ay bu anlattığım yeğenim dün telefon etti (ben onun teyzesiyim ama fazla yaş farkımız yok).muhabbet şu:
yeğen-teyzoş naber
ben-iyiyim x.. senden.
yeğen-ya biz size çarşamba gelin demiştik ya.şimdi benim okul başlayacak ,sizi ilerde bir hafta sonu alırız artık.
(bu arada ben sinir oluyorum bana kaç defa gelmişler kendi ayrı,anası babası ayrı dört dönmüşüm etraflarında.okul başlayacak dediği üniversite ve ilk hafta ne dersi olacaksa...üstelik şu gün de demiyor,belirsiz bir tarihe atıyor,gelmeyin yani )
ben-(gülerek)satıldık yani.
yeğen-nası anlarsanız artık.tabi bu görceli bir kavram.
böyle dedi ya kaç yıllık yeğenim ve ben onu tatillere mi götürmedim,kıyafetlerimi mi vermedim.bana gelir yüzümü yıkadığım sabunumu bile kullanır da bir şey demem.çok sinirlendim evet görüşmeyeceğim ha soran olursa da anlatırım yaptığını.kim utanmalıysa o utansın.
yanlış mıyım kızlar?
misafirliği de,misafir ağırlamayı da çok severim.ayrıca kalabalık misafirdense az insanla vakit geçirmeyi severim.bu nedenle sık sık misafirim olur ve keyifli zamanlar geçiririz.en son 12 gün içinde 4 ayrı grup ağırladım. 2 kişilik,3 kişilik,5 ve 8 kişilik gruplardı.hatta arkadaşımın biri aynı güne toplasaydın dedi.fakat birbirlerini tanımayan kişilerin bir arada oturmasından hoşlanmıyorum.
misafirlerimi 4*4lük ağırlamayı severim.aynı şekilde ağırlandığım yerde çoktur.daha basit ağırlandığım yerlerde vardır.ben bunu ters karşılamam.bazı şeyler imkan dahilindedir,arkadaşlığını sohbetini seviyorsam yeme içmeyi umursamam.enayi yerine koyuluyorum diye hiç düşünmedim.gayet güzel ağırladığım kişinin evinde bisküvi ve çay içmişliğim çoktur ama olbilir.evinde rahatsam bu benim için sorun olmaz
sacma bir yorum olmuş bizde kimseden aman kek yapsın yemek yapsın istemiyoruz ama ağırladığımız gibi ağırlanmak istiyorum %50 side olurama oda yokÇD
nesi saçmaymış,ben yaptıklarımı karşılığını göreceğim diye yapmıyorum ki,ben bana yakışanı yapıyorum
karşılık beklemediğim içinde hiç mutsuz olmuyorum,güleryüz yetiyor bana
valla diyelimki birini cok güzel ağırlıyorsunuz sonra evine gidiyorsunuz ancak ilgilenmiyor denildiği gibi pc vs başka şeylerle uğraşıyor emin olun bunlar kırıcı şeyler kim olursa olsun kırılır bozulur.
ben zaten yeme içme konusunu yazdım.benim için güleryüz yeterli dedim.45 yaşındayım.birçok il ve ilçe gezdim,şu ana kadar hiç kötü insanla karşılaşmadım allaha şükür.istanbul da bile 2 ayrı semtte oturdum ve 2 taraftada komşuluklarımız mükemmeldine kapısını çaldığım surat etti,ne de gel deyip iptal etti.herkes tarafından güler yüzle karşılandım.tabii bende onları aynı şekilde karşıladım.benimde şu anda hayatımda çok güzel ağırladığım 2 arkadaşım biraz yedirme konusunda sıkıntıları var ama önemsemiyorum.güler yüzleri yetiyor.arkadaşlıkları çok güzel,rahatlıkla sıkıntılarımı onlara açabilirim,
allaha şükür akrabalarımda gayet iyiler.ben çok şanslıyım galiba akraba ve arkadaş konularında
ay dün akşam nişanlımla iş çıkışı bize gittik. akşam yemeği için.. bende hemen eve gider gitmez ıslak kek yaptım.. annem sofrayı kurana kadar onu fırına verdim ..aman yengem hemen geldi. ya ailecek bi oturamıcaz mı.. hep böyle..nişanlım geldiğinde illahi gelcekler.. yemeğimizi yedik.. çay koycam ne yalan sölim yengem gitsin die bekliyorum.ya bi üst katta oturuyo... biizm konuşcaklarımız vardır belki dimi nerdeeeee.. sonra ben çay sofrasını kurdum..tabaklarımızı hazırladım.daha ilk bardakta oğlu geldi. ben daha yiyemeden o hemen yerime geçti kuruldu.. sonra dedemler falan derken ben 4 demlik çay yaptım.. ya bi rahatça oturamıcak mıyım beeen..
ben ona gidim kalkmaya yakın çay içer misin.. evde de bişey yok du gideyim alayım.. dalasım gelio bu kadına yaaaaa......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?