Arkadaşlar merhaba ben 8 aylık evliyim. Daha önce eşimin halasında yemege davet edilmiştik bende ilk kez evime onları yemege davet ettim. Onlar gelmek istediler daha doğrusu bende yemege gelmelerini rica ettim. Öncelikle saat akşam 6 konustuk fakat akşam 20:00 de geldiler. Zaten söylenilen saatte gelmemeleri sinirimi bozdu cünkü tüm günümü ve yemeklerimi onlara göre ayarladım. Gelelim konuya akşam yemek yenildi içildi çaylar içildi. Her şey buraya kadar normal gece 23.00 oldu artık saat çay hala içiyorduk çay faslı bitti oturuyoruz derken saat gece 00.00 oldu gitmediler. Yarın uzak bir yola anneme gidecegimi biliyorlardı ve işimin uzun olacağını buna rağmen gece 03:30 oldu eger eşimin halasının kızı kalkalım anne demese daha sabaha kadar otururdum dedi. Üstelik eşi denen adam koltuguma yayılıp gece 1 den beri horul horul uyudu ne kaldıran oldu ne bir şey. Hatta adam tuvalete kalktı geri uyumaya gitti. Eşimle biz birbirimize baktık eşimin bir şey söyleyip göndermesini istedim fakat kovalamak da istemedi bende saygımdan bir şey demedim ama sinirimden lavaboda ağladım. Eşim arabayla onları bırakacağı için bu kadar rahatlardı çünkü evlerimiz yakın değil ve eşimin de onları bırakıp eve geri geleceğini düşünüp anlayıs da göstermediler eşim sabah 5 te eve gelecek yanii. Benim gözümden uyku akıyor. Siz olsanız benim yerimde ne yapardınız ben sizce sessiz kalmalı mıydım yoksa sesimi cıkarıp tartısmalı mıydım