kapıyı açmıyordum..aşağıda bekliyormuş yarım saat kafanı uzatır uzatmaz yakalanıyosun
çarşıya gidicem diyorsun..durağa kadar geliym diyo..
işim var diyorsun..yardım edeyim diyodu
kızlar çevremde bu tip insanlar var malesef.yani bana geliyorlar,hatta sık sık gelmek istiyorlar.bana geldiklerinde de çok güzel ağırlanmak istiyorlar.fakat ben onlara gittiğimde moralleri bozuluyor.güzelce ağırlamıyorlar,bildiğin o gelmesin ben gideyim sadece derdinde olan kişiler var.bu bana çok bencilce ve saygısızca geliyor.
ben misafiri çok iyi ağırlamayı severim.bu şekilde karşılıklı görüştüğümüz insanlar da var.ama bazı tipler de var bıraksan 10 defa peşpeşe gelecek.ama bir kere zor davet eder.gidince de seni pek umursamaz.
benim yeğenim var.benden biraz küçük bekar,ben evliyim.ben o geldiğinde bir şeyler alayım diye gece tek başıma sokağa bile çıkıyorum,hep yanında oturuyorum,güzel sohbet ediyorum.geçen onlara gittik üstelik eşimle.yani artık dilimiz kurudu da kahveyi isteye isteye yaptırdık.güya yemek yapmışlar ama yemeğin çoğunu yemişler.ben balkona çıkacaktım ona hadi gel sohbet ederiz dedim "tamam" dedi bilgisayarın başından kalkamadığından gelmedi.emeklerime acıdım resmen ya.tam bir öküzmüş.ne yapayım şimdi ben bu kıza?
ay bu anlattığım yeğenim dün telefon etti (ben onun teyzesiyim ama fazla yaş farkımız yok).muhabbet şu:
yeğen-teyzoş naber
ben-iyiyim x.. senden.
yeğen-ya biz size çarşamba gelin demiştik ya.şimdi benim okul başlayacak ,sizi ilerde bir hafta sonu alırız artık.
(bu arada ben sinir oluyorum bana kaç defa gelmişler kendi ayrı,anası babası ayrı dört dönmüşüm etraflarında.okul başlayacak dediği üniversite ve ilk hafta ne dersi olacaksa...üstelik şu gün de demiyor,belirsiz bir tarihe atıyor,gelmeyin yani )
ben-(gülerek)satıldık yani.
yeğen-nası anlarsanız artık.tabi bu görceli bir kavram.
böyle dedi ya kaç yıllık yeğenim ve ben onu tatillere mi götürmedim,kıyafetlerimi mi vermedim.bana gelir yüzümü yıkadığım sabunumu bile kullanır da bir şey demem.çok sinirlendim evet görüşmeyeceğim ha soran olursa da anlatırım yaptığını.kim utanmalıysa o utansın.
yanlış mıyım kızlar?
gördüğünüz değeri verin bukadar basit ...
yiğeninize nasıl dawranmanız gerektiğini öğrenmiş oldunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?