- Konu Sahibi hayatvehayat
Bazi insanlar der ya, ay arkadasimin titzligi beni ilgilendirmez insan olsun temiz pis beni alakadar etmez herkesin kendine...
Beni vallaha cok ilgilendiriyor, pis bir insanin evinde ne kadar rahat ede bilirki bi insan ?
Ben temiz derli toplu arkadaslarimda cok rahatimdir, ferrah ferrah oturmak varken neden pis bir ortamda oturuyaim yiyeyim iceyim, yani...
Temizlikde bir görgüdür.. bu da her insanda olmali diye düsünüyorum , herkesde 100% olcak diye birsey yok ama temel kurallar olmali.
Kesinlikle haklısınız bu bir görgü meselesi.Necaseti umursamamakta türk insanına yakışacak bir durum değil.Çocuğun dışkısıda büyüğün dışkısıda pistir o yüzden kimse kimsenin pisliğine katlanmak mecburiyetinde değildir.Önleyemeyeceğin bir durum varsa evinde oturursun kimseye eziyet çektirme hakkına sahip değilsindir.Birde şu peçeteyle taharetleme meselesi var su temizler kiri buda avrupadan gelen bir özenti sanırım:) suyla yıkamadan silmek...suyla yıkarsın kağıtla kurularsın poposil moposille olmaz o işler öyle insan evimde otursada rahatsız olurum.Hele ki tek başına çocuğu tuvalete gönderenler acayip sinir kişiler çocuk işini bititrip çamaşırını çekip çıkıyor klozete damlayan ayrı,çamaşırına geçen ayrı birde oturduğu yer aman aman gelmesinler.Böyle insanlara destursuz yaklaşmamak lazım çarpılırız vesselam