Merhaba arkadaşlar
Bu dert beni deli edecek
Artık aklıma sizlerden fikir almak geldi gerçekten bu konuya evime gelenleri incitmeden çözüm bulmak istiyorum
Sorun şu ki evime geldiğinde ayakkabısını kapının önünde çıkartıp hatta bazen bildiğin koridorda ileri geri yapıp o pis çorapları ile evime giren ve beyaz halılarımın simsiyah leş olmasına sebep olan ayrıca beni pislik sebebi ile gelen şeytan vesvesesine gark eden misafirler
Ya sokaklarda dünyanın pisliği var sonuçta ve ben bu pisligi evime taşıyan misafirlerden artık çok yoruldum
Kırmadan bu konuya nasıl çözüm getirebilirim lütfen fikir verin
Merhaba arkadaşlar
Bu dert beni deli edecek
Artık aklıma sizlerden fikir almak geldi gerçekten bu konuya evime gelenleri incitmeden çözüm bulmak istiyorum
Sorun şu ki evime geldiğinde ayakkabısını kapının önünde çıkartıp hatta bazen bildiğin koridorda ileri geri yapıp o pis çorapları ile evime giren ve beyaz halılarımın simsiyah leş olmasına sebep olan ayrıca beni pislik sebebi ile gelen şeytan vesvesesine gark eden misafirler
Ya sokaklarda dünyanın pisliği var sonuçta ve ben bu pisligi evime taşıyan misafirlerden artık çok yoruldum
Katıldım gülmekten de sahiden debeyaz halılarını değiştir ya da galoş ver
Bende tiksiniyorum ama kayınpederim yaptığı için bunu sadece bi şey diyemiyorum.. tabi onlar gider gitmez çamaşır suyuyla bi güzel siliyodum her yeri ama her hafta geldikleri için artık başa çıkamıyorum hastalık olmaya başladı çünkü bende... napim yıldım artık.. hem bu söylenmez ki.. ki söylesen bile ne şekilde söylenir pöfff içim şiştiMerhaba arkadaşlar
Bu dert beni deli edecek
Ev içerisinde kapı yanına ayakkabı çıkarma alanı oluşturursanız, böyle bir sorun olmaz.
En sevmediğim şeydir kapı dışında ayakkabı çıkarılması.
Direkt paspasın üzerine geçirip, orada çıkarttırırım herkese.
Hem görüntü çirkin değil, hem de daha hijyenik.
benim annem gibi yapin, eve misafir kabul etmeyin. disarida organizasyon yapin. benim esim beni bile disarida istedi annemdenRahatsız olduğum şey kapı dışında ayakkabı çıkartılması değil de pis yere basıp eve girilmesi yani bazılarına göre bu sorun değildir olabilir de ama ben çok rahatsız oluyorum bu durumdan
oda iyiymiş:)))benim annem gibi yapin, eve misafir kabul etmeyin. disarida organizasyon yapin. benim esim beni bile disarida istedi annemden
o bebek bi doğsun, emeklemeye başlasın
en sevdiğin şey kapı dışına ayakkabı çıkarılması olacak
Doğru söylüyorsunuz, şimdilik evin kralı biziz ama doğunca işler değişecek.
Sanırım bebek koruma çiti dahil evde birçok şeyi deneyeceğim, başarılı olmadığım anda kurallarımdan vazgeçip küçük beyi dinleyeceğim.
Ev terliği candırRahatsız olduğum şey kapı dışında ayakkabı çıkartılması değil de pis yere basıp eve girilmesi yani bazılarına göre bu sorun değildir olabilir de ama ben çok rahatsız oluyorum bu durumdan
Bence vesveseden kurtulun siz
Vesvese bir mayadir bugün ona yardım diğer gün başka bisey çıkar birbirini doğurur ve besler
Her pislik gozle goruluyor mu yada kaciyke basacikabikiriz bugün eşimle coook bilinen bir marketteydik zeytin alicaz görevli taa gözüne içten girecek kadar parmağını burnuna soktu ve onu inanın zeytinin içine attı afedersiniz ,bunu yazdım ama bakın vesvese takıntı yaşam.kalitenizi çok dusurur aman bırakın bazı şeyler de batsin insanlara odaklanamzsiniz ki hep aklınız orda olur
Amannn bosverr de kendine yoksa milleti duzeltemezsin anca evine gelmez kimse o olur
[/QUO
cok terbiyesizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?