Misafirimin yaptığını okuyun lütfen

Bence size yonelik yazmamistir onu ama sahsen ben olsam "tuh canim ya soguk kahve ikram edemedik size firsat olmadi diger ikramlardan:)) afiyet olsun" yazardim bir daha evime yatili gelemez kendisi
Kesinlikle öyle. Misafirliğe üstüne bu paylaşım da saçma geldi. Sonuçta otelden başka yerden gelmiyorsun bunu okuyacak olan ne düşünür .

Ooo sizinki de cidden büyük bir ayıp hem de çok üzücü kırıcı. Arrık dediğiniz gibi kılımı kıpırdatmam

Düşüncesizce yapılmış bir hareket ama anlaşılabilir. Evini özlemiş olabilir bu sizin iyi agirlamadiginiz anlamına gelmiyor sadece biraz yersiz yazmış. Ama siz böyle ufak tefek her şeyi kendinize dert ederseniz geçmez bu hayat. Gelmiş gitmiş güzel de geçmişse artık devamında ne düşündüğünü boşverin.

Ne alaka be ben anamın babamın mis gibi evinden bile dönünce canım evim diyorum napmış kadın sövmüş mü ne evini özlemiş ne ayıbı siz her şeyi böyle dert ederseniz dertten kederden gidersiniz

Yok valla hiç ayıp değil aklına bile gelmemiştir çok farklı bir bakış açınız var.Ben beş yıldızlı otelden de gelsem home home sweet home diye giriyorum evime.Bu orda rahatsız olduğum anlamına gelmiyor ki evimi özlüyorum sadece.

soğuk kahve ikram etmediyseniz çile çekmiştir. ben bu aylarda soğuk kahve içmeden 1 gün bile duramam. Arkadaşlarıma gittiğimde kahve yoksa çok üzülüyorum ve sıkılıyorum. Soğuk yapamıyorsa bari sıcağını yapsın. Karamel şurubu da koymuyorlar o da sıkıcı oluyor.

Ne alaka arkadaşım sen kafana takmaya bişeylrri yer arıyorsun. Sen böyle daha çoook üzülüp vahlanırsın

Ben size karşı olduğunu düşünmüyorum. Yılda 1 annemlere giderim, Türkiye'de deniz tatiliyle aile görmeyi birleştiririm. Eğlenirim, otelde keyfimi yaparım, annemler zaten gözümüze bakar, çocuğuma bakar, elimi sıcak sudan soğuk suya sokmaz. Ama evime gelince ben de "oh be evim evim" derim. (İnstaya atmam, çamaşırdan aldıklarımı yerleştirmekten vakit kalmıyor ) ama o duyguyu hissederim yani. Bence alınganlık ediyorsunuz, hiç üzmeyin kendinizi. Ne güzel vakit geçirmişsiniz. O da size mesaj olarak paylaşmamıştır bence

N nerminis niye tüm yorumlara beğenmedim atıyorsunuz? Seriye bağlamışçasına herkese beğenmedimi çakmışsınız konuya yorum yapacaktım ama sizden korktum.
Napiim canim yorum yazsam banlanicam ben de sinirimi oyle atiyorum begenmedigim yoruma karsi ahah Korkma lutfen yaz. Sana dislike atmicam soz :))

Ben anamın evinden bile kendi evime gelince oh be evim evim güzel evim diyorum.
Bu annemin evinin kötülüğünden değil ki insan kendi düzenini özlüyor.
Şahsınıza yapılmış bir gönderme değil yani bülbülü altın kafese koymuşlar ah vatanım vah vatanım demiş diye de bir söz var böyle durumlar için

Alınmakta haklısın hemen ertesi gün hem de senin de göreceğin bir yerde paylaşması resmen densizlik. Ben artık böyle olaylardan kendime ders çıkarıp mutlu oluyorum. Sana da bir daha kimse için kendini paralamaman için bir sebep çıkmış oldu bak gercekten kimse kıymet bilmiyor. Kararında yap her şeyi. Onun dışında hoş sohbet muhabbet kimse yaptığın yemeği verdiğin yatağı hatırlamaz dönünce

Ne var bunda!? Olay edecek bir şey göremedim. Herkes evini özler sizlik bir durum yok her şeyi kişisel algılarsınız yıpranırsınız.

Evet insan 5 yıldızlı otele de gitse evini özler ama sadece iki gün evinden uzak kalmış. Ve sevdiği bir ortamda vakit geçirmiş. Bu durumda biraz da karşımdaki ne düşünür böyle paylaşım yaparsam diyebilirdi. Ama düşünenememiş belli ki. Siz de storysine yazabilirdiniz “ne oldu rahat ettiremedik mi” diye. Eminim o zaman hemen “yookk caaanımm olur mu öyle şeyyyy” derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…