• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafiriniz size geliyorum dediğinde iki ayağınız bir pabuça giriyor mu??

kurdelam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
5.634
6
0
Diğer
arkadaşlar benim bir sorunum var.üç yıldır evliyim.ve en başından beri düzenliyim temizim bir kirlense bin temizliyorum fakat bir misafir haber verip sana geliyorum dese muhakkak süpür sil yapıyorum.açıkçası cillop gibi denk gelmiyor evim.mesela iki gün öncesinde süpürdüm ise iki gün sonraya tekrar kıldı vs dökülüyor.ve genelde misafire denk geliyor.bende hemen kolları sıvayıp evi sil süpür ee haliylee misafirime ikramda bulunmam gerek hepsi bi anda üstüme bir yük gibi biniyor.ben bundan çok rahatsızım.hangini yapayım şaşırıyorum ve çook yoruluyorum.sağlık sorunu yaşıyorum bunları yapınca..lütfen bana yardım edin siz neler yapıyorsunuz??hem ev işi hem ikram nasıl idare ediyorsunuz??:26:

ben de öyleyim senin gibi ama bana göre normal olanı bu
evim temiz de olsa bi siler süpürür toz alırım tuvalet banyoyu yıkar havluları yenilerim
bu misafire saygıdandır canım
benim elim çabuk herşey yetişir genelde ama ben çat diye arayıp birazdan geliyoruz
diyenleri kabul etmiyorum hoşlanmıyorum çünkü evde serilmişken kalkıp misafir ağırlamayı

ben de öyleyim senin gibi ama bana göre normal olanı bu
evim temiz de olsa bi siler süpürür toz alırım tuvalet banyoyu yıkar havluları yenilerim
bu misafire saygıdandır canım
benim elim çabuk herşey yetişir genelde ama ben çat diye arayıp birazdan geliyoruz
diyenleri kabul etmiyorum hoşlanmıyorum çünkü evde serilmişken kalkıp misafir ağırlamayı

evet canım aynı benim sorunum bu muhakkak süpürüp silerim neden sanki tertemiz durmaz şu evler.ekstra banyoya koşuyuyorum her yeri çamaşır suyu ile yıkıyorum sizler belki sizlerin bir püf noktası vardır bende uygular rahatlarım dedim

Çalıştığım için ve kızımın okulu olduğunu bildikleri için hafta içi misafir gelmiyor,
hafta sonuda hazırlığımı yapar,temizliğimi yapar mis gibi idare ederim.
zaten gelnler de yabancı değil,kasmam kendimi.
bence sizde kasmayın kendinizi,normal işlerimizi zaten akşamdan akşama yapıyoruz,
yani hafta içide gelse sorun yok.
keyifli bir olayı eziyet haline dönüştürmeyin derim...

songüll okadar açık ve net söyledin ki gerçekten:keyifli bir olayı resmen eziyet haline gitiriyorum.:68:

evet bende öyle
özellikle yemekli misafirim gelince soframı dört dörtlük kurmak için çabalarım
süper sofralar kurarım övünmek gibi olmasın :1:
temizliğimi yaparım akşama da pestilim çıkar
çalıştığım için bu tarz misafirleri haftasonuna denk getirmeye çalışıyorum

arkadaşlar benim bir sorunum var.üç yıldır evliyim.ve en başından beri düzenliyim temizim bir kirlense bin temizliyorum fakat bir misafir haber verip sana geliyorum dese muhakkak süpür sil yapıyorum.açıkçası cillop gibi denk gelmiyor evim.mesela iki gün öncesinde süpürdüm ise iki gün sonraya tekrar kıldı vs dökülüyor.ve genelde misafire denk geliyor.bende hemen kolları sıvayıp evi sil süpür ee haliylee misafirime ikramda bulunmam gerek hepsi bi anda üstüme bir yük gibi biniyor.ben bundan çok rahatsızım.hangini yapayım şaşırıyorum ve çook yoruluyorum.sağlık sorunu yaşıyorum bunları yapınca..lütfen bana yardım edin siz neler yapıyorsunuz??hem ev işi hem ikram nasıl idare ediyorsunuz??:26:

öyle gözünde büyütmüşsün ki
çalışan bayan olsan nasıl yetişeceksin
ben çalıştığım halde ne misafilere ne sofralar hazırladım
çok kasma kendini 1 gün önceden haberli gelmelerini
rica et yeter

gözümde büyütmemin tek sebebi titiz olmam.çünkü herşey dört dörtlük olsun istiyorum.heryer temiz sofram da bir sürü çeşit olsun istiyorum.dediğiniz gibi çalışsam yetişemem çünkü sırf olsun diye yapmam birşeyi.ama evet katılıyorum kesinlikle yetişemem.

songüll okadar açık ve net söyledin ki gerçekten:keyifli bir olayı resmen eziyet haline gitiriyorum.:68:

Elbette gülüm ya,zevk alarak yap,
sanırım ev hanımısın,eh önceden de haber verdiklerine göre
hiç sorun etme bence.hatta bazı börek türü şeylerini
önceden hazırla dipfrize at,sanada kolaylık olur habersiz gelen olsa bile...
amannnn can sıkılacak çok şey var hayatta,
bunlara takılmayın lütfen
...:21:

haklısınız ne diyeyim ki her seferinde tamam bu sefer stres yapmayacağım diyorum ama yerde bir kıl var mı diye arıyor gözlerim durmadan.:26:ama sizlerin rahatlığını gördükçe bende kendime dur diyeceğim..inşallahhh:62:

püf noktası demeyelim de benim kendimce planım var
mesela 1 gün önceden biliyorum yemekli miasfir ağırlayacağımı
akşamdan zeytinyağlıları mezeleri tatlı ve böreği yapar dolaba atarım
bunlar oyalar çünkü böreğin pişeceği kalır bi tek ertesi günde sabahtan
mutfağa girer kalan sıcak yemekleri yapar temizliğe girerim köşe bucak
en son da masayı güzelce kurar kendimi ve banyoyu bi güzel yıkar
kendimi hazırlarım
misafirlerim de geldiğinde herşey hazır olur.
öyle böyle de sofralar hazırlamam ben bilenler bilir
bi tabur asker sadece ara mezelerle doyar:1:

amonra bende senin gibiyim herşeyimi yetiştiriyorum gelenler ne gerek vardı bukadar şeye diyor.sanırım benim tansiyon problemim var.bütün işlerim bittiğinde bende ne hal kalıyor ne derman galiba bundan dolayı büyütüyorum gözümde...

amonra bende senin gibiyim herşeyimi yetiştiriyorum gelenler ne gerek vardı bukadar şeye diyor.sanırım benim tansiyon problemim var.bütün işlerim bittiğinde bende ne hal kalıyor ne derman galiba bundan dolayı büyütüyorum gözümde...

asıl işler bitince hal derman lazım misafiri
ruh gibi ağırlamak daha kötü
yani insanı o kadar yoracak ne var ki anlamadım ben
cumartesi bi yere gitcez mesela arkadaşlarla
ben çalıştığım halde 2 tencere dolma saracam diye
söz verdim ayrıca börek ve açma da yapıcam
hepsini cuma akşamı işten geldiğim gibi yapıcam
ve ertesi günde fıldır fıldır istanbulun bi ucundan bi ucuna
gidicem genciz biz ayol iki yemek yaptık bi toz aldık diye ahlanırsak
kocayınca ölelim biz:1:

amonra gerçekten doğru söylüyorsun.tabiki misafir gelince uzanacak yer arıyorum.dediğim gibi tansiyon problemim var.çok yorulunca mide bulantım falan başlıyor vs.ama bunun için özel olarak dra gidecem bana bir dayanıklık kazanmak için ilaç falan versin.yorulacak ne var biliyor musun?ben uzakta oturuyorum ailem geldiğinde sabah çıkıp dokuzda onda bastırıyor yada öğlennn.ben yarı yemeğimi dünden yapsam illaki yarısınıda tazecik ertesi günü yapmam lazım ve çok erken geldikleri için misafirlerim biraz böyle oluyor işte:52:

yalnız arkadaşlar sizde biliyorsunuz kimimiz bütün işlere çok dayanıklıyızdır kimimiz fazla dayanamayız.bünye meselesi:hani yorum yaparken ne var ki niye yoruluyorsun gibi yorumlar yapmassak çok daha mutlu olurum:)çünkü ben herşeyimi yetişdirdikten sonra çok yoruluyorum iki iş yaptıktan sonra değill:25:

hele bide panik atağın varsa vay haline eksiksiz olması için çabalamak insanı hem bedenen hem ruhen yoruyor bide ay yetiştiremicem korkusu bundan dolayı misafiri hem severim hem sevmem

ya ben yorulmuyorumda, gelen misafir sanki kusur arıyacakmış gibi defalarca teimizliği kontrol ediyorum. birde yemeklerimi yiyenler beğeniyor ama ben sanki beğenilmiyormuş gibi düşünüyorum. benim için misafir ağırlamak çok stresli ve işkence oluyor. misfir gittikten sonra ne varmış ki bu kadar kasacak diyorum ama her seferinde aynısı oluyor. hele birde yemekli ağırlarsam çok stres oluyorum. oğlum zaten bacaklarıma yapışıyor birde ona deliriyorum.

elim ne kadar cabuk olursa olsun bende senin gibi oluyorum valla..
en yakin cevremden gelenler olsa bile dip köse temizlemezsem icim rahat etmiyor,bin kerede kontrol ediyorum..
ben bi yere gittigimde asla yerdeki kil yada bi toz bi kirinti dikkatimi cekmiyor ama sanki birisi bana gelince her yeri didik didik edecekmis gibi,sanki ona bakmak icin geliyormus gibi ev kaldiriyorum yani :35:

Back
X