Misafirin pis kokusu. Heryeri yikayasim geliyor

hepimiz gunluk hayatimizda kotu kokan insanlara denk geliyoruz. hayvan gibi kokuyor, zaten ciftci vs bunlari yazmaya gerek var miydi dusunmek lazim.

ayeica o kadar titizseniz bence temizlikle ilgili cogumuzdan fazla sey biliyorsunuzdur. konu bence tavsiye istemek icin degil kotu kokan insani cekistirmek icin acilmis o yuzden tepki aldi.

kız bana bak sen evini karınca basan üye değil misin ? sayende tüm haşere cemiyeti kırıntıya doymuş diyorlar doğru mu
Saçmalamanın da böylesi.
Kadın sana annen titiz degil hasta demiş ki, dogru da söylemiş.
Titizlik böyle bir şey degil.
Ayrıca evini karınca basmakla pislik ne alaka ?
Karınca bu her evde olabilir bir durum.
Yani vurmak isteyim derken komik duruma düşmüşsünüz haberiniz yok sanırım, vurgulayayım istedim aklvhjhkgfhf

hajahajahajaha kendi kendine bi laf carpmak istemis, karsisindaki kisi onun seviyesine dusmemis diye yorumladim konusmanin devaminda

Sizi tebrik ederim.Bunca farkli kadını ortak noktada buluşturdunuz.
23 beğenmedim 1 kızgınım 1 üzgünüm emojisi almışsınız. K K da ben ilk defa gördüm.

Vallahi kayınvalidem temizlik,titizlik konusunda madalya alabilecek biri ama arasıra onun evine de giriyor karıncalar.

Bi insan kokuyosa kokuyodur
Neyini linçlediniz kadının
Linçlemek degil aslında.
Köy evimizin altında ahır vardı bizim. 60 yıllık bir yapı.
Dedemlerin biz ufakken koyunları vardı.
Koku felan o dönemler hatırlamıyorum dedem hayvanları sattıktan nece sonra genç kızlık zamanlarımızda ahırımızı bir akrabası kullandı koyunları ve tavukları için.
İnanır mısınız babaannem temiz bir kadın olmasına ragmen tuvalete girsek orası bile ahır kokuyordu.
Hatta gardrop içindeki kıyafetlere bile siniyor.
Çünkü altta ahır var ve ne kadar temizlik yapıp çamaşır yıkarsanız yıkayın etrafa yayılan o koku her şeye sirayet ediyor

Vallahi kayınvalidem temizlik,titizlik konusunda madalya alabilecek biri ama arasıra onun evine de giriyor karıncalar.
Benim evimde de vardı.
Karınca ilacı kullanıyorum, kayboluyorlar.
Karınca ile pisliğin ne alakası var çözemedim ondan yazayım dedim :)

Koku muhtemelen kıyafetlerine sinmiş. Adamin yıkanması ile geçmez. Aşırı sigara içilen ortamda kıyafet saç sigara kokar. Onun gibi .

Şehirde yaşayan insan tabi ki kaldıramaz ahırdır, tarladır kokusunu bunda tuhaf bir durum yok. Ben köye gidince burnumu kapatırım bazen annemler daha rahattır. Koltuk için yıkatabilirsiniz ancak öyle çıkabilir.

Kötü kokudan herkes rahatsız olur,benim takıntı boyutunda hatta ama üslup her şeydir. Buraya konuyu açma şekliniz o kadar itici, kırıcı ki.
Misafirim vardı böyle bir koku durumu var nasıl çıkarabilirim diye sakin insancıl bir dille sorabilirdiniz. Siz nerdeyse misafirin dokunduğu yerleri yakacakmış gibi çıldırmış bir üslupla yazmışsınız.

O kokuyu ve sebebini iyi bildigim için yazmak istedim konuya.
Uslup ciddi derecede sorunlu.
Başka kıyafet giyip gelse o da kokar.
Ahırla evleri hele yan yana ise o koku tüm eve sinmiştir artık, çaresi yok.
Köy hayatı içinde doğduk büyüdük.
Hani pis insanı gerçekten ayırt etmek zor bir şey değil.
Ama üzeri ahır kokuyor diye kimseye pis diyemem çünkü gerçekten genel olarak ahır ve ev bir arada olan yerleşim yeri genel olarak kokmaya mahkum :)
Küspe denilen bir hayvan yemi var mesela.
İyi muhafaza edilmezse ALLAH'ım öyle bir kokuyor ki oldugu yerden geçemezsiniz.
Hayvan gübresi de keza öyle.
Depolanıyor sonuçta ve bu bile bir koku unsuru.
Çiftçilikle ugraşan insan genelde gübreleme zamanı kokar, o da yıkanınca geçer.
En fazla koksa koksa ter kokar o da yıkanınca geçer.
Kış günü çiftçilikle uğraşmayacagına göre muhtemelen misafirinin hayvanları vardı.

İnsanlar zor şartlar altında çalışıyor tabikide dikkatte etmesi gerekir ama ahır kokusu vs bunlar cok kaba tabirler nolursa olsun insan o nerde çalıştıgının ne önemi var? Evine gelen misafir misafir cağırıyorsak bunları göze almalıyız. Yıkayınca geçecek birşeydir köyde yaşamadım yazları giderdik ananemınde ahırı vardı onlarda öyle kokardı duş alınca geçerdi sonuçta sizde yıkayınca geçicek birşey abartmanın alemi yok titizsen evine kimseyi sokma yada gelene söyle titizim diye anlar insanlarda. Kolay gelsin

Evet biliyorum köy hayatını çocukken giderdik köye ziyarete. Çocukken yaşadığım mahallede de ilk yıllar ahırları olanlar vardı köyden gelip yerleşenlerden. Sonra kalktı o ahırlar. O koku illa ki eve de siniyor, bu insanların pis olduğu anlamına asla gelmiyor.
Konu sahibinin derdi çare aramak değil hırsını alamamış burada misafiri çekiştirmek için konu açmış.

Biz bunu bildiğimiz için hoşgörülü olabiliyoruz. Konu sahibi hayvanları yer, sütünü içer. Peynirini yer. .. Kim bakiyor kim besliyor kim temizliyor bunlar benim önüme nasıl geliyor orasını bilmiyor ve umursamıyor.O adamlar olmasa açız.

Kesinlikle öyle.
Evde ahır haricinde agır bir koku varsa lagım vs hariç (bazen giderlerden gelebiliyor) o insana derim ki evet temizlik hususunda baya baya eksik, kaba tabirle pis oglu pis.
Bizim saçlarımız bile o dönem dedemlere gittiğimizde kokardı ve artık kokuya orada kaldığımız sürece alıştıgımız için farkına varmazdık ne zaman ki evimize dönerdik o vakit komşum derdi kız üzeriniz yine ahır kokmaya başlamış diye
Ne yaparsanız yapın yani insanın kaderi gibi üzerine yapışıyor anacım o koku.
Yün yorganlar hele kokuyu zaten direkt çektiği için ne yaparsanız yapın geçmez.
Ne zaman ki hayvanlar ortadan kalkar evin içindeki her şeyi yıkarsınız anca o zaman çıkar.

Ama o zaman utandırmis olurdum. Sanki pos kokuyorsun banyo yapsan iyi olur der gibi. Yaz olsa tuhaf kacmazdi ama.. sadece ben niye herkes temiz olmayı beceremiyor istemiyor onu anlamıyorum.. teşekkür ederim
Yüzüne söylemezsiniz ama orda burda dedikodusunu yaparsınız dimi. Melek kalplisiniz çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…