Misafirlerim için ne pişirsem?

hvvhkmtk

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2014
318
10
18
35
İstanbul
Merhabalar.

cumartesi on dört kişilik misafirim var. Yanlız bu misafirler evimin ilk misafiri daha önce tek başıma midafirler için mutfağa girmedim. Yeni acemi bir ev hanımıyım. İnternet sitelrindeki tarifleri yaptığımda bi tuaf oluyor.:50:Sizce misafirlerime ne yapmamı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar.

cumartesi on dört kişilik misafirim var. Yanlız bu misafirler evimin ilk misafiri daha önce tek başıma midafirler için mutfağa girmedim. Yeni acemi bir ev hanımıyım. İnternet sitelrindeki tarifleri yaptığımda bi tuaf oluyor.:50:Sizce misafirlerime ne yapmamı önerirsiniz?

yemeğe geleceklerse çorba fırında patatesli tavuk yada kırmızı et pilav mevsim salata tursu meze türü salatalar olabilir haydari patlıcan salatası falan gibi. yemekten sonrada cayın yanında kek yada tatlı olabilir. sadece çaya geleceklerse 3-4 cesit tuzlu 1 yada 2 adette tatlı yeterli bence hafta sonu benimde misafirim geldi caya etimek tatlısı suböreği mercimek köftesi patates salatası yaptım. kolay gelsin canım :34:

Merhabalar.

Yemeğe mi gelecekler yoksa çaya mı eğer yemeğe geleceklerde,mercimek çorbası,fırında tavuklu patates,pirinç pilavı,tepsi böreği ve salata yaparsın,yok çaya geleceklerse kısır,zeytinyağlı yaprak sarması,börek,kek,kurabiye türü patates salatası yada makarna salatası yaparsın.

yemeğe geleceklerse çorba fırında patatesli tavuk yada kırmızı et pilav mevsim salata tursu meze türü salatalar olabilir haydari patlıcan salatası falan gibi. yemekten sonrada cayın yanında kek yada tatlı olabilir. sadece çaya geleceklerse 3-4 cesit tuzlu 1 yada 2 adette tatlı yeterli bence hafta sonu benimde misafirim geldi caya etimek tatlısı suböreği mercimek köftesi patates salatası yaptım. kolay gelsin canım :34:

Peki sebzeli pilavın yanına ne yapsam önerinz var mı.
Ayrıca Teşekkürler

Yemeğe mi gelecekler yoksa çaya mı eğer yemeğe geleceklerde,mercimek çorbası,fırında tavuklu patates,pirinç pilavı,tepsi böreği ve salata yaparsın,yok çaya geleceklerse kısır,zeytinyağlı yaprak sarması,börek,kek,kurabiye türü patates salatası yada makarna salatası yaparsın.

Cvblar için tşkler. Bana her ikisi için geliyorlar. Yaş pastanın yanı na hangi tatlı gider başka sizce

pratik ve lezzetli yemekler neler?? bu arada çalışan evli bayanlara da hak verdim gerçekten hem iş hem ev çok zormuş :44::44:

merhaba
bence önden bir arkadaşın dediği gibi mercimek çorbası.hem kolay hem lezzetli. sonra ana yamekte sebzeli pilav ve patlıcan oturtma veya fırında köfte veya da fırında sebzeli(patates-domates-biber) tavuk.patlıcan oturtma iyi bir tercih olur bence.zorda değil.ancak kızartma işlemi olduğundan zaman alabilir.bunların yanına ortaya koymak için yaşil salata,patlıcan salatası,zeytinyağlı yaprak sarma,kuru biber yada taze biber dolması,yoğurt olabilir. yaş pastanın yanına ne olabilir? kuru pasta:1: tuzlusundan. 1 tatlı 1 tuzlu. çayın yanına sen mi yapacaksın yaş pastayı yoksa hazır mı alacaksın. bence kendin kedi dilli tramisu yapıp,ve yanına birde kurabiye alabilirsin. misafirlerin getirebileceği muhtemel tatlı vb.şeyler olabilir. onlarıda bunların yanına eklersin.

Cvblar için tşkler. Bana her ikisi için geliyorlar. Yaş pastanın yanı na hangi tatlı gider başka sizce
Yaş pastAnın yanına tuzlu ve şekerli pasta olur.Sebzeli pilav derken bulgur mu yapacaksınız eğer bulgur yapacaksanız bence pirinç pilavı yapın daha güzel olur ana yemek için ne düşündünüz peki.

Yaş pastAnın yanına tuzlu ve şekerli pasta olur.Sebzeli pilav derken bulgur mu yapacaksınız eğer bulgur yapacaksanız bence pirinç pilavı yapın daha güzel olur ana yemek için ne düşündünüz peki.
Sebzeli pirinç düşündüm. Ana yemek fırında et mantarlı havuçlu patatesli ve ya tavuk olcak.

Tşkür eder im ayrıca:)

Back
X