- 3 Kasım 2015
- 143
- 151
- 103
Ben her gelene ev ayakkabısı yada terlik veriyorum hiç sıkıntı olmuyor sen de öyle yapMerhaba arkadaşlar
Bu dert beni deli edecek
Artık aklıma sizlerden fikir almak geldi gerçekten bu konuya evime gelenleri incitmeden çözüm bulmak istiyorum
Sorun şu ki evime geldiğinde ayakkabısını kapının önünde çıkartıp hatta bazen bildiğin koridorda ileri geri yapıp o pis çorapları ile evime giren ve beyaz halılarımın simsiyah leş olmasına sebep olan ayrıca beni pislik sebebi ile gelen şeytan vesvesesine gark eden misafirler
Ya sokaklarda dünyanın pisliği var sonuçta ve ben bu pisligi evime taşıyan misafirlerden artık çok yoruldum
Kırmadan bu konuya nasıl çözüm getirebilirim lütfen fikir verin
Ayakkabilar kapinin disinda cikariliyor ayakkabi cikarildigi xaman ilk cikan ayak direk mermerin uzerine konabilir yada iceri bir ayak alinir diger ayakkabi oyle cikarilir.
karisikmi ne
anlattığınız gibi yapmayan öyle çokkkkk ki anlatamam...bence değil zira bunu günümüzde 3 yaş ve üstü tüm çocuklar uyguluyor ki
ya da ben başka bir dünyadayım
ayakkabının biri çıkar ayak içeri diğeri de çıkar tüm gövde içeri ayakkabılar da alındı vestiyere
dışarı çıkarken de
ayakkabısını vestiyerden alıp dışarı koyar tek ayak ayakkabıya öbürü içerde sonra diğeri ayakkabıya kendisi dışarda oldu bitti
Demekki anlata bilmisimbence değil zira bunu günümüzde 3 yaş ve üstü tüm çocuklar uyguluyor ki
ya da ben başka bir dünyadayım
ayakkabının biri çıkar ayak içeri diğeri de çıkar tüm gövde içeri ayakkabılar da alındı vestiyere
dışarı çıkarken de
ayakkabısını vestiyerden alıp dışarı koyar tek ayak ayakkabıya öbürü içerde sonra diğeri ayakkabıya kendisi dışarda oldu bitti
Tek kullanımlık kağıt terlikleri nerden temin ettiniz acaba ? Bende almak istiyorum.O zaman hastanelerde kullanılan tek kullanımlık kağıt terliklerim var
Ayrıca ben gelen misafirimden açıkça rica ederim terlik giymesini; isteyen ev terliği giyer isteyen tek kullanımlık olanları ama çorapla bastırmamak için savaşırım=))
Ayyyneb işte onuda düşünüyorum ben uyarsamda muhtemelen kendi evinden çıkarkende basmıştır oda çözüm değil diyorumArkadaşım aynı sorunu bende yaşıyorum. Koca insanların yere bastiği oluyor. Kapimda paspas varken ustelik gidip yere basmak.. Uyarmak veya paspasa bastırmakta çözüm değil bence, çünkü evinden çıkarken de muhtemelen yere basmıştır.yada başka bir yerdeyerde basmiştir, en garantisi galoş veya terlik vermek. Bizim kültürümüzde evde galoşta biraz garip kaçar ama bebeğim var dikkat etmek zorundayım dersin artık. Kağıt terlik varmış bak o da olabilir.
Derdim yalnız kalmak yada eve birilerinin gelmesi değil öyle olsaydı dediğin gibi yapardımFazla çevre edinme müsait değilm deyver
Merhaba arkadaşlar
Bu dert beni deli edecek
Artık aklıma sizlerden fikir almak geldi gerçekten bu konuya evime gelenleri incitmeden çözüm bulmak istiyorum
Sorun şu ki evime geldiğinde ayakkabısını kapının önünde çıkartıp hatta bazen bildiğin koridorda ileri geri yapıp o pis çorapları ile evime giren ve beyaz halılarımın simsiyah leş olmasına sebep olan ayrıca beni pislik sebebi ile gelen şeytan vesvesesine gark eden misafirler
Ya sokaklarda dünyanın pisliği var sonuçta ve ben bu pisligi evime taşıyan misafirlerden artık çok yoruldum
Eşik üzerine havlu hemen kapı dibine terlik koyunMerhaba arkadaşlar
Bu dert beni deli edecek
Çorabın kirlenmesin ya da taşa basma diyebilirsinMerhaba arkadaşlar
Bu dert beni deli edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?