Misafirimin yaptığını okuyun lütfen

Ay donya ,yorumlara bakayım dedim herkes hep aynı şeyi yazmış. Bi sen düşündüğümün aynısını yazmışsın.
Bana göre de alınılabilir bi şey kadının yaptığı. Çünkü zorla evinden uzak kalmamış ki, altı üstü 2 gün kalmışlar. Demek ki evini özleyecek kadar rahatsız olmuş bi şeylerden. Çok net yani. Ha çok da dert edilmez ama ev sahibinin de bu kadar kendini yormasına gerek yokmuş.

Babamın evine gidiyorum at koşturur cinsten büyük bir evdir benim ev yavru gibi kalır. Geldiğimde ;"ah evim canım evim" diye oda oda dolanıyorum.

Yatak olayını ne abartmışsın kimseye vermem yatırmam iğrenç falan çok tuhaf hayır iğrenç dıyecek kadar ne oluyo bu kadar yatakta

Bu arada ben de yatağımı vermem misafire yani çok hasta, muhtaç falan değilse misafirliğin şartlarına uyum göstermesi gerekir. Ama iy pis iğrenç diye de düşünmem yani temiz nevresim çarşafla koltuktan ne farkı var ki? Hiç salonda ya da başka bı odada sevisilmiyor mu?

ayyy ciddi bir durum gibi okudum bir de ya Allah başka dert vermesin böyle her şeye takmayın yazıktır. Ben bana pamuk gibi davranan anneme gidince bile kendi evimi özlüyorum. İnsanın evi bir başka.

Anne evinden dönsek bile hepimiz oh be evim diyoruz. Ama tabi hoş olmamış alınabileceğinizi düşünmeliydi.

5 yildizli otelden gelince evim evim guzel evim diye story atabilirsiniz, otel alinmaz. Ama arkadasimdan donsem, boyle story atmam. Ince dusunce karsilikli olmali. Karsi taraf yanlis anlamasin diye story atmazsa kimse olmez. Ama millet story atacagi hicbir firsati kacirmak istemedigi icin kostur kostur yazmis arkadasiniz. Kendinizde sorun aramayin bence.

Tatil dönüşü bacaklarını uzatmış evinde dinleniyor sadece, sizinle ilgisi olduğunu düşünmüyorum.

Ne alaka ya ? Mesela ben annemlere gidince asiri rahat ediyorum annem birine babam birine bakiyor cocuklarin ben de keyif yapiyorum kahve cay vs bakimlarimi yapiyorum annem hep sevdigim yemekleri yapiyor sık sık da gidiyorum hep böyle oluyor ama yine de kendi düzenimi özlüyorum insan evini özlüyor diye sartlarinizi begenmemis olmuyor ki bence gereksiz yere alınmışsınız.Ayrıca kimseye yatagınızı vermek zorunda degilsiniz misafir rahat etsin diye kendi konforundan vazgecmek cok gereksiz misafir de cekyata talim edip sükredecek yani hic kimseye yatagimi veremem vallahi

Bana göre dedim zaten ben niye verdiniz demedim ki size. Biraz alingansiniz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…