ne zaman evleniyosun soruları ayyuka çıkalı, buna uyuz oluyorum!
kızlarr ben çok garipsemiştim ama..
gecen yıl bi arkadaş ortamım vardı oğlumun okulundan velilerle kaynaşalım felan diye 7 kişi hergün birimize gidelim dedik..
ama ilk defa görüyorum hepsini ve tanışmak için birbirimizi ağırlıcaz..
özünde iyi insanlar tessettürlüler ve bir ben açıktım..
ama bana tuhaf geldi birbirine gittiklerinde yanlarında giysi getirip makyaj malzamesi getirip süslenip püsleniyolardı..
ben hiç böyle bişe görmedim ilk defa gördüm önce şaşırdım sonra alıştım..
böyle mesela ilk defa evine gittim saçlarına fön çekmiş mini etek giymiş askılı bady ayağında bir karış topuklu ayakkabı (yanlarında birde topuklu ayakkabı getiriyolar) altı üstü oturup çay içcez sonrada çocuklarımızı okuldan almaya gidicez..
okul vakti gelince tekrar soyunuyolardı makyaj siliyolardı çok tuhafıma gitmişti..
bana çok yapmacık gelmişti..
ben olduğum gibiyim extra bişe yapmam yapamam..
kotla gitmişsem öyle otururum..
bilmem ya şuan görüşmüyorum oğlumun okulu değişti.. böyle tuhaf bişiydi işte..
ben byleysem böyleyim kime ne ispat edicem hepimiz kendi halinde insanlarız maksadımız hoşsohbet yapmacıklık hoşuma gitmiyo.
bende pek tuvalete giremem hele yani adet mıdır ne tuvaletlere çop kutusu konuluyoya ayy nasıl midem bulanıyo ya eğer yemekte kıl cıkarsa fena olurum:bbo:
muhtemelen bu mesajını alıntıladığımı görmiceksin ama genede geçemedim , yeni adetmidir demişsin ama anlamadım , ben kendimi bildim bileli her gittiğim evin kendi evimde dahil , tuvaletinde çöp görürüm bunda ne varki ?
hayır makyaj pamuğunu nereye atıyorsunuz , pedinizi nereye atıyorsunuz , kulak çubuğunu nereye atıyorsunuz anlamadım açıkçası...
konumuza dönersekte , son zamanlarda yaşadığım için hemen aklıma geldi , misafirliğe gittiğim eve giderken aldığım yada kendi yaptığım ikramın , çıkartılıp ikram edilmemesine aşırı sinir oldum , olurum... !
her iki konuda da dediklerinize katiliyorum
Saçma sapan terlikler verilmesine,saçma sapan espriler yapılmasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?