- 28 Aralık 2015
- 1.345
- 722
- 123
- 31
- Konu Sahibi atalente35
-
canım bnde bazen ifde edemem saygımdn çok susarım ederim. ama bu yapılan şey senii mecbur kılmak o yüzden susma. bi kere iki kere söylersn anlar. sen demediğin için üstüne geliyordur. ay karşı komşu geliniyle atlı üstlü düşün annesi gelir kaynanasını çağırmaz kaynanasıda inmez bile. sen aynı binada bile değilken ne bu şiddet bu celal yanii. herkes bazen durması gereken yeri bilicek. ben kaynanam çağırdı bigün gelmeyim falan dedm.sonra aradm gel bizde oturalım belki anneme geçerz akşama yemek yeriz bizde dedim annm yakın die. yok bn sonra gidrim annene gerek yok diyip değişik konuştu kapattı telefonu. uğurlar olsun o oldu bi daha demedim gel gidelim die. yani bak bazı şeyleri açık söylemek seni sagısız terbiyesz yapmaz.söyleme şekli önemlidir yani.haddimi aşmadan konuşurum ben. ama bnm kaynanam öyle değil pat söyler hemen bozar lafı vurur yüzünü ekşitir çok kızıyorm o huylarına ama yeri gelince bende konuşurum. hiç takma dediğimi yap gelirse konuş söyle biz beraber yaşamıyoruz benm evim köyüm ayrı kendime göre özelmde olur de geç. anlamazsa bi daha de. o sana çağırmadn die onca lafı etsin sende kendini ifade edemiorum de olur mu hiç öyle şeyyNe kadar güzel tavrınız net sanırım bende biraz kendimi ifade edmeme durumu var.
"Kaale almak" ifadesini doğru yazan bir insana ilk defa rastlıyorum.Allahtan esim benden yana destekci ben hic cevap vermedigim icin bana kiziyor tek
Telefonu açmazsam esimi arayıp bak beni kaale almıyor telefonumu açmıyor diyip ortalığı karistryor.
Ben tabi cevremden bildigim icin hic böyle bi kv görmedigimden bana erkek yapabilir geliyorişte bu söylenilen kadar kolay olmuyor mesela benim kv kavagacı falan değil sadece cahil ve ben bu yüzden başgelemiyorum .eşimde her zaman benim arkamdadır ama o da artık başgelemez oldu.bu kadın böyle huylu huyundan vazgeçermi diyor..eee de sen dedğini yap diyor..
eşimin saçları beyazladı arada kalmaktan 1 senede.. çok sıkıldı bunaldı birbirimizi çok yıprattık. ah ah gelinleri zaten evlenince artık bizim oldu himayemiz altında ne dersek o olcak diye görürlerse anneler çok zor olur bu işler. gelin olarak gelinlerde 4 4 lük demiyorum ama kaynanalar evlendirince oğullarından artık biraz uzak dursa 100 önceki gelenekleri gelinden beklemese emin olalım hayat daha güzel ve aileler daha iyi anlaşıyor olur. ama nerdeee. sorsan asla karışmam etmemm derler icrata gelince yokkkızlar eşlerde emin olun bir süre sonra sıkılıyor iki tarafa da bir şey diyemediğinden arada kalıyor..
eşimin saçları beyazladı arada kalmaktan 1 senede.. çok sıkıldı bunaldı birbirimizi çok yıprattık. ah ah gelinleri zaten evlenince artık bizim oldu himayemiz altında ne dersek o olcak diye görürlerse anneler çok zor olur bu işler. gelin olarak gelinlerde 4 4 lük demiyorum ama kaynanalar evlendirince oğullarından artık biraz uzak dursa 100 önceki gelenekleri gelinden beklemese emin olalım hayat daha güzel ve aileler daha iyi anlaşıyor olur. ama nerdeee. sorsan asla karışmam etmemm derler icrata gelince yokk
Ben tabi cevremden bildigim icin hic böyle bi kv görmedigimden bana erkek yapabilir geliyor
Sizinki baya uc bi örnek geldi mesela bana :)
Ben saygılı bi okarda saf hissediyorum kendimi .söyledikleriniz okadar doğru ki hepinize teşekkür ediyorum kızlar.evet kendisi baskın bi karakter eşim sürekli benden yana cunku annesinin huyunu bilir.asil iş sanırım bende bitiyor acaba dedim kendisi haklimi burda yazılanlardan sonra kendimin haklı olduğunun artık farkındayım.insallah bu sefer kendimi ifade ederim ve bu saçma sapan şeyler son bulur cunku yapım gereği hiç gelemem böyle şeylere.
Tam bir yüzsüz Kaynana modeli çağırılmadığı yere oğlumun evi nasıl olsa benim de evim deyip gelmek ya allah aşkına bu nasıl bi zihniyet insan annesiyle rahat rahat konuşamayacak mı yada misafirleriyle. Kimse kusura bakmasın ama suratıma asar neden geldin ki annemi kendim ağırlayacağım derdim. Aynısını benim annem yapıyor olsa tefe tutarlar biziHanımlar iyi günler hepinize.kimine göre dert olmaya bilir ama ben herşeyi kafama taktığım için dert ediyorum kendime.neyse teyzemin oğlunun düğünü var ist.geldiler bizim bulunduğumuz şehre bende kahvaltıya cagirdim neyse geldiler yenildi içildi çok şükür atlattık yaklaşık 10 kişiydik çocuklar hariç ve benim daha evime ilk gelişleri ve hiç tanımıyorlar kv. herneyse onlar gitmeye yakın kv beni ariyo gel güne gidelim ben asla güne gitmem bilir cunku yaşıtım kimse yok.bu bana açtı ağzını yumdu gözünü neyseki eşimi cagirdim tahmin ettim oda dinliyor bana diyo beni nasıl cagrmazsin sanki mecburum(misafrler varken onuda cagircakmisim)ben sigmiyomuydumfalan vs.daha ck konuştu ven uzatmadım misfrlerim var diye yüzüme telefonu kapattı.simdi bu kadın benim evime annemde gelse artık nerden haber aliyo bilemem hemen damliyo hiç yanlız birkmiyo 2 sene oldu annemelri sadece 1 kere ayrı ağırlayabildim.bana pisikolojik baskı uyguluyo ben saygımdan susuyorum o beni saf salak sanıyo sizce bunun karşısında nasıl tepki vermeliyim konuşmaya devam edersem kendime olana saygımi yitirmiş gibi hissedecegimi düşünüyorum.bu arada evimiz 3 dkklik mesafe çok yakın ben buna karşılık ne demeliyim.
evi kv niz mi verdiKesinlikle katılıyorum.bu kadar medeni bir insan olsa zaten bu kişilikte olmazdı benim için
sanırım aynı şeyleri yaşıyorz gibi. bende ankaradaym eşimde aslen ankaralı. kv hrşeyde beni ister eder ama direk demez oğluyla beni yönlendirmeye çalışır falan bene uymayında tabi olmuyor. bana değilde oğluyla hallederse beni yönlendirirse çokta bişi kabul etmem benm yönlendirilmeye ihtiyacım yok. çok pişman bence çalışan gelin aldığına. beraber yiyip içilip temizlik yemek bulaşık beraber olacağımz yatmadan eve gideceğimiz evimin otel gibi kullanılması gibi bişey hayaliydi bence o yüzden pişman. kendisinin kendi kv ile asla ne bir anısı doğru düzgün nede doğru düzgün anlaşyığı varmış yani. herşeyde annesigil ileymiş her anısı annesi ile kardeşleri ile. ben ailemle o denli olsam kim bilir neler der düşünür bilemiyorum.. kaç kere laf ettm annemlere gittm ettm die. ama şimdi benden bekliyor ki öyle olayım hep onla ona danışıyım falan oda mümkün olmuyor hem çalışınca hemde yapı fazla uymayınca. halbuki evlenmeden iyi anlaşırdık ama evlendm olmadı şimdide iyiyim normal sırf eşim arada kalmasında huzursuzlk olmasn die oluyor hepsi. lafa gelnce çok memnun benden herşeyden kaynanasının ona ettklerini güya o yapmıomş falan ama bence çoğu laftaa :) evlendiğime pişmanım eşimde pişman sırf annesi yüzünden bunları birbirimize söyledk çok sevdiğimiz haldee. eşim annesine bile demş ben senin böle olcağını bilsem evlenmezdım pişmanım kız evinde görmediği şeyleri bende gördü sayende demiş. ama huyu suyu değişmezz değişmezzzz nerdeeeeaynen çok doğru söyledin canım.ben aslen Hataylıyım Eşim muşlu muşa gelin geldim anlayacağın doğu geliniyim ki kültür olarak akdeniz kültüründe rahat büyüyen bir insan olarak şehre çok güzel ayak uydurdum ama malesef kv çok uyuşamıyoruz helede ilk gelin olunca o biraz daha zor oluyor heryere benimle gitmek herşeyi benimle yapmak istiyor ( evde de 2 tane bekar görümcem olmasına rağmen)anlıyorum ama bende çalışan bir insanım gerçi onu da kaldıramıyolar ya o da ayrı bir konumemur gelin sıfatı onlara çooook uzak.Eşim desem 1 sene 2 AY oldu evleneli ama biz bile artık birbirimizden bu nedenlerden dolayı sıkıldık.ara ara pişmanlığımız olmuyor değil..
Daha çok batar emin olun:)kv ye farklı zaman ayırın. onu normalde oturmaya çağırmıyorsunuz belki o da her bulduğu fırsatta eve geliyor. ara sıra jest yapın. tek ağırlayın. kahvaltı/akşam oturması falan sonra diğer zamanlar çağırmamanız batmaz.
Kirada oturuyoruz ve bize 1 lirası geçmiyor.evi kv niz mi verdi
kilit burda
eğer öyleyse malesef sizi de kendine katmayı hakkı olarak düşünüyor
Yok hayır söyleseydi derdi ki zaten bu konuda annesine tavırini hep belli ediyor.Canın sıkılırdı rahat edemezdin çağırmadım deyin. Annenizin yada misafirin geleceğini eşiniz annesine söylüyor olabilir mi?
Psikopat kaynana camdan , kapıdan sizi gözetliyor o zamanYok hayır söyleseydi derdi ki zaten bu konuda annesine tavırini hep belli ediyor.
o zaman takmayınKirada oturuyoruz ve bize 1 lirası geçmiyor.
ayy benim kv de iyidir islahtırda oda ne olsa haberi olsun ister,aa bana niye demiyosunuz küseyim mi şimdi size der şakayla karışık,bende gayet sakayla karışıkHanımlar iyi günler hepinize.kimine göre dert olmaya bilir ama ben herşeyi kafama taktığım için dert ediyorum kendime.neyse teyzemin oğlunun düğünü var ist.geldiler bizim bulunduğumuz şehre bende kahvaltıya cagirdim neyse geldiler yenildi içildi çok şükür atlattık yaklaşık 10 kişiydik çocuklar hariç ve benim daha evime ilk gelişleri ve hiç tanımıyorlar kv. herneyse onlar gitmeye yakın kv beni ariyo gel güne gidelim ben asla güne gitmem bilir cunku yaşıtım kimse yok.bu bana açtı ağzını yumdu gözünü neyseki eşimi cagirdim tahmin ettim oda dinliyor bana diyo beni nasıl cagrmazsin sanki mecburum(misafrler varken onuda cagircakmisim)ben sigmiyomuydumfalan vs.daha ck konuştu ven uzatmadım misfrlerim var diye yüzüme telefonu kapattı.simdi bu kadın benim evime annemde gelse artık nerden haber aliyo bilemem hemen damliyo hiç yanlız birkmiyo 2 sene oldu annemelri sadece 1 kere ayrı ağırlayabildim.bana pisikolojik baskı uyguluyo ben saygımdan susuyorum o beni saf salak sanıyo sizce bunun karşısında nasıl tepki vermeliyim konuşmaya devam edersem kendime olana saygımi yitirmiş gibi hissedecegimi düşünüyorum.bu arada evimiz 3 dkklik mesafe çok yakın ben buna karşılık ne demeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?