Misafirimin yaptığını okuyun lütfen

Bence size yonelik yazmamistir onu ama sahsen ben olsam "tuh canim ya soguk kahve ikram edemedik size firsat olmadi diger ikramlardan:)) afiyet olsun" yazardim bir daha evime yatili gelemez kendisi
Kesinlikle öyle. Misafirliğe üstüne bu paylaşım da saçma geldi. Sonuçta otelden başka yerden gelmiyorsun bunu okuyacak olan ne düşünür .

Ooo sizinki de cidden büyük bir ayıp hem de çok üzücü kırıcı. Arrık dediğiniz gibi kılımı kıpırdatmam

Düşüncesizce yapılmış bir hareket ama anlaşılabilir. Evini özlemiş olabilir bu sizin iyi agirlamadiginiz anlamına gelmiyor sadece biraz yersiz yazmış. Ama siz böyle ufak tefek her şeyi kendinize dert ederseniz geçmez bu hayat. Gelmiş gitmiş güzel de geçmişse artık devamında ne düşündüğünü boşverin.

Ne alaka be ben anamın babamın mis gibi evinden bile dönünce canım evim diyorum napmış kadın sövmüş mü ne evini özlemiş ne ayıbı siz her şeyi böyle dert ederseniz dertten kederden gidersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…