Misafirlerim ve kv.

Benim bir tandigimin kvdesi hep camdan evini gözetlerdi. "yine ailesine gitti.. Yine evden çıktı... Yine alışveriş yaptı" diye konuşuyordu. Gelin son careyi taşınmakta buldu. Fazla uzağa da değil ama yürüyerek kvde gidemez. Sizede tavsiyem bu

Seninkinde cirkeflik var biraz sende tabii ki saygılı bir şekilde direk kalp kirmadan,anne bak,evin ayri evim ayri ne sen misafirin gelince beni çağır ne ben seni çağırayım kvsin diye her şeyim de olacaksın diye bı kural yok aynı şekilde bende senin gelinin oldum diye her şeyin de bulunacak değilim,ne münasebet çağırmak istemeye bilirsin hakkin olarak,ki ayni şekilde bende çağırmam. bu beklentiden bir an evvel çıkman senin için iyi olur zira catlasanda patlasanda seni çağırmayacam,o kadar.de tatlım( tabi son kısımdaki gibi deme sen güzel bagla, kriz geçirtme kadina)

2 kiz kardeş var ama tek oğlu ve kafasına takmış aşırı oglucu tamam herkes çocuğunu sever ama takıntı yaptı 3 4 gün gtmyince resmen ağlıyo yanlız olsa yaşlı olsa anlarım kendi kv gördüğünü bana yapmaya çalışıyor gençler daha 45li eşi hepsi yanında

ayyy bu kadar benzerlik olamaz yazdıklarında kendi hayatımı gördümmm resmen

Daha uzak bir yere taşınacağım yakında diye eşiniz konuşması lazım annesinin söylediklerini duyduysa maalesef sen elkizi o oğlunun evi onun evi modunda açma kapıyı dicem ama milletin yanında rezalet çıkarır bu tipler (Allah'ım çok şükür bnm kv don tirit )

Asla.çağırma. Ne çirkefmiş yahu

İstediğin durumda davet eder istediğin durumda etmezsin.
Kulak tıka geç, kavgayla çözülecek şeyler değil ne yazık ki.

babaannem de asla annemi kendi tarafiyla basbasa birakmazdi

herkesle bi tek o konussun, herkes onu dinlesin, herkes onla misafircilik oynasin isterdi

can cikar huy cikmaz, aciklamaya calismayin. tavrinizi koyun, aciklama yapmak zorunda degilim deyip kapatcaksiniz telefonu.

eve mi geldi, saymaya baslayinca benim nikahim sana degil ogluna seni çağırmak zorunda degilim haber vermek zorunda hic degilim deyip agzina tikcaksiniz lafi

Bence size geleni gideni eşiniz haber veriyor annesine , size de sen haklısın diyip annesini dinlemeye devam ediyor.Eşiniz Nasrettin Hoca misali herkese sen haklısın diyor.Bu sorunun çözümü eşinizde.Annesi haddini aşıyorsa höt diyebilmeli.

Biz altlı üstlüyüz. Benimkide aynı. Annemlerin olduğunu duyunca koşa koşa damlar. Merak etmese keşke annemler o gelmese darılmaz

Aşırı gereksiz buluyorum o iş güzar tipleri. Kökleri kurumadı gitti.
Koy mesafeni diycemde. Eşinle aran bozulabilir. Nerden haber uçuyo ki? Benim altlı üstlü olduğu için arabayı görseler anlıyoşar. Yada kapıdaki ayakkabılardan. Allaha havale et geç

Aynen öyle canim.

Bence arama o seni arasın arayıncada kısa kesip kapat ve annenler ya da diğer misafirlerin gelince yine çağırma
Eşine de söylenme hiç kayınvalide kendi dertlensin dursun oğluna bir zaman sonra eşin de annesine yeter artık diyecektir
Yani sen gerginliğe girme gemini yürütmene bak

Bence esınız annesıne soyluyor mısafırınızın geldıgını . Bana da aynısını yaptilar annemı evıme hıc cagıramıyordum kv gelıp patavatsızlık yapacak dıye. En son zaten kavga gurultu gorusmeyı kestım kafam rahat ohhh dünya varmıs.

Darısı başıma:)

Tavrını başından koyacaksin benim KV bu yönden anlayışlıdır. Bi kaç kere beni de aradi cagirdi her seferinden reddedince bir daha gel misafir geldi diye aramaz. Ana seninkinin yapısı gereği fesat biri. Hele de annenler gelince onun işi ne sende? Sen de sert ol kapatirsa telefonu kapatsin arama sorma hatta cevap verme.

Evinize gelip gidenin hesabını mı vereceksiniz. Bu ne saçma bir şey her ortama da çağırılmazki ya eşinize söyleyin o konuşsun ya da siz söyleyin. Çok rahatsız edici

anlattığına gore kv. işi rutıne bindirmiş.kaba tabırle demıyımde modern tabırle bomerang olmuş..kırk, dok, soyle,sev(guya)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…