• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafirin evi kurcalaması

ay şok, tamam biri çocuğu uyutmak için izin istese tamam derim muhtemelen de, izinsiz girip benim baş yastığımı ayağına koyup çocuk uyutmak ne, ne kadar densiz insanlar var
hem temizlik hem mahrem konusunda çok haklısın ben de çok rahatsız olurdum, ayrıca evine giren çıkan insan akraba da olsa niyetinden emin olamıyosun ki, eminim burdaki birçok insan kendisinde yoksa ailesinin evinde bi muska bi şey bulmuştur oraya buraya sıkıştırılmış

Ben sizi anlayabiliyorum eskiden rahattim evet gezip gorsunler yeni evlendim esyam merak ediliyodur derdim hala gezebilir misafirim musaittir ama bir kac ay kv ile birlikte yasamak zorunda kaldigimda ben evden her ciktigimda odama girip esyalarimi karistirdigini fark ettim yani bir degil iki degil bu olay her ciktigimda oldu ve bu olaydan sonra kapimi her zaman kilitledim disari cikarken ozellikle anahtari yanima aldim ama hic soramadi kapi niye kilitli diye cunku oraya girdigi belli olurdu. Boyle bisey yasadiktan sonra bende takinti kaldi acaba odama giren esyami karistirirmi diye o yuzden kapiyi kilitlemek iyi bi cözüm en azindan akliniz rahat olur

Yatak odası misafirin görmesi ya da vakit geçirmesi gereken biryer değil. Bana özel biyer. Bunu cinsellik düşünerek söylemiyorum. Baba evinde de ailem kapıyı tıklatarak gelirdi odama. Mesela bn de kimsenin odasına girmem. Korkarım. Bu sadece yatak odası değil yakınlarımın ofisleri için fln da geçerli. Çünkü birşeyi kaybolurda aklına bnm odaya girdiğim gelirse çok üzülürüm gibi gibi şeyler. Ayrıca tüm özel eşyalarımın olduğu ayrıca kıyafetlerimi giydiğim bir oda. Özel olmasa salonda mutfakta da kıyafet değiştirirdim.
Bazı kişiler önem vermeyebilir ama bu bence bir kültürdür, saygıdır. Bn de ev görmelerinde misafirlerime gösterdim ama o kadar. Bn küçücük kardeşimin odasına girip onun odasını bile karıştırmıyorum.

Misafirler gelince gidip çocuğunu yatağıma çıkıp yatırmasından, çocuklarının çekmecelerimi karıştırmasından nefret ediyorum. Kayınvalidem de çok meraklı. Çocuğum olunca gelip bizde kalabilir ve o zaman yatak odama girip eşyalarımı karıştıracağından tedirginim. Bir de bende titizlik var. Çamaşırları astığımda eşime bile dokundurtmuyorum. Ama kayınvalideme diyemem alınır ve saçma bulabilir. Kimseyi kırmadan yatak odama girilmesine nasıl engel olabilirim. Kapıyı kitlesem de kırılabilirler ya da eve yeni gelenler odaları görmek isteyebilirler. Yorumlarınızı bekliyorum.

Eşim ile evli değildik o zamanlar... bir gün abisinin evine misafirliğe gittik, eşim ve annesi ile.

kayyum valide kişisi bana oğlunun evini gezdirmeye kalktı... ya ki yatak odasına dek ses etmedim. Yatak odasına kadın destursuz girdi ve olaylar gelişti:

Kayyum valide: semur gelsene...

semur: bizde yatak odasına girilmez.

kayyum valide tek kaşını kaldırdı, burnuma dek girdi ve:

- ben senin odana da girerim, dolabını da açarım. Dedi...

sonuc:o kadar yıllık evliyim evimden içeri giremedi.

mesafemizi ayarlamakta bütün mesele.

Misafir mi geldi; yatak odanızın kapısını kapayacaksınız. Bu, yeterli bir mesaj olacaktır

Misafirler gelince gidip çocuğunu yatağıma çıkıp yatırmasından, çocuklarının çekmecelerimi karıştırmasından nefret ediyorum. Kayınvalidem de çok meraklı. Çocuğum olunca gelip bizde kalabilir ve o zaman yatak odama girip eşyalarımı karıştıracağından tedirginim. Bir de bende titizlik var. Çamaşırları astığımda eşime bile dokundurtmuyorum. Ama kayınvalideme diyemem alınır ve saçma bulabilir. Kimseyi kırmadan yatak odama girilmesine nasıl engel olabilirim. Kapıyı kitlesem de kırılabilirler ya da eve yeni gelenler odaları görmek isteyebilirler. Yorumlarınızı bekliyorum.
Bazı şeyler kırmadan olmuyor. Bende aynı şeylerden muzdaribim. Kv, görümce eve geleceğinde etraftaki şeyleri topluyorum. Çok meraklılar. Yatak odama falan girmek istediklerinde dağınık derim, hayır bak orası yatak odası mahremiyet biraz lütfen derim. Hatta gerekirse kilitlerim. Ben rahatsız oluyorum anne karıştırma, odama kimse girmesin lütfen. Bazı insanları kıracaksın. Hayır demeyi beceremediğimizden geliyor başımıza ne geliyorsa. Hayır diceksin. Bende yeni yeni öğreniyorum.Size de tavsiye ediyorum.

Size birşey anlatayım daha evli değildim baba evindeydim bir misafir geldi. Bn salondaydım. Odama bir gittim misafir kız yatağıma yatmış yorganı da çekmiş güzel güzel sevgilisiyle konuşuyor o şaşkınlıkla çalgına döndüm. Ne yapacağımı bilemedim. Seni annen çağrıyor dedim. O gidince nevresimi değiştim düzelttim. Geldi baktı yatmadı bi daha.

Izinsin yatak odasna grilmesne bende sinir olurum yeni evliyken kv girdi yetmedi cekmeceleri tek tek acti baktı camasir dolabini acti yetmedi yatak örtüsünü kaldırdı içine bakti sinir etti beni 1 hafta kaldibher Allah 'in gunu odama girdi ellerini kremledi kremimle cikti sonra mal mal konuştu olur olnaz2 konularda ahh sinir oldum gene b.k var yatak odamda gelin

Yatak odası mahremdir kendini bilen girmez 18 yıldır evliyim kv ile altlı üstlü oturuyoruz daha bir kez girmemiştir yatak odama burası benim yatak odam mahremim lütfen deyin girmez kırılırsa kırılsın başka şeylere cesaret edemez baştan tavrınızı koyun

Ben odamın kapısını kilitliyorum.Sağolsun kayınvalidem de bu şekilde düşünür hiç ellemez eşyalarımı.Zaten birlikte yaşadığımız için☺️

Back
X