ayakkabı cıkarıldıktan sonra basılan yerı temız tutarsan hem gelenlerınde senın pıslenmış kapı onun yuzunden corapları kırlenmemıs olur.
kusura bakma ama o kadar sacma bır konu olmus kı yazamadan edemeyecegım.
bu arada benım yazdıgım onerı bakıs açını degıstırırsen cok da mantıklı. belkıde ınsanlar evlerıne gıttıkten sonra ayy corabım kırlendı ya ne kırlı bı kapı onu fln dıye dusunuyorlardır.
kaç kere anlattım ama tekrar anlatayım, yahu diyelim misafir geldi kapının önünde duruyor ayakkabısını çıkarıp hemen ayağını içeri atmıyor, diğer ayağını da çıkarırken ayakkabısıyla bastığı yani kirlettiği yerlere basıp öylece de eve giriyor, neyini anlayamıyor insanlar şaşkınım yaaAyakkabisini kapinin disinda cikaranlar pis, ayakkabiyla eve girip icerde cikaranlar temizmis benim bu konudan anladigim bu.
en güzeli..Çorabın kirlenmesin ya da taşa basma diyebilirsin
Öyle yap canım bakalım şimdilik.kışa kadar yeni bir çözüm bulunur inş. Evet o teyzeyi hatırladim.sonra hastaneye ismi verilmişti hatta :)Ayyyneb işte onuda düşünüyorum ben uyarsamda muhtemelen kendi evinden çıkarkende basmıştır oda çözüm değil diyorum
Yaz geldi şimdilik halıları kaldırıp kilim alacağım eve o şekilde eve giren oluncada o gidince hemen kilimler makineye
Ama kış gelince yine başka bi çözüm arayacağım
Gerçekten üzülüyorum yazık günah bizim kültürümüzde böyle birşey olmamalı aklıma hastanede doktorun odasına girerken ayakkabılarını çıkartan teyze geliyor bi ara bayağı haberlere çıkmıştı belki hatırlarsın yani biz Türkler olarak bu temiz kültüre sahip olmalıyız aslında ama dediğin gibi koca insanlar bile yapıyor bunu malesef
Bugün bende marketten zeytin aldım şu an midem alt üstBence vesveseden kurtulun siz
Vesvese bir mayadir bugün ona yardım diğer gün başka bisey çıkar birbirini doğurur ve besler
Her pislik gozle goruluyor mu yada kaciyke basacikabikiriz bugün eşimle coook bilinen bir marketteydik zeytin alicaz görevli taa gözüne içten girecek kadar parmağını burnuna soktu ve onu inanın zeytinin içine attı afedersiniz ,bunu yazdım ama bakın vesvese takıntı yaşam.kalitenizi çok dusurur aman bırakın bazı şeyler de batsin insanlara odaklanamzsiniz ki hep aklınız orda olur
Amannn bosverr de kendine yoksa milleti duzeltemezsin anca evine gelmez kimse o olur
ben artık söylüyorum. hele ki bu hafta işe başladım. dahada önemlisi bebeğim var ve emeklemeye başladı emekliyor elleri hep yerde sonrada ellerini emiyor. doğal olarak yer temizliği benim için artık çok daha önemli. bebeğim için deyip kendimi cesaretlendiriyorum ve çıkaracak olursa direkt lütfen yerlere basmadan gir içeri diyorum :/Konu sahibi bi çözüm bulursan bana da söyle benimde aynı şekilde komşum ve kv o şekilde onlar evime gelmesin de kim gelirse geldin diyorum pisliğe ve pasaklı insanlara hiç tahammülüm yok ama söyleyemiyorum onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?