Misafirlerim ve kv.

Kafaya takacak bir durum yok bence.
Eşinle aranla sorun olmuyorsa kayınvalide de sana zarar veren kötü bir insansa kendisi ile arana dilediğin kadar mesafe koyabilirsin. O da kendi kendine kızmaya devam edebilir.

Kendisi gelmiyor yeni eğlendiğimiz zamanlar eline meyve vs.alip türlü bahanelerle günde en az 2 kere gelirdi eşim defarlca uyandıktan sonra az buçuk degsti diyodum yine aynı.ben gidiyorum ona 3 günde 2 günde bir kendisi çagryo zorla.

Allahtan esim benden yana destekci ben hic cevap vermedigim icin bana kiziyor tek
Telefonu açmazsam esimi arayıp bak beni kaale almıyor telefonumu açmıyor diyip ortalığı karistryor.
eşinizi arayıp beni kaale almıyor dediğinde eşiniz inanıp sizinle kavga mı ediyor?

Benim eşimin ailesindede var bu ya nefret ediyorum.görümcem yakin oturuyo bana.annemler gelse yada baska bi akrabam duyunca benide cagirsaydin diyolar iyide belki ben ozel biseyler konusucam eşimde der ablamida cagir diye ama ben cagirmiyorum.ben kimseye diyemem benide cagirsaydin diye ya cekinirim.

Iyide susarak hiç anlatamaz. Bir yerden başlayıp bıkmadan aynı şeyi söylemeli ki anlasın. Yoksa devam edecek taarruza.
Herkesin anladıgı dil farklı
İyi konusmadan anlayacagını sanmıyorum
Kendi gibi karsısında birini görmedigi sürecede tavrına devam etcek
Ben olsam eşimi devreye sokarım
Beni kaybetmek koymaz ama eşimide benim yanımda görürse kendini geri ceker diye düşünürdüm

ben ilk akrabalarım bana gelceği zaman eşim benm annesini çağırcağımı düşündü ve söyledi. bende gerek grmüyorum evime ilk defa gelicekler kendim ağırlamak isterim sizden biride geldiğinde annemlerin işi yok dedm. kaynanamda bozuldu etti tabi eşimde. ama sonra sonra aştık mecbur değilim annemleride ayrı çağırıyorum kaynanamlarıda. beraber olduğumuzda oluyor bazen. ama asla mecbur değilsin ve gerek bile yok. bazen olur çağırırsın o ayrı ama öbür türlü ne gereği var ki her seferinde. ilk ramazandada ayrı çağırcaktım hemen kaynanam olmaz ilk ramazan beraber olsun dedi. kırmadım öyle çağrdm. ama bu sene öyle falan yapmadm. şimdi benm aile günüm var kayınbabamda girdi ama parası dönüyor aile günü die kaynanmı istemedim. kendi günümde çağırır mıyım bilmyrm. eşim sordu hemen bilemiorm bakarız dedm.kaynanam biraz mizacı değişik pat pat söyler o yüzden bide aile günü kimseyi germeye gerek yok hemde çok hazda alan yok kendisi yüzünden yani bi güler yüz tatlı dil çok göstermedi bi araya gelince millete ondada pek çağırma düşüncem yok bakalım.annemler yüz kere gel oturalım die davet eder. evden çıkmıorum ki gitmioyrm ki bi yere der halbuki fink atıyor dışarda :) gitmiyor annemlere yalnız çözemedm yani kendi bilir. o yüzden çokta herkes her zaman olmayı beklemesin. aman ne takıosun eşin yanındaysa. gelirse kavga mecbur değilim her daim çağırmaya de. beraber olcağımız farklı ayrı olcağımız ayrı de geç.

Kesinlikle.ayiptir zaten.

Ne kadar güzel tavrınız net sanırım bende biraz kendimi ifade edmeme durumu var.

Eşi annesine birşey dese zaten konu sahibi dert yaniyor olmazdı. Duymuş annesinin söylediklerini niyeti olsaydı alır telefonu söylerdi diye düşünüyorum ki söylese bile annesi bu ağzından girip burnundan çıkabilir gayet.

Aynısını benim kv yaptı iş arkadaşlarımın geldiği gün akşamısı aradı görümcemle kendisini niye davet etmedim diye baya konuştu bende arkadaşlarımın içinde görümcemin ne işi war dedim..Kv bir üst katımda oturuyor sende dawet istediğini bilimyiordum bilsem dawet ederdim dedim 8bizimle beraber oturmayacağını bildiğim için bu arada bu dawet)ama sinirlerim o kadar bozuldu ki o günden beri eşimin başının etini yiyorum bu şehirden göç edelim diye..

Evet oda dogru eşi annesini gayet uzaklaştırabilir ama yapmıyor demekki
Zor valla çirkef kadınla ugrasmak

Dengeyi kurucak kusura bakmasın

işte bu söylenilen kadar kolay olmuyor mesela benim kv kavagacı falan değil sadece cahil ve ben bu yüzden başgelemiyorum .eşimde her zaman benim arkamdadır ama o da artık başgelemez oldu.bu kadın böyle huylu huyundan vazgeçermi diyor..eee de sen dedğini yap diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…