- 3 Şubat 2018
- 25.905
- 111.493
- 598
- Konu Sahibi atalente35
-
2 kiz kardeş var ama tek oğlu ve kafasına takmış aşırı oglucu tamam herkes çocuğunu sever ama takıntı yaptı 3 4 gün gtmyince resmen ağlıyo yanlız olsa yaşlı olsa anlarım kendi kv gördüğünü bana yapmaya çalışıyor gençler daha 45li eşi hepsi yanındao zaman takmayın
hadi ona borçlu olsanız anlarım da
kavgaya gelince sizi haşlamasına izin vermeyin ve arkadaşların da söylediklerini uygulayın
imkanınız varsa taşının
bu arada kp eşinizin başka kardeşleri yok mu?
sanırım aynı şeyleri yaşıyorz gibi. bende ankaradaym eşimde aslen ankaralı. kv hrşeyde beni ister eder ama direk demez oğluyla beni yönlendirmeye çalışır falan bene uymayında tabi olmuyor. bana değilde oğluyla hallederse beni yönlendirirse çokta bişi kabul etmem benm yönlendirilmeye ihtiyacım yok. çok pişman bence çalışan gelin aldığına. beraber yiyip içilip temizlik yemek bulaşık beraber olacağımz yatmadan eve gideceğimiz evimin otel gibi kullanılması gibi bişey hayaliydi bence o yüzden pişman. kendisinin kendi kv ile asla ne bir anısı doğru düzgün nede doğru düzgün anlaşyığı varmış yani. herşeyde annesigil ileymiş her anısı annesi ile kardeşleri ile. ben ailemle o denli olsam kim bilir neler der düşünür bilemiyorum.. kaç kere laf ettm annemlere gittm ettm die. ama şimdi benden bekliyor ki öyle olayım hep onla ona danışıyım falan oda mümkün olmuyor hem çalışınca hemde yapı fazla uymayınca. halbuki evlenmeden iyi anlaşırdık ama evlendm olmadı şimdide iyiyim normal sırf eşim arada kalmasında huzursuzlk olmasn die oluyor hepsi. lafa gelnce çok memnun benden herşeyden kaynanasının ona ettklerini güya o yapmıomş falan ama bence çoğu laftaa :) evlendiğime pişmanım eşimde pişman sırf annesi yüzünden bunları birbirimize söyledk çok sevdiğimiz haldee. eşim annesine bile demş ben senin böle olcağını bilsem evlenmezdım pişmanım kız evinde görmediği şeyleri bende gördü sayende demiş. ama huyu suyu değişmezz değişmezzzz nerdeeee
Daha uzak bir yere taşınacağım yakında diye eşiniz konuşması lazım annesinin söylediklerini duyduysa maalesef sen elkizi o oğlunun evi onun evi modunda açma kapıyı dicem ama milletin yanında rezalet çıkarır bu tiplerHanımlar iyi günler hepinize.kimine göre dert olmaya bilir ama ben herşeyi kafama taktığım için dert ediyorum kendime.neyse teyzemin oğlunun düğünü var ist.geldiler bizim bulunduğumuz şehre bende kahvaltıya cagirdim neyse geldiler yenildi içildi çok şükür atlattık yaklaşık 10 kişiydik çocuklar hariç ve benim daha evime ilk gelişleri ve hiç tanımıyorlar kv. herneyse onlar gitmeye yakın kv beni ariyo gel güne gidelim ben asla güne gitmem bilir cunku yaşıtım kimse yok.bu bana açtı ağzını yumdu gözünü neyseki eşimi cagirdim tahmin ettim oda dinliyor bana diyo beni nasıl cagrmazsin sanki mecburum(misafrler varken onuda cagircakmisim)ben sigmiyomuydumfalan vs.daha ck konuştu ven uzatmadım misfrlerim var diye yüzüme telefonu kapattı.simdi bu kadın benim evime annemde gelse artık nerden haber aliyo bilemem hemen damliyo hiç yanlız birkmiyo 2 sene oldu annemelri sadece 1 kere ayrı ağırlayabildim.bana pisikolojik baskı uyguluyo ben saygımdan susuyorum o beni saf salak sanıyo sizce bunun karşısında nasıl tepki vermeliyim konuşmaya devam edersem kendime olana saygımi yitirmiş gibi hissedecegimi düşünüyorum.bu arada evimiz 3 dkklik mesafe çok yakın ben buna karşılık ne demeliyim.
Asla.çağırma. Ne çirkefmiş yahuHanımlar iyi günler hepinize.kimine göre dert olmaya bilir ama ben herşeyi kafama taktığım için dert ediyorum kendime.neyse teyzemin oğlunun düğünü var ist.geldiler bizim bulunduğumuz şehre bende kahvaltıya cagirdim neyse geldiler yenildi içildi çok şükür atlattık yaklaşık 10 kişiydik çocuklar hariç ve benim daha evime ilk gelişleri ve hiç tanımıyorlar kv. herneyse onlar gitmeye yakın kv beni ariyo gel güne gidelim ben asla güne gitmem bilir cunku yaşıtım kimse yok.bu bana açtı ağzını yumdu gözünü neyseki eşimi cagirdim tahmin ettim oda dinliyor bana diyo beni nasıl cagrmazsin sanki mecburum(misafrler varken onuda cagircakmisim)ben sigmiyomuydumfalan vs.daha ck konuştu ven uzatmadım misfrlerim var diye yüzüme telefonu kapattı.simdi bu kadın benim evime annemde gelse artık nerden haber aliyo bilemem hemen damliyo hiç yanlız birkmiyo 2 sene oldu annemelri sadece 1 kere ayrı ağırlayabildim.bana pisikolojik baskı uyguluyo ben saygımdan susuyorum o beni saf salak sanıyo sizce bunun karşısında nasıl tepki vermeliyim konuşmaya devam edersem kendime olana saygımi yitirmiş gibi hissedecegimi düşünüyorum.bu arada evimiz 3 dkklik mesafe çok yakın ben buna karşılık ne demeliyim.
ama fırsat vermiyor konuşup çarpıp kapıyı gidiyor.
Aynen öyle canim.Biz altlı üstlüyüz. Benimkide aynı. Annemlerin olduğunu duyunca koşa koşa damlar. Merak etmese keşke annemler o gelmese darılmaz
Aşırı gereksiz buluyorum o iş güzar tipleri. Kökleri kurumadı gitti.
Koy mesafeni diycemde. Eşinle aran bozulabilir. Nerden haber uçuyo ki? Benim altlı üstlü olduğu için arabayı görseler anlıyoşar. Yada kapıdaki ayakkabılardan. Allaha havale et geç
Darısı başıma:)Bence esınız annesıne soyluyor mısafırınızın geldıgını . Bana da aynısını yaptilar annemı evıme hıc cagıramıyordum kv gelıp patavatsızlık yapacak dıye. En son zaten kavga gurultu gorusmeyı kestım kafam rahat ohhh dünya varmıs.
Amin canım. Bekle evıne gelmesını yada senı aramasını sonra bır yaygara kopart ama büyük çaplı içinde cinnet de olan bır yaygara olsun. Sonra esın gelınce de sınır krizi gecır agla sızla bıter bu iş :)Darısı başıma:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?