• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafirlik anlayışı mı değişti yoksa???!

Yani başa gelen çekilir ne diyelim. Sinir bozucu bi durum haklısınız. Bi daha aynı seyi yaparlarsa hazırlık yapmayın. Bi cay koyun iki hazır bisküvi. Belki anlarlar

Bunu yapan biri mutlaka vardır. Ya sülaleden ya mahalleden.
En son iki hafta önce beş kişi davet ettiğimiz ve ona göre hazırlık yaptığımız eve 17 kişi gelmişti.
Gelmeden beş dakika önce komşu arayıp ben şunu şunu şunu aradım davet ettim senin adına sende şunu araki bozulmasın ayıp olur demişti.
Sinirden gece uyuyamamistim
Ayy ben bile burdan sinir oldum

Başsağlığı ziyareti olmamış artık bu. O ne öyle ev sahibinden habersiz başkalarına haber vermek... Elin evinde eli ağırlamak denir buna. Bazıları çok severler. Ev sahibi kendisi isterse başkalarını da zaten cagirir. Densiz görgüsüz insanlar. Maalesef zaman zaman hepimizin başına geliyor bu seferlik cekeceksiniz sonra mesafeyi koyacaksınız. İnsanlar görgüsüzlükten ölüyor yav.

Hadi cagiranlar densiz anladık da diğerleri demez mi ya bizim ne işimiz var o kadar samimi değiliz gerek yok diye.
Ben asla gidemem yani öyle samimi olmadığım birinin evine cagrilmadikca.
Pasta börek de yapmışsınız artık ama yormayın kendinizi fazla .

Back
X