Misafirlerimi kırmadan bu çileden nasıl kurtulabilirim

beni alıntılamanıza karşılık yazıyorum ama yanlış alıntıladığınız için burada gözükmüyor
bana "çok terbiyesizce" dediğiniz için:

sizin yazdığınız şey çok mu normal?
resmen midem kalktı
burada hamile arkadaşlar da var
azıcık daha az irite ederek yazamaz mıydınız? gözüne içten girecek kadar falan
midem bulandı yazsam daha mı terbiyeli olacaktım?
iğrenç!!!

Ben size gelsem
Koltuğun ucuna büzüşürüm
Arkama yaslanmaya çekinirim : )

Bil mukabele ,

Evet daha terbiyeli olacaktın , ama olamazsın .

Miden bulandı ise lavaboya gidebilirsin laf yetiştirmek yerine

Hadi şekerim hadi burda yok aradığın polemik için başka kapıya

Olaya yorum yap sağa sola sataşma nokta

evet sizin gözünüzde terbiyeli olmam mümkün değil
zira terbiyenin t'sinden haberiniz yok

Yeni emojiler hoşuna gitti bakıyorum

Ayakkabılarını çıkarttırma. Direkt galoş ver eşikten o şekilde geçsinler. Ben ve gelen misafire ayakkabı çıkarttırmam mesela, galoşla çözüyorum işi...

evet sizin gözünüzde terbiyeli olmam mümkün değil
zira terbiyenin t'sinden haberiniz yok

Srn ne diyorsun uyu hadi !

Çok merak ediyorum sokakta bisey yiyorsun ya haniiiiiiiii

Sokakta sen yürürken yanından geçen otobüsle geçen evinden seni gören vs vs vs bi ton hamile var

Peki onlar hamile canları ister falan diye dusunuyor musun ?????

Bak sana on numara bir soru hamile hassasiyeti hakkında zira sadece midesi bulanmaz canı da ister hamilenin ve ne alaka bir cevap verdiğini yüzüne vurayim dedim

Hadi uyu , terbiyemi de bilmeden ağzını açma e mi

Bayan kusmuk !

bu kötü de, diğerleri hakikaten güzel hele şu

çok şaşırdım, sormadan edemeyeceğim, galoş teklif edince şaşırmıyorlar mı? normal karşılıyorlar mı?

"sen" değil "siz"
seviyenize inemeyeceğim

Ben size gelsem
Koltuğun ucuna büzüşürüm
Arkama yaslanmaya çekinirim : )
Neden öyle söylediniz, aklım kaldı şimdi.
Titizlik manasında söylediyseniz aksine, bir şey vücudumla temas edecek olmadıktan sonra hiç umursamam kırılmış, dökülmüş lekelenmiş gibi.
Ev içerisinde ayakkabı çıkartıyorum diye söylediyseniz sadece ilk karo sırasına ayakkabıyla basılabiliyor, o da eve biri girip çıktığı an hemen temizleniyor, terlikleri halı üzerinde veriyorum.
Yani o alanla evimin içi arasında 1 metre gibi bir mesafe ayırıyorum, ayakkabıları zaten doğrudan vestiyere.
Tuh, bilemedim şimdi kötü bir ev sahibi gibi hissettim kendimi, misafirimi rahat ettirebilmek en büyü amacımdır halbuki.

bu kötü de, diğerleri hakikaten güzel hele şu

çok şaşırdım, sormadan edemeyeceğim, galoş teklif edince şaşırmıyorlar mı? normal karşılıyorlar mı?

Hayır tatlım şaşırmazlar, zaten bizde misafire ayakkabı çıkarttırılmaz o yüzden açıkçası galoş işime geliyor. Hem ev kirlenmiyor hem misafirlere ayıp olmuyor. Zaten bir çok arkadaşım evinde aynı şekilde galoş kullanmaya başladı.İmkanın varsa bir nabız ölç derim.

Benim favorim Bu ikisi oldu

Girer girmez içerde çıkarın, ayakkabı köşesi de şurası tarzında olunca
Ben rahat edemem
Amanın bişey yaparsam filan eyvahlar olsun diye diken üstünde otururum yani

Herkesin farklıdır tabi ama benim şöyle
Kapının dışında çıkarırız içeri gireriz
Kızım var bi karo iki karo anlamaz dalar da ben yakalarım
Ama kızım 16 aylık o yokken de rahattım ben misafirin ayakkabısını çıkarınca eşikteki mermere mi bastı ilk karoya mı bastı dikkat etmemişim
Bu konuyu görünce aklıma geldi bulamadım

yok canım bize uymaz pek, fakat çok pratik olduğu kesin
ben bunu gözden kaçırmışım, süpermiş

Galoş versem yadırganır bizde, maskede takalım mı derler belki
Ayakkabıyla girmiyoruz çünkü
Ama herkesin ki farklı tabi

Konuyu bölmeyeyim ama malum burada okuyan hamile arkadaşlardan biri de benim.
Mide bulantısı değil de tiksindim yahu, bizler de biliyoruz sokakta yediğimiz içtiğimiz şeylerde evdeki hijyeni bulamayacağımızı...
Hiç titizlik delisi bir insan değilimdir, çoğu mide bulandırıcı şey beni etkileyemez, vücuduma girmeyen şey beni ırgalamaz mantığıyla yaşarım, hamileliğimde bile bulantı yaşamadım, o derece hassas olmayan bir insanım ama...
Şuan buzdolabımda son derece hijyenik ve tazecik duran çeşit çeşit zeytinlerimden tiksinmeme hatta birkaç yıl yiyemememe sebep olacağınız için de teşekkürü bir borç bilirim.

Galoş versem yadırganır bizde, maskede takalım mı derler belki
Ayakkabıyla girmiyoruz çünkü
Ama herkesin ki farklı tabi
Biliyorsun adetler ülkelere-bölgelere göre değişiyor bazısı ayakkabı çıkarttırmayı adabı-ı muaşerete aykırı görür, bazısı ayakkabı çıkarttırmamayı...

Şöyle düşün; misafirin en güzel kıyafetlerini giyip geldiğini farz ederiz ve ayakkabılar kıyafetinin tamamlayıcısıdır, bu yüzden ayakkabı çıkarttırılmaz. Diğer sebep, olurda evine gelen kişi çok da özenli değil ama dikkatsizlikten ve veya maddi imkansızlıktan ucu azıcık yırtılmış bir çorap giymiş, ayakkabılarını çıkarttırıp gücendirmeye gerek yoktur, riske atılmaz. Bu yüzden eve gelen ister misafir ister bir tamirci usta olsun ayakkabı çıkarttırmam. Diğer taraftan evde kedim var ve alerjik bir kedi, onu da riske atamam o yüzden galoş benim için tamamdır

İyiymiş
Çorabım kaçarsa size gelirim nasılsa kimse çakmaz

vaaaaaayyyyy
yemin ederim "terlik seçeneklerimiz mevcut" dediğin terlikleri çok merak ettim

Allah aşkına ya sırf birbirinizi beğenmeyek için yaptığınız si yorum o kadar samimiyetsiz ki asla birkaç yıl yemeyeceginize inanmıyorum hamile halde evladinizi kucağınıza almamisken böyle yalan konuşmayın sırf bitini memnun etmek için çok ayıp gerçekten yok artık diyorum

Bu siteye de gitmeyin herşey yazilıyor

Ve evde dolabinizda olan herşey bu şekilde onlardan da tiksinin lutfen

Yok yaa illa bi kaç tane çıkacak konuyu sabote eden

İstediğinizi yzin okumicam bildirimi catlicam doğrudan çok ayıp ya yazık günah yemin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…