- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.573
- 248
Bence vesveseden kurtulun siz
Vesvese bir mayadir bugün ona yardım diğer gün başka bisey çıkar birbirini doğurur ve besler
Her pislik gozle goruluyor mu yada kaciyke basacikabikiriz bugün eşimle coook bilinen bir marketteydik zeytin alicaz görevli taa gözüne içten girecek kadar parmağını burnuna soktu ve onu inanın zeytinin içine attı afedersiniz ,bunu yazdım ama bakın vesvese takıntı yaşam.kalitenizi çok dusurur aman bırakın bazı şeyler de batsin insanlara odaklanamzsiniz ki hep aklınız orda olur
Amannn bosverr de kendine yoksa milleti duzeltemezsin anca evine gelmez kimse o olur
Ben size gelsemEv içerisinde kapı yanına ayakkabı çıkarma alanı oluşturursanız, böyle bir sorun olmaz.
En sevmediğim şeydir kapı dışında ayakkabı çıkarılması.
Direkt paspasın üzerine geçirip, orada çıkarttırırım herkese.
Hem görüntü çirkin değil, hem de daha hijyenik.
sizin yazdığınız şey çok mu normal?
resmen midem kalktı
burada hamile arkadaşlar da var
azıcık daha az irite ederek yazamaz mıydınız? gözüne içten girecek kadar falan
midem bulandı yazsam daha mı terbiyeli olacaktım?
iğrenç!!!
Bil mukabele ,
Evet daha terbiyeli olacaktın , ama olamazsın .
Miden bulandı ise lavaboya gidebilirsin laf yetiştirmek yerine
Hadi şekerim hadi burda yok aradığın polemik için başka kapıya
Olaya yorum yap sağa sola sataşma nokta
Yeni emojiler hoşuna gitti bakıyorum
Merhaba arkadaşlar
Bu dert beni deli edecek
Artık aklıma sizlerden fikir almak geldi gerçekten bu konuya evime gelenleri incitmeden çözüm bulmak istiyorum
Sorun şu ki evime geldiğinde ayakkabısını kapının önünde çıkartıp hatta bazen bildiğin koridorda ileri geri yapıp o pis çorapları ile evime giren ve beyaz halılarımın simsiyah leş olmasına sebep olan ayrıca beni pislik sebebi ile gelen şeytan vesvesesine gark eden misafirler
Ya sokaklarda dünyanın pisliği var sonuçta ve ben bu pisligi evime taşıyan misafirlerden artık çok yoruldum
Kırmadan bu konuya nasıl çözüm getirebilirim lütfen fikir verin
evet sizin gözünüzde terbiyeli olmam mümkün değil
zira terbiyenin t'sinden haberiniz yok
Yeni emojiler hoşuna gitti bakıyorum
Ayakkabılarını çıkarttırma. Direkt galoş ver eşikten o şekilde geçsinler. Ben ve gelen misafire ayakkabı çıkarttırmam mesela, galoşla çözüyorum işi...
Srn ne diyorsun uyu hadi !
Çok merak ediyorum sokakta bisey yiyorsun ya haniiiiiiiii
Sokakta sen yürürken yanından geçen otobüsle geçen evinden seni gören vs vs vs bi ton hamile var
Peki onlar hamile canları ister falan diye dusunuyor musun ?????
Bak sana on numara bir soru hamile hassasiyeti hakkında zira sadece midesi bulanmaz canı da ister hamilenin ve ne alaka bir cevap verdiğini yüzüne vurayim dedim
Hadi uyu , terbiyemi de bilmeden ağzını açma e mi
Bayan kusmuk !
Neden öyle söylediniz, aklım kaldı şimdi.Ben size gelsem
Koltuğun ucuna büzüşürüm
Arkama yaslanmaya çekinirim : )
bu kötü de, diğerleri hakikaten güzelhele şu
çok şaşırdım, sormadan edemeyeceğim, galoş teklif edince şaşırmıyorlar mı? normal karşılıyorlar mı?
Girer girmez içerde çıkarın, ayakkabı köşesi de şurası tarzında oluncaNeden öyle söylediniz, aklım kaldı şimdi.
Titizlik manasında söylediyseniz aksine, bir şey vücudumla temas edecek olmadıktan sonra hiç umursamam kırılmış, dökülmüş lekelenmiş gibi.
Ev içerisinde ayakkabı çıkartıyorum diye söylediyseniz sadece ilk karo sırasına ayakkabıyla basılabiliyor, o da eve biri girip çıktığı an hemen temizleniyor, terlikleri halı üzerinde veriyorum.
Yani o alanla evimin içi arasında 1 metre gibi bir mesafe ayırıyorum, ayakkabıları zaten doğrudan vestiyere.
Tuh, bilemedim şimdi kötü bir ev sahibi gibi hissettim kendimi, misafirimi rahat ettirebilmek en büyü amacımdır halbuki.
Hayır tatlım şaşırmazlar, zaten bizde misafire ayakkabı çıkarttırılmaz o yüzden açıkçası galoş işime geliyor. Hem ev kirlenmiyor hem misafirlere ayıp olmuyor. Zaten bir çok arkadaşım evinde aynı şekilde galoş kullanmaya başladı.İmkanın varsa bir nabız ölç derim.
Benim favorimBu ikisi oldu
Galoş versem yadırganır bizde, maskede takalım mı derler belkiHayır tatlım şaşırmazlar, zaten bizde misafire ayakkabı çıkarttırılmaz o yüzden açıkçası galoş işime geliyor. Hem ev kirlenmiyor hem misafirlere ayıp olmuyor. Zaten bir çok arkadaşım evinde aynı şekilde galoş kullanmaya başladı.İmkanın varsa bir nabız ölç derim.
Benim favorimBu ikisi oldu
Çoookkk hele evde kedi-köpek veya emekleyen bebek varsa çok iyi oluyor. Ha ben terlik istiyorum diyenlere tabii terlik seçeneklerimiz mevcut :)yok canım bize uymaz pek, fakat çok pratik olduğu kesin
ben bunugözden kaçırmışım, süpermiş
Konuyu bölmeyeyim ama malum burada okuyan hamile arkadaşlardan biri de benim.Bence vesveseden kurtulun siz
Vesvese bir mayadir bugün ona yardım diğer gün başka bisey çıkar birbirini doğurur ve besler
Her pislik gozle goruluyor mu yada kaciyke basacikabikiriz bugün eşimle coook bilinen bir marketteydik zeytin alicaz görevli taa gözüne içten girecek kadar parmağını burnuna soktu ve onu inanın zeytinin içine attı afedersiniz ,bunu yazdım ama bakın vesvese takıntı yaşam.kalitenizi çok dusurur aman bırakın bazı şeyler de batsin insanlara odaklanamzsiniz ki hep aklınız orda olur
Amannn bosverr de kendine yoksa milleti duzeltemezsin anca evine gelmez kimse o olur
Biliyorsun adetler ülkelere-bölgelere göre değişiyor bazısı ayakkabı çıkarttırmayı adabı-ı muaşerete aykırı görür, bazısı ayakkabı çıkarttırmamayı...Galoş versem yadırganır bizde, maskede takalım mı derler belki
Ayakkabıyla girmiyoruz çünkü
Ama herkesin ki farklı tabi
İyiymişBiliyorsun adetler ülkelere-bölgelere göre değişiyor bazısı ayakkabı çıkarttırmayı adabı-ı muaşerete aykırı görür, bazısı ayakkabı çıkarttırmamayı...
Şöyle düşün; misafirin en güzel kıyafetlerini giyip geldiğini farz ederiz ve ayakkabılar kıyafetinin tamamlayıcısıdır, bu yüzden ayakkabı çıkarttırılmaz. Diğer sebep, olurda evine gelen kişi çok da özenli değil ama dikkatsizlikten ve veya maddi imkansızlıktan ucu azıcık yırtılmış bir çorap giymiş, ayakkabılarını çıkarttırıp gücendirmeye gerek yoktur, riske atılmaz. Bu yüzden eve gelen ister misafir ister bir tamirci usta olsun ayakkabı çıkarttırmam. Diğer taraftan evde kedim var ve alerjik bir kedi, onu da riske atamam o yüzden galoş benim için tamamdır
Biliyorsun adetler ülkelere-bölgelere göre değişiyor bazısı ayakkabı çıkarttırmayı adabı-ı muaşerete aykırı görür, bazısı ayakkabı çıkarttırmamayı...
Şöyle düşün; misafirin en güzel kıyafetlerini giyip geldiğini farz ederiz ve ayakkabılar kıyafetinin tamamlayıcısıdır, bu yüzden ayakkabı çıkarttırılmaz. Diğer sebep, olurda evine gelen kişi çok da özenli değil ama dikkatsizlikten ve veya maddi imkansızlıktan ucu azıcık yırtılmış bir çorap giymiş, ayakkabılarını çıkarttırıp gücendirmeye gerek yoktur, riske atılmaz. Bu yüzden eve gelen ister misafir ister bir tamirci usta olsun ayakkabı çıkarttırmam. Diğer taraftan evde kedim var ve alerjik bir kedi, onu da riske atamam o yüzden galoş benim için tamamdır
Konuyu bölmeyeyim ama malum burada okuyan hamile arkadaşlardan biri de benim.
Mide bulantısı değil de tiksindim yahu, bizler de biliyoruz sokakta yediğimiz içtiğimiz şeylerde evdeki hijyeni bulamayacağımızı...
Hiç titizlik delisi bir insan değilimdir, çoğu mide bulandırıcı şey beni etkileyemez, vücuduma girmeyen şey beni ırgalamaz mantığıyla yaşarım, hamileliğimde bile bulantı yaşamadım, o derece hassas olmayan bir insanım ama...
Şuan buzdolabımda son derece hijyenik ve tazecik duran çeşit çeşit zeytinlerimden tiksinmeme hatta birkaç yıl yiyemememe sebep olacağınız için de teşekkürü bir borç bilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?