- 1 Eylül 2018
- 1.048
- 1.916
- 63
- Konu Sahibi atalente35
-
Cagirmak istemiyorum cunku cok sinsi laf ediyo iste şöyleydiler böyleydiler falan die bide öyle bi konusuyoki kendini uste cikariyo.Kesinlikle tavrından ödün verme çagirmak istiyorsan çagir istemiyorsan çagirma.ayrica telefon konuşmasida bahanen olsun mesafe koy arana
O zaman alıstırma sakın bırak kudursun....Cagirmak istemiyorum cunku cok sinsi laf ediyo iste şöyleydiler böyleydiler falan die bide öyle bi konusuyoki kendini uste cikariyo.
Allahtan esim benden yana destekci ben hic cevap vermedigim icin bana kiziyor tekeşin ne diyor? her seferinde o da gelmek zorunda değil. camdan sizin evi gözetliyor heralde. ararsa açmazdım ben olsam.
Kavgaya gelir 2 gune zaten (cunku her olayda böyle yapiyor)hep tavrımı koycam diyorum ama fırsat vermiyor konuşup çarpıp kapıyı gidiyor.Tavrınızı net koyun zira mecbur değilsiniz her anı beraber yaşamaya.
Sizin ailenizmiş gelenler,belki başbaşa kalmak istediniz, bunun için trip yapıp bozulacaksa bozulsun yani. Kendi ailemle bile tek kalamıyoruz diyorsunuz ayrıca ne hakla yani.
Bir daha ararsa ,müsait değilim anne seni sonra ararım deyip kapatın telefonu,açıklama dahi yapmak zorunda değilsiniz.
Eşim kesinlikle söylemez cunku benim istemediğimi biliyor.Haberi ya eşiniz veriyor ya üc dklık mesafedeki evde cam kusu gibi sizi gözetliyor
Kendi ailesi olsa neysede ne alaka yani senin teyzenle
Cagırma ve alttan alma sizi bir aile görüyor galiba herkesin evi ayrı farkına varması lazım
Madem kavgaya geliyor sizde susmayın kavga etmeden güzelce dökün içinizi. Mesela "Anne kusura bakma ama evimiz ayrı barkımız ayrı,ben her gelende seni çağıramam,sen her misafirinde beni çağırma zaten gelemem,bunda alınacak birşey yok,bunu böyle kabul et ve bozulma,yapacak birşeyim yok"diyip geçin,bir daha demez herhalde.Kavgaya gelir 2 gune zaten (cunku her olayda böyle yapiyor)hep tavrımı koycam diyorum ama fırsat vermiyor konuşup çarpıp kapıyı gidiyor.
E o zaman tüm gün camda gözlüyor baska acıklaması yokEşim kesinlikle söylemez cunku benim istemediğimi biliyor.
Fazla medeni cümlelerMadem kavgaya geliyor sizde susmayın kavga etmeden güzelce dökün içinizi. Mesela "Anne kusura bakma ama evimiz ayrı barkımız ayrı,ben her gelende seni çağıramam,sen her misafirinde beni çağırma zaten gelemem,bunda alınacak birşey yok,bunu böyle kabul et ve bozulma,yapacak birşeyim yok"diyip geçin,bir daha demez herhalde.
Tavrınızı net koyun zira mecbur değilsiniz her anı beraber yaşamaya.
Sizin ailenizmiş gelenler,belki başbaşa kalmak istediniz, bunun için trip yapıp bozulacaksa bozulsun yani. Kendi ailemle bile tek kalamıyoruz diyorsunuz ayrıca ne hakla yani.
Bir daha ararsa ,müsait değilim anne seni sonra ararım deyip kapatın telefonu,açıklama dahi yapmak zorunda değilsiniz.
Kesinlikle katılıyorum.bu kadar medeni bir insan olsa zaten bu kişilikte olmazdı benim içinFazla medeni cümleler
Anlayacagını sanmıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?