aynı teyzemler...malesef...annem senelerdir hepsini ağırladı..yazık ayaktadır hep nasıl hizmet edeyim die şaşırır..ama biri de bir gün olsun gel bende kal dememiştir...kuzenlerim 5-6 sene önce ergenlik çağındayken dile getrimiş;"anne hep biz teyzeme geliyoruz o neden bize gelmiyor "diye annem beklemiş bi ses çıkarmamış teyzem...en son 6 sene önce kızıma hamileyken tabi gurbetlik de var bende özledim..teyzem yine anneme gelmişti onu uğurlarken teyze evime dönmeden geli,p sende de kalmak isterim 1 gün dedim de şakayla gülerek "evine evine " deyince o kadar ağrıma gitti ki benim ve annemin...annem de bidaha gelmek isterse kabul etmicem ne ayıp kızım özlemiş 1 gün gitmek istedi evine diyerek kabul etmedi...demişti.o günden beri memlekete gitsem teyzeme gideyim kalayım asla demem.kal dese bile bu vakitten sonra zaten kalmam.insan isteksiz bile olsa gel kzıım kal derdi.anne teyze oğluna geçmiş olsuna gidiyor ameliyat oldu diye..sofrada kola getiriyor teyzem bardak da bir tane..kendi doldurup içiyor..ama anneme yok ...katynanası kızım ablana doldursana deyince "ha abla içermisin "deyince annem "hayır içmem "diyor haliyle..bu kadar yani....sağolsun teyzem cimriliği tutar..eniştem bana iş bulacaktı aama teyzem benim yükselmemei istemedi mi nedir "otur evde çocuğuna bak napcaksın çalışıp da "diye karşılık verdi tabi eniştem de ancak memlekete gelirsen iş buluruz dedi..ben de tamam geleyim razıyım eşim de kabul eder deyince bir daha ses çıkmadı..