• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafirlik-yardım acil

nickjonas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
118
Yer
Çanakkale
Kızlar yarın ortalama 15 kişilik bir misafirliğe gideceğim giderken ne götürülür pasta veya tatlı gibi?

Şöyle anlatayım bir arkadas grubumuz var kızlı erkekli bayagı bir kalabalıgız. İçimizden birinin ailesi hepimizi akşam yemegine davet etti

kısır yada patates salatası gibi bişeyler götürebilirsin canım

Şöyle anlatayım bir arkadas grubumuz var kızlı erkekli bayagı bir kalabalıgız. İçimizden birinin ailesi hepimizi akşam yemegine davet etti

O zaman güzelce bi'ıslak kek yap yemekten sonra çayla yersiniz:44:Sarma falan da yapabilirsin yemeğin yanında o da koyulur sofraya ama vakit alır o da:44:

Aslında alınacak bir seyler olsa daha iyi olur onun için ıslak kek yerine baton bir pasta alsam?

Aslında alınacak bir seyler olsa daha iyi olur onun için ıslak kek yerine baton bir pasta alsam?

Olur. Ben ıslak keki çok güzel yaptığım için direk o geldi aklıma:37::9:
Hangisini güzel yapıyosan onu yap çayla yenir maksat düşünmüş olman zaten:31:

Eve yakin yerlerden dondurma olabilir ya da baklava,ekler,pastanelerde degisik kurabiyeler falan var onlardan olabilir..

ne bileyim yaş - kuru pasta, içecek, meyve, dondurma bir sürü şey alınabilir.

konu açmalık bir durum yok ki ya :ssz:

baton pasta olabilir ama ev sahibinin tatlı yapmış olabileceğini düşün derim

küçük bir saksı çiçeği daha sempatik geldi bana. öğrenciysen eğer.
çalışıyorsan baklava türü bir şey olabilir.

Çiçek alın, çiçek iyidir. Zaten yemeğe gidiyorsunuz. "Tatlıyı da siz getirin" denmediyse yiyecek bir şey götürülmesine karşıyım yemek davetine giderken. Çiçek saygı ve sevgi ifadesidir.

Çiçek alın güzel olur uygun yollu bir saksı çiceği alabilirsin sonuçta 15 kişilik bir yemek olacak ev sahibi tatlısınıda kekinide yapar,saksı çiceği alın ki hem öbür boyu kullanır hem de sizi hatırlar.

Son düzenleme:
Back
X