Misafirlik

Seni tebrik ederim en iyisini yapmışsın.Son haftalar en kritik zamanlar.Ya sen misafir ağırlayacağım derken erken doğum yapsan Allah korusun çocuğun küveze filan girse sevgili eltin mi bakacakmış. Boşver ne derlerse desinler sakın taviz verme.Zaten sabaha kadar uyuyamıyorum ağrılarım var ben nasıl misafir ağırlayayım dersin biri sorarsa. Kv denin yaptığı da çok ayıp,eşin annesine iki çift laf desin bu kadar düşüncesizlik olmaz.

Insanlarin rahatlığı beni dehşete düşürüyor valla..
Iyi demişsiniz.
Bayramda gelme diyen kV de komikmiş.
Ayıla bayıla gittiğimizi sanıyorlar galiba :)
Yoruma benden bi +1 keske bizi de kovsalar simdi oyle der yarın birgun elalem sordugunda gelin nerde diye geri gelinin kolesi olur el gorduluk cagiriyolar zorla gelinleri resmen yalvariyolar gelinlere..el gorsun diye ben asla sevmedigim birini kaynana dahil evime cagirmam zaten zorla gidiyoruz

Cok iyi etmissin valla icimin yaglari eridi:)) kv kendi evine cagirsin cok dusunuyosa.. valla cok sevindim:))

İyi yapmışsınız

Muhtemelen eltiniz kvye gelecekti, kv de istemeyip size postalamak istedi siz de geri çevirince işler karıştı. İsabet olmuş. En kestirme şekilde mesafeyi koymuşsunuz herkese tebrikler :)

Canim aslinda tatil bolgesinde oturan kendisi.
Mesela bende bilirdim kac yildir tatile gidicem diyip otele para vermiyim sende kalirim kafasi yapmayi . Iste bencil insanlarin hali tavri ve kafasi farkli calisiyor. Benim bir cok sikintim var maddi manevi.
4 kisiyi neredeyse bir ay boyunca agirlamak ta belese degil ki. Iki kisiyiz bir ekmek bir kahvaltilik alsak al sana 50 lira.
Esim calismiyor bildiginiz dogum icin kenara attigimiz parayi kullaniyoruz gecinmek icin.
Esim kaza gecirdi tek ayaginda protez var.
Benim doktor masraflarim, artik haftada bir kontrole gidiyorum git gel 100,150 lira.
Esimin doktor masraflari da ayri.
Ben 3 aydir nasil nefes aliyorum. Ekmegim varmi diye bir kere sormamis insanlar bugun misafir olarak kabul etmedim diye iyi hic gelme o zaman kafasi yapiyorlar
Zaten sanki gule oynaya gidiyordum

Ohhhhh icim serinledi sayenizde...
Insallah saglicaklakucaginiza alin...

Iyi etmissin bosver...simfi bunaldim geleyim derdi...bebek olur bebege bakalim derlerdi...yerlesirlerdi...

Gelmesin efendim kimse...rahat ol...

Ayyyyy lutfen kv ne sen dogum yaptiginda da eltiyle gelmemelerini soyler misiniz...toplu temizlik:)

Ayy bi bu millet seviyor kendini zaten, hamile eltiye aldırmadan üç çocuğu da alıp kafa dinlemeye git eltin ne yaparsa yapsın bu insanlardaki rahatlık bu genişlik bir bizde yok arkadaş. Daha yaptığından utanacağına kv arayıp çekiştirmek nedir salya sümük arayıp özür dilemeni mi bekledi acaba. Ben 25 haftalık hamileyim evime sık sık gelen misafire ayar oluyorum hiç mi düşünmüyorlar hamileyim zorlanırım diye kendi kendime söylenirken sizin elti nirvanaya taşımış olayı vallahi pesss. Valla kk üyeleri olarak içimizin yağları eridi en doğrusunu yapmışsın

Kayınvalide yürek yemiş:)
Az bile söylemişsin bana gırça aymak için arıycak bayramda gelme diyecek sen bilirsin demem ben bayramda gelmiycem sende doğuma gelme derim bırak tutuşsun
Eşinize anlattınız mı ? Kvnin dili fazla uzun

Yo esime birsey soylemedim
Valla zaten su saatten sonra ne gelsin ne giderim
Dogumada gelmesinler bebek gormeyede

o

Ne güzel yapmışsın Bende de görümce versiyonu var bu eltinin. Bu yıl hamileyken yine geldiler evimi yeni taşımışım çok yorgunum bide onlarla uğraştım Sinir oluyorum yaptığım hizmete saflığıma gidince bide pisliklerini kaç gün temizledim ah saf ben

ya ben normal birine gidemem 3 hafta, kaldı ki hamile ve doguma az kalmış kisinin evine gidilir mi... anlayış yok ve empati sıfır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…