• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafirler ve Mukemmeliyetci Yapim

canim sende mi pisirip pisirip atiyosun hepsini,? yumurta sarisiini dahi surup?
sonra cikarinca cozundurup ikram... Bu kadar mi
Su boregi yapip koyuyorum ben.onda yumurta sarisi olmuyo zaten.ama pogaca falan yapinca tabiki pisirip koyuyorum.sen de yapabilirsin.en azindan misafir gelecegi gun temizlik vs ugrasirsin.ya da dedigim gibi salata kisir gibi basit seyler eklersin yanina

Bu mükemmeliyetçilik değil sonradan iş öğrenmenin verdiği pratiksizlik.
Dondurucunuzda börek, kurabiye, haşlanmış nohut fasulye gibi ani durumlarda yada misafiriniz geldiği zamanlar işinizi kolalaştırmak adına hazırlıklı olabilirsiniz.
Yarın yada ertesi gün misafiriniz gelecek olsa gündüz oturmaya börek kurabiye cepte bir salata yada kısır yanınada bir kilo süte at iki paket sakızlı muhallebi üstüne meyveler alın size 4 çeşit ikram.
Bu arada rahat rahat evinizi süpürür siler tozunuzuda alırsınız.

Bende ayni senin gibiyim ve bu yuzden evime misafir gelsim istemiyorum. Nedensiz bir sekilde telaslaniyorum elim ayagimda birbirine giriyo iyice stres oluyorum. Istiyorumki ev ter temiz olsun yemekler hazir olsun cayla ikram edeceklerim hazir olsun. Hele bide insanlar gelene kadar evin icinde ki halimi gorsen ne oturabiliyorum ne evin icin dw gezebiliyorum niye bu heyecan anlamadim. Cat kapi gelen biri olsa cinnet geciririm herhalde iyice panik olurum. Cok ozeniyorum sankin insanlara

Back
X