- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 29
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Bana bayramda gelme diyor kv deHer işte bir hayır var. Bu vesileyle bu kadar düşüncesiz ve görgüsüz insanlarla aranıza mesafe girmiş olmuş.
Bakamiyorsa doğurmasın o zaman bu insanları anlamak ne zor ya benim bir oğlum var biz nereye misafirliğe gitsek çocuğumun yanında otururum çocuklar ayrı odada kadınlar ayrı odada olur ya genelde ben çocuklarla otururum genelde yada çocuğu yanıma alırım çocuk odasında diğer gelenler birde çocuklarını bana birakmaya çalışırbunada baksan diye sinir olurum insanlar ne kadar rahat yaKendisi bir gunluk misafire dahi yemek yaptirip bulasik yikatan insan
Uc cocuk cok bunaltiyormus
Yappmasaydin o zaman pes pese
Resmen yaz tatiline geliyor
sim rahatsiz benim birde bilenler bilirhayır bunlar nasıl rahat edıyoar ya ?
Eltin eşinin yanında nasıl rahat etcek ?Benım kaynım 18 yaşında aramızda 6 yaş var . O bile yanımdayken rahat edemıyorum .
Sen çok iyi demişsin sonuna kadar haklısın.
Çokta lazımdı.
Kv bi garip madem ona gitsin.
Sana bu dönemlerde yardım etceklerıne yaptıklarına bak . Yazık ya
Gecen yil bayramda bir kere gittik yaninaBakamiyorsa doğurmasın o zaman bu insanları anlamak ne zor ya benim bir oğlum var biz nereye misafirliğe gitsem çocuğumun yanında otururum çocuklar ayrı odada kadınlar ayrı odada olur ya genelde ben çocuklarla otururum genelde yada çocuğu yanıma alırım çocuk odasında hangi gelenler birde çocuklarını kalamayan çalışır bunada baksan diye sinir olurum insanlar ne kadar rahat ya
Allahım afetsın ama ne misafiri severım ne misafirliği .E
sim rahatsiz benim birde bilenler bilir
Adam daha yeni yeni disari cikmaya basladi
Ayaginda protez var haliyle eve gelip gitmesi yatmasi kalkmasi cok
Bizim evimizde tv vs pek acmayiz biz
Sabahtan aksama kadar cizgi film izleyip cocuk bezi toplayamam sagdan soldan
Misafirligide sevmiyorum zaten
Gidecegin yer uzaksa iki gun kalir donersin
Yoksa misafirlik gunu birliktir
Kampa gelir gibi topla tasi taragi sana geliyorum de
Kafaya bak
Hayir samimi de degilizBir şeye ihtiyacın var mı geleyim yardım edeyim demez kimse , ama tatil olsunda insanlar bana hizmet etsin ohhh
helal olsun size ne güzel de püskürtmüşsünüzE
sim rahatsiz benim birde bilenler bilir
Adam daha yeni yeni disari cikmaya basladi
Ayaginda protez var haliyle eve gelip gitmesi yatmasi kalkmasi cok
Bizim evimizde tv vs pek acmayiz biz
Sabahtan aksama kadar cizgi film izleyip cocuk bezi toplayamam sagdan soldan
Misafirligide sevmiyorum zaten
Gidecegin yer uzaksa iki gun kalir donersin
Yoksa misafirlik gunu birliktir
Kampa gelir gibi topla tasi taragi sana geliyorum de
Kafaya bak
Yillardir ben sessizlige alismisimAllahım afetsın ama ne misafiri severım ne misafirliği .
Kimseye gitmem . Anca yemek için çağırırım , giderim. Zaten çalıştıgım için sağolsun kımsede gelıp kalayım demez.
Esim eltimi sevmiyor zatenhelal olsun size ne güzel de püskürtmüşsünüz
ama eşini inşallah bişey demez haberi var mı?
Tam tersi o tatil yerinde yasiyor :)bir kac hafta mi yuh. yazlik yerde mi yasiyordunbende geliim cok bunaldim cocuga köpege sen bak bi zahmet
Anamiz bile bunalir bir kac haftaya bizden :)Bravooo en iyisini yapmışsınızçok bunalan anasının evine gitsin. Bunların yemine suyuna bir şey mi karıştırıyorlar nedir bütün eltiler çıldırmış kv' kere feveran halinde gorumceler ağlıyor. Sıcaklar iyi gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?