Evet bijom ilk gün söylemiştiniz reyhan ablamla sende tahmin etmiştin yollayamayacağımızmafoldumben nasıl yollarım öyle mahsun ki öyle uslu öyle akullı ki minnacık yavruya nasıl kıyayım..kallisim iyi yüreklimmm opuyorumnanaktan ilk bulduğunda söylemiştin bize ama biliyodum ki sen onu barınağa vermicektin veremicektin..
çokk tatlı görünüyor burdan, kimbilir yakından ne kadar şirindir :)
Piacığım bir şey demene gerek yok zaten ben anlıyorum seniŞenizah yavrummmm
melegim benim melegimm
bilemedim ne diycegimi ..ona baktim .. sana baktim...ona baktim,, sana baktimm
Teşekkür ederim sizede güzel düşünceleriniz içina.s.melegim nasılda mutlu nasılda güven içinde uyuyo allah sızden razı olsun bır canlıyı donarak ölmekten kurtardıgınız ıcın keşke aynı şeyı hepimiz yapabılsek
Amin diyeyim ilk önce yerimsenibenYa keşke herkes sizin gibi yürekli olsa sizi gerçekten kutluyorum alkisalkisalkis yavru da maşallah çok sevimli korunmasız muhtaç canım ya :1hug: siz ne güzel ona evinizi açmışsınız Allah herşeyi gönlünüze göre versin ne diyim a.s.
Ah ablacım bir göreceksin sen sevimliliği, babamız işten gelirken bahçe kapısından sesleniyor ona çıtır çıtır çıkıyor klubesindenkaydirigubbakcemile3 kulaklarını kabartıp karşıdan söylediklerini anlamaya çalışıyor kafasını bir sağa bir sola yatırıyor :1hug:ay kallisim canim benim cok sevdim ben bu kizi yaaaaaa.. ay annem cok sevimli nasil cekingen masum bakiyor. birtanesin sen birtaneeeeeeeeeee:1hug:
Çokkkk teşekkür ediyoruma.s.Sizi Yürekten Kutluyorum alkisalkisalkis alkisalkisalkis a.s.Çokta tatlı yaa
bayılldımm bu bızdığa ben de
maşallah ona ve maşallah senin güzel yüreğine arkadaşımm
opuyorumnanaktan
Sağolun güzel dilekleriniz ve sözleriniz için a.s.Oy çok tatlı ne şirin birşey bu.
Allah sizden razı olsun...
:Saruboceq:
Yırtık kemik kemiriyor ufaklıkta ne olduğunu anlamaya çalışıp etrafında dönüp duruyor, kemikten çıkan seslerden ürküyor...
Şanlı bayan akıllı demek ki..Hahahahaa ufaklığın bastığı yeri şimdi gördüm:roflol::roflol: ablasının kuyruğuna oturmuş rezil yaaa:roflol:
Kaç gün geçti ben hala şu yazıya bakıp gülüyorum kaydirigubbakcemile3 ama çok tatlılar yaaaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Lorel & Hardy gibi :roflol:
Evet Piacım bazen yuvasında uyurken dışarı çıktığımızı duymuyor ve bizi görmediği için hırlamaya başlıyor hem ürkek hem temkinli bir ufaklık oopuyorumnanaktan.. Mahallede bir de sarıkızımız var bizim ufaklığı kıskandı biraz eh ne de olsa o da karnını bizde doyuruyor fakat bahçeden içeri giremiyor bahçe demirlerine geldiğinde ufaklığa havlayarak korkutmaya çalışıyor, şimdi bu da öğrendi ya sarıkızın tavrını bazen kapıda oluyor bakıyor ki sokağın başından sarıkız geliyor aklinialirimsmile ciyak ciyak bağıra bağıra ya Yırtığın yanına kaçıyor ya da yuvasınakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama onun o halini izlemek beni hem üzüyor hemde gülümsetiyorkaydirigubbakcemile3allahim durusa bakin yaa..ne kadar cok sey anlatiyo resim yirtik guvenli , emin kendinden.. kizimiz daha cekingen..temkinli..bakislari ne kadar anlamli
Celebim nasıl sürpriz olacaktı ki söyleseydimalkisalkisalkiskallisiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm dün akşam neden telefonda söylemedin banaaaaaa kaydirigubbakcemile nasıl şirin bakıyo kıyamam ben buna yaaa opuyorumnanaktan sabahtan beri şu modda izliyorum boshayallersmile
Teşekkürler er_cacığımçok iyi olmuş. çoook güzel bir köpeğe daha sahip olmuşsunuz.
çoban köpeği kırması sanırım nasıl sevimli kulakları yüzü.. bacakları çok kalın yaa maşallahh
iyi ünlerde huzurla üvende sizinle büyüsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?