- 13 Nisan 2007
- 33.848
- 103.295
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi atalente35
-
Kendisi gelmiyor yeni eğlendiğimiz zamanlar eline meyve vs.alip türlü bahanelerle günde en az 2 kere gelirdi eşim defarlca uyandıktan sonra az buçuk degsti diyodum yine aynı.ben gidiyorum ona 3 günde 2 günde bir kendisi çagryo zorla.kv ye farklı zaman ayırın. onu normalde oturmaya çağırmıyorsunuz belki o da her bulduğu fırsatta eve geliyor. ara sıra jest yapın. tek ağırlayın. kahvaltı/akşam oturması falan sonra diğer zamanlar çağırmamanız batmaz.
Iyide susarak hiç anlatamaz. Bir yerden başlayıp bıkmadan aynı şeyi söylemeli ki anlasın. Yoksa devam edecek taarruza.Fazla medeni cümleler
Anlayacagını sanmıyorum :)
eşinizi arayıp beni kaale almıyor dediğinde eşiniz inanıp sizinle kavga mı ediyor?Allahtan esim benden yana destekci ben hic cevap vermedigim icin bana kiziyor tek
Telefonu açmazsam esimi arayıp bak beni kaale almıyor telefonumu açmıyor diyip ortalığı karistryor.
Herkesin anladıgı dil farklıIyide susarak hiç anlatamaz. Bir yerden başlayıp bıkmadan aynı şeyi söylemeli ki anlasın. Yoksa devam edecek taarruza.
O an bi doluyor ama sonrasında beni dinleyince banna hak veriyoreşinizi arayıp beni kaale almıyor dediğinde eşiniz inanıp sizinle kavga mı ediyor?
Kesinlikle.ayiptir zaten.Benim eşimin ailesindede var bu ya nefret ediyorum.görümcem yakin oturuyo bana.annemler gelse yada baska bi akrabam duyunca benide cagirsaydin diyolar iyide belki ben ozel biseyler konusucam eşimde der ablamida cagir diye ama ben cagirmiyorum.ben kimseye diyemem benide cagirsaydin diye ya cekinirim.
Ne kadar güzel tavrınız net sanırım bende biraz kendimi ifade edmeme durumu var.ben ilk akrabalarım bana gelceği zaman eşim benm annesini çağırcağımı düşündü ve söyledi. bende gerek grmüyorum evime ilk defa gelicekler kendim ağırlamak isterim sizden biride geldiğinde annemlerin işi yok dedm. kaynanamda bozuldu etti tabi eşimde. ama sonra sonra aştık mecbur değilim annemleride ayrı çağırıyorum kaynanamlarıda. beraber olduğumuzda oluyor bazen. ama asla mecbur değilsin ve gerek bile yok. bazen olur çağırırsın o ayrı ama öbür türlü ne gereği var ki her seferinde. ilk ramazandada ayrı çağırcaktım hemen kaynanam olmaz ilk ramazan beraber olsun dedi. kırmadım öyle çağrdm. ama bu sene öyle falan yapmadm. şimdi benm aile günüm var kayınbabamda girdi ama parası dönüyor aile günü die kaynanmı istemedim. kendi günümde çağırır mıyım bilmyrm. eşim sordu hemen bilemiorm bakarız dedm.kaynanam biraz mizacı değişik pat pat söyler o yüzden bide aile günü kimseyi germeye gerek yok hemde çok hazda alan yok kendisi yüzünden yani bi güler yüz tatlı dil çok göstermedi bi araya gelince millete ondada pek çağırma düşüncem yok bakalım.annemler yüz kere gel oturalım die davet eder. evden çıkmıorum ki gitmioyrm ki bi yere der halbuki fink atıyor dışarda :) gitmiyor annemlere yalnız çözemedm yani kendi bilir. o yüzden çokta herkes her zaman olmayı beklemesin. aman ne takıosun eşin yanındaysa. gelirse kavga mecbur değilim her daim çağırmaya de. beraber olcağımız farklı ayrı olcağımız ayrı de geç.
Eşi annesine birşey dese zaten konu sahibi dert yaniyor olmazdı. Duymuş annesinin söylediklerini niyeti olsaydı alır telefonu söylerdi diye düşünüyorum ki söylese bile annesi bu ağzından girip burnundan çıkabilir gayet.Herkesin anladıgı dil farklı
İyi konusmadan anlayacagını sanmıyorum
Kendi gibi karsısında birini görmedigi sürecede tavrına devam etcek
Ben olsam eşimi devreye sokarım
Beni kaybetmek koymaz ama eşimide benim yanımda görürse kendini geri ceker diye düşünürdüm
Hanımlar iyi günler hepinize.kimine göre dert olmaya bilir ama ben herşeyi kafama taktığım için dert ediyorum kendime.neyse teyzemin oğlunun düğünü var ist.geldiler bizim bulunduğumuz şehre bende kahvaltıya cagirdim neyse geldiler yenildi içildi çok şükür atlattık yaklaşık 10 kişiydik çocuklar hariç ve benim daha evime ilk gelişleri ve hiç tanımıyorlar kv. herneyse onlar gitmeye yakın kv beni ariyo gel güne gidelim ben asla güne gitmem bilir cunku yaşıtım kimse yok.bu bana açtı ağzını yumdu gözünü neyseki eşimi cagirdim tahmin ettim oda dinliyor bana diyo beni nasıl cagrmazsin sanki mecburum(misafrler varken onuda cagircakmisim)ben sigmiyomuydumfalan vs.daha ck konuştu ven uzatmadım misfrlerim var diye yüzüme telefonu kapattı.simdi bu kadın benim evime annemde gelse artık nerden haber aliyo bilemem hemen damliyo hiç yanlız birkmiyo 2 sene oldu annemelri sadece 1 kere ayrı ağırlayabildim.bana pisikolojik baskı uyguluyo ben saygımdan susuyorum o beni saf salak sanıyo sizce bunun karşısında nasıl tepki vermeliyim konuşmaya devam edersem kendime olana saygımi yitirmiş gibi hissedecegimi düşünüyorum.bu arada evimiz 3 dkklik mesafe çok yakın ben buna karşılık ne demeliyim.
o zaman önce eşinizi eğitin. aradaki dengeyi o sağlasın.O an bi doluyor ama sonrasında beni dinleyince banna hak veriyor
Evet oda dogru eşi annesini gayet uzaklaştırabilir ama yapmıyor demekkiEşi annesine birşey dese zaten konu sahibi dert yaniyor olmazdı. Duymuş annesinin söylediklerini niyeti olsaydı alır telefonu söylerdi diye düşünüyorum ki söylese bile annesi bu ağzından girip burnundan çıkabilir gayet.
Evet oda dogru eşi annesini gayet uzaklaştırabilir ama yapmıyor demekki
Zor valla çirkef kadınla ugrasmak
Aynen.Evet oda dogru eşi annesini gayet uzaklaştırabilir ama yapmıyor demekki
Zor valla çirkef kadınla ugrasmak
Dengeyi kurucak kusura bakmasınkızlar eşlerde emin olun bir süre sonra sıkılıyor iki tarafa da bir şey diyemediğinden arada kalıyor..
acma kapiyiKavgaya gelir 2 gune zaten (cunku her olayda böyle yapiyor)hep tavrımı koycam diyorum ama fırsat vermiyor konuşup çarpıp kapıyı gidiyor.
Dengeyi kurucak kusura bakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?