- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.386
- 798
Kapıda çıkartmalarına müsade etmeme mantığım, aslında kibarlıktan geliyor.Girer girmez içerde çıkarın, ayakkabı köşesi de şurası tarzında olunca
Ben rahat edemem
Amanın bişey yaparsam filan eyvahlar olsun diye diken üstünde otururum yani
Herkesin farklıdır tabi ama benim şöyle
Kapının dışında çıkarırız içeri gireriz
Kızım var bi karo iki karo anlamaz dalar da ben yakalarım
Ama kızım 16 aylık o yokken de rahattım ben misafirin ayakkabısını çıkarınca eşikteki mermere mi bastı ilk karoya mı bastı dikkat etmemişim
Bu konuyu görünce aklıma geldi bulamadım
İyiymiş
Çorabım kaçarsa size gelirimnasılsa kimse çakmaz
vaaaaaayyyyy
yemin ederim "terlik seçeneklerimiz mevcut" dediğin terlikleri çok merak ettim
Topuklu ve leoparlı filandır bencevaaaaaayyyyy
yemin ederim "terlik seçeneklerimiz mevcut" dediğin terlikleri çok merak ettim
Gözünüzle görmediğiniz, görmeyeceğiniz ve duymayacağınız bir şey için 'yalan' ithamında bulunmak...Allah aşkına ya sırf birbirinizi beğenmeyek için yaptığınız si yorum o kadar samimiyetsiz ki asla birkaç yıl yemeyeceginize inanmıyorum hamile halde evladinizi kucağınıza almamisken böyle yalan konuşmayın sırf bitini memnun etmek için çok ayıp gerçekten yok artık diyorum
Bu siteye de gitmeyin herşey yazilıyor
Ve evde dolabinizda olan herşey bu şekilde onlardan da tiksinin lutfen
Yok yaa illa bi kaç tane çıkacak konuyu sabote eden
İstediğinizi yzin okumicam bildirimi catlicam doğrudan çok ayıp ya yazık günah yemin ediyorum
Topuklu ve leoparlı filandır bence
Çorabım kaçarsa gelirim dedim ama bence beni almazlar öyle yerlere
Allah aşkına ya sırf birbirinizi beğenmeyek için yaptığınız si yorum o kadar samimiyetsiz ki asla birkaç yıl yemeyeceginize inanmıyorum hamile halde evladinizi kucağınıza almamisken böyle yalan konuşmayın sırf bitini memnun etmek için çok ayıp gerçekten yok artık diyorum
Bu siteye de gitmeyin herşey yazilıyor
Ve evde dolabinizda olan herşey bu şekilde onlardan da tiksinin lutfen
Yok yaa illa bi kaç tane çıkacak konuyu sabote eden
İstediğinizi yzin okumicam bildirimi catlicam doğrudan çok ayıp ya yazık günah yemin ediyorum
Cidden geyikten gideceğiz hadiiii
yok ben geyikten değil de biraz sonra "patlamadan" gideceğim, az kaldı, geri sayımdayım
daha beteri vardi bende kp ayakkabisini evin icinde cikartirdi kayinbiraderim de oyle. ben de her cikardiklarinda disariya koyar koyduklari yeri silerdim. kp laf soktu hatta benim ayakkabimi koydug.yeri silen kisinin evine gitmem diye:) neyse seni anliyorum tek caren terlik vermek olur.Merhaba arkadaşlar
Bu dert beni deli edecek
Artık aklıma sizlerden fikir almak geldi gerçekten bu konuya evime gelenleri incitmeden çözüm bulmak istiyorum
Sorun şu ki evime geldiğinde ayakkabısını kapının önünde çıkartıp hatta bazen bildiğin koridorda ileri geri yapıp o pis çorapları ile evime giren ve beyaz halılarımın simsiyah leş olmasına sebep olan ayrıca beni pislik sebebi ile gelen şeytan vesvesesine gark eden misafirler
Ya sokaklarda dünyanın pisliği var sonuçta ve ben bu pisligi evime taşıyan misafirlerden artık çok yoruldum
Kırmadan bu konuya nasıl çözüm getirebilirim lütfen fikir verin
Malesef. Bizde ayakkabı ile girilmiyor eve o yüzden oda uymadı :/Bir-Dost , filmdelisi , KilicBaligi iyi geceler kızlar.
konu sahibi, galoş size uyuyor ise iyi fikir...
Kilim iyi fikir kilimleri araştırıyorum hemenÇok saçma ya yere basiyorlarsa ayakkabıyı çıkarmanın ne mantığı var yine pislikle giriyorlar eve. Ben olsam bi kere gelenlere değil de sürekli gelecek olanlara söylerdim. Ya da bir kilim alın makineye atilabileceklerden misafir geleceği zaman beyaz haliyi kaldırıp kilimi serin.
Ben de orasını anlamaya çalışıyorum. Bir turlu anlayamadım. Yani kapı önünde çıkarır benim misafirim dış kapı eşiğinden içeri girer direkt. Ayakkabılar da ayakkabı dolabına koyarim. Eşikten içerisi evdir ayakkabiyla basmam, bastirmam yani.Sizin kapının iç tarafı mı pis?
Ben konuyu anlayamadım pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?