Misafirin pis kokusu. Heryeri yikayasim geliyor

Çıkmaz koltuğu da yorganı da hatta kendinizi de yakın.

Anneniz titiz değil hasta.

Zavallı. Benim kalbim yeterince temiz. Misafirimin yüzüne bi sey belli etmemişim. İnsanlarda temizlik bilsin. Demekki sizde aynısınız
Yüzüne bir şey belli etmeyip arkasından sallayana ne denir biliyor musunuz? Hadi size ipucu: Kendinize bakıp cevap verebilirsiniz.

benim eşimin bir ara ayağında mantar sorunu oldu ben 2 senelik falan evliydim o zaman
evde yürüdüğü yerlerden buram buram lağım kokusu gibi bir koku geliyordu ayağının değdiği tüm noktalarda sildikçe daha da geliyordu nasıl bir kokuydu yarabbim yani sevmesem sırf o koku yüzünden adamı boşardım çok kötüydü... Yani o kökü koku nedir sanırım koku sahibi en iyi ben anlarım

halı yıkamacı geldi koltukları halıları yıkadılar da öyle çıktı eşim tabii tedavi oldu geçti ama şuan yazarken bile o günleri hatırladım içim ürperdi...

evin havası bile kokuyor resmen

sizin gelen misafir çiftçiymiş yıkanmadan üstünü başını değiştirmeden geldiyse ondan kokuyordur ilaçlar ter toprak bunların birleşimi bir kokudur keşke temiz gelseymiş birçok kişi zor şartlarda çalışıyor ama herkes koku yaymıyor etrafına ... Konu sahibine yüklenenler haksızlık etmiş bana göre ,kötü kokuyu kim sever ki?

Kp bana portakal koparıp getirmişti, bende yoğun ahir kokusu alıyordum portakaldan hatta sordum neden böyle kokuyor diye, meğerse ağacın dibinde ahır varmış. Bakın portakala bile sinmiş kokusu , kaldı ki yedi yirmidört ahırdaki insan tabiki kokar temizlikle ne alakası var?

Ama o zaman utandırmis olurdum. Sanki pos kokuyorsun banyo yapsan iyi olur der gibi. Yaz olsa tuhaf kacmazdi ama.. sadece ben niye herkes temiz olmayı beceremiyor istemiyor onu anlamıyorum.. teşekkür ederim
kendisinin burnu alışık olduğundan koktuğunun farkında bile değildir ... Asıl göz göre göre etrafındakileri rahatsız ederek gezmesine izin vermek ayıp olur ,insanız adamın işide bu yoldan da gelmiş isterseniz sıcak duş alın buraya yeni havlular koydum deseniz belki mutlu bile olurdu o da belki çekinmiştir duşa girmeye,bazıları banyoyu kullanmaya çekiniyor .

Kayınpederim çiftçi sıralamaya koysam titizlikte 1 blr numaradır. Cidden temiz titiz adamdır. Hiç kötü kokmaz. Misafirini Z çiftçi değil pismiş.
İnsan kokuya takınca sahada artar. Herşeyi yıkayın. Bu soğuklarda zor ama bol bol havalandırın

Hayvancılık ile uğraşan insanlar genelde kokabilir.Zaten misafir gittikten sonra yatak takımları komple yıkanıyor tuvalet banyo sartlanir ekstra koltuğu siler evi havalandırırsiniz oldu bitti.

Bizde çiftçilikle uğraşıyoruz ve ayriyeten besicilikte yapıyoruz. Yazın her gün tarlaya gidip geliyorum, tarla kokusu nedir? Onu halen anlamadım Çünkü hiç öyle bir koku alamadım 5 senedir. Ben ahıra girmiyorum ama eşim ve ailesi giriyor, üstlerine kokusu siniyor evet ama eve çıkmadan aşağıda garaj var orada üstlerini çıkarıyorlar eşim her gün duş alıyor hiç yatakta, yorganda öyle bir koku almadım. Demek ki akrabanız temizliğe çok dikkat etmiyor olabilir ama yapacak birşey yok maalesef güzelce yıkayın. Bizimde çevremizde genelde bu işle uğraşanlar var gerçekten bazılarına sarılınca çok kokuyolar ama dediğim gibi yapacak birşey yok.

Ben de koku hassasiyeti olan takıntılı bir insanım ama buraya konu açacak kadar değil.Arkasından konuşmak hiç hoş değil,güzelce temizlersiniz,bir sürü deterjan,sprey,koku giderici ürün var bu konuda size yardımcı olacak.Hee içinize sinmedi diyelim,çağırın bir temizlik ekibi yıkasın koltuğu kanepeyi.Bir daha da evinize kabul etmeyin böyle olacaksa.

Benimde kaynim ole o gidince yorgan yastik yikarim ama genelde de ole yaparim. Bence temiz olmali bir insan hele ki baska birine misafir olucaksa ve yatili kalicaksa biraz kendine ozenmeli katiliyorum size ben koltugu yumusatici ve bulasik detarjaniyla karistirip siliyorum. Tavsiye ederim

Şöyle yazsaydiniz ;

Kizlar yatılı misafirim geldi , misafirim çiftçi , doğal olarak tarla vs kokusu var ve yorgana koltuğa sinmiş , nasıl temizlerim ?

O zaman size herkes güzel yorum yapardı..

Ama anlatış tarzınız o kadar irrite edici ve fesatca ki , böyle olumsuz yorumlar almışsınız , hickimseye kızmayın , kendiniz bı oturun düşünün içinizi..

Yatılı misafir kim gelirse gelsin çarşaf nevresim yastık kılıfı mutlaka yıkamamızı öğütler annem. Siz beyaz sabunu köpürterek koltuğu da şöyle bir silersiniz havalandırırsınız evi. Bir de sirkeli suyla tuvaleti yıkamanız ve evin dokunulan yerlerini silmeniz yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Kirlenen yer deterjanla temizlenir de sizin bu kötü düşünceleriniz nasıl temizlenir?

Karbonat, toz deterjan, toz vanilin dök kokan yere. Bekle bir kaç saat süpür sonra. Bende OKB var, seni çok iyi anlıyorum. İnsan pisse pistir, ben ne ahırda çalışan insan gördüm. Misafirliğe giderken temizlenmiyorsa o insan sıkıntılıdır zaten, sende yok problem.

Günlük hayatında hayvancılıkla ilgileniyorsa o koku genelde çıkmıyor.
Kırsal kesimden gelen çok öğrencim vardı, pansiyonda kalırlardı. O çocuklarda da ailelerin de de geçmeyen bir koku olurdu odaya girdiklerinde sinerdi pencereyi kapıyı açsam da görevli abla detaylı temizlik yapana kadar geçmezdi.
Yapacak bir şey yok. Dert edecek bir şey de yok. Yastık yorgan zaten yıkanacak.
Koltuk vs geçeryi bir havalandırmayla ama geçmiyorsa da febreze sigara yada evcil hayvanlara karşı olan iki kokusu var onlar geçirir. Evde iki kedim var onların kokusunu geçiriyordu, koku alabildiğim eski günlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…