Misafirin pis kokusu. Heryeri yikayasim geliyor

Alimee81

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
1.497
1.001
103
Eve gelir gelmez bi koku sardi ve bu kişi akraba. Ne kokusu çıkaramadım. 1 gece yattilarda. Sonra onlar gidince temizlik yaparken adamın oturduğu yere bile o kokunun sindigini fark ettim. Yorgan bile kokmuş. Zaten titiz bi insanım. Sinirlendim çok. Sanki hayvanvs kokusu gibi. Zatrn çiftçi adam. Cocuk bile yorgan tarla gibi kokuyor dedi. Ama tarla kokusu bu denli kötü olmaz. Bu bildiğin ahir kokusu gibi bi sey. Koltuğu sabunlu bez ile sildim. Sizce kokusu cikarmi? Yorganıda yikayacagim.

Yaşanılan yerin özel bir kokusu oluyor. Hayvanlarla uğraşıyorsa onların kokusu siniyor üstlerine. Annanem de hayvancılıkla uğraşırken kokardı ineklerin kokusu siniyor. İneklere bakamaz olup o işlerden uzaklaşınca o koku gitti üstünden.

Çok iğrenilecek bir durum değil ama erkeklerden gelen kötü kokudan ben de huylanıyorum.

Yok öyle bi sey degil
az önce tekrar koklamistim yorgani emin oldum tarla bitki gibi bi koku ama iğrenç inanın. Teşekkür ederim cevabiniz için.

misafirinizin kosullarini bilmiyorum ancak yatili gelen birinin yakinim oldugunu varsayarak oneride bulunurdum: ona misafir icin ayirdigim banyo havlusunu verip isterse bir dus alabilecegini dustan ciktiginda da bir bardak cay/süt verecegimi, boylece daha rahat uyuyabilecegini belirtirdim.
yani eminim ki o koku disardakileri rahatsiz ediyordur, kokunun icinde olana yabanci gelmediginden farkinda bile olmuyor insan.

edit: aklinizda bulunsun bir daha gelenlere teklif edersiniz.

Ama o zaman utandırmis olurdum. Sanki pos kokuyorsun banyo yapsan iyi olur der gibi. Yaz olsa tuhaf kacmazdi ama.. sadece ben niye herkes temiz olmayı beceremiyor istemiyor onu anlamıyorum.. teşekkür ederim

Koltuğu yıkatabilirsiniz. Eve gelip 15 dakikada hallediyorlar, 1-2 günde de kurur herhalde.
Keşke üstteki arkadaşın söylediği gibi misafirinize size gelir gelmez banyo yapmasını tavsiye etseydiniz kırıcı olmadan. Yaşamını çiftçilikle veya hayvancılıkla geçiren insanların üzerine böyle kokular sinebiliyor. Kendisi üzerindeki kokuya alıştığı ve fark edemediği için sizi rahatsız ettiğini bilmiyordur sonuçta.

O zaman utandirmis olmazmiyim asıl? Asla onu deyip te mahcup edemezdim. Teşekkür ederim

Belki ayaklarında sıkıntı varsa o kokuyordur olabilir insanlık hali .yün değilse yorgan at makinaya yıkansın. Abartmaya gerek yok OKB durumun varsa ayrı tabi .

annem inanılmaz derecede titizdir ve her misafir gittiğinde yerleri halıları perdeleri kapıları hatta duvarları bile temizletirdi. insanlara ister istemez yansıttığı için evimize hiç misafir de gelmek istemezdi. hep yalnız bir aile olarak kaldık onun yüzünden. galiba ben de ister istemez aşırı rahat bir ev sahibi oldum afedersiniz evimin içine etseler umrumda olmuyor.nasılsa temizlenir.

bu arada konu sahibinin koku hassasiyetini yargılamaya gerek yok hangimiz mükemmel donatılmış canlılarız allah aşkına?? misafirine yansıtmadığı sürece ahır kokusunu evinde istememekte gayet haklı buldum ben. çok isteyen evinde büyükbaş falan besleyebilir açıkçası

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama o zaman utandırmis olurdum. Sanki pos kokuyorsun banyo yapsan iyi olur der gibi. Yaz olsa tuhaf kacmazdi ama.. sadece ben niye herkes temiz olmayı beceremiyor istemiyor onu anlamıyorum.. teşekkür ederim
benim hic yatili misafirim olmadi ancak bekarken annemin evindeki duzen boyleydi, annem kullanilmamis ic camasirlari, hazirliksiz geldiyse dis fircasi, havlusuna kadar bas ucuna koyardi. o zamanlar dogal gaz yok tabii sofbenin hazir oldugunu ne zaman isterse dus yapabilecegini belirtirdi, oyle gorduk icra etmedim ancak gorgumuz bu sekilde.
illa insanlar kirli olunca yikanmazlar ki enerji degisir bi sudan gecince, yoldan gelirse yorgunlugu alir, dil bir seyi nasil guzel soylerse karsidaki kisi de art niyetli degilse duzgun algilar saniyorum.

O zaman utandirmis olmazmiyim asıl? Asla onu deyip te mahcup edemezdim. Teşekkür ederim

Yok be olmazdı. Koksun kokmasın yatılı gelen misafire direkt teklif ederim ben. "Sen istersen şimdi gir sıcak bir duş al, ben de o sırada yiyecek içecek bir şeyler hazırlayayım sonra rahatça uyursun". Bu cümle kimseyi kırmaz hatta ben de bir gün yatılı misafirliğe gidersem aynı tavrı görmek isterim Zaten normal bir insan her gün duş almaz mı hem temizlenmek hem de günün yorgunluğunu atmak için?
Olan olmuş artık. Koltuğu yıkatın, geçer. İyi geceler dilerim.

Ahirla uğraşan insan kokar.
Ahıra bir dakikalığına, bir sefer girip çıksan bile kokuyor.
Herkes sizin gibi olmak zorunda değil.
Ha tabiki kimse kokarca gibi gezmemeli ama çiftçilikle uğraşan insandan ziyade hayvancılıkla uğraşan kişilere karşı aaaaa neden kokuyor, neden titiz değil demek biraz şey oluyor şeyyyy şey işte.

Hayır normal insan her gün duş almaz.
Normalligin kistasi, sizin normalleriniz değil

Buraya konu açıp yazana kadar temizlerdiniz hayvan kokusu siner çok çok tuhafsınız gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…