• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafirlik

Hem gelsinler istemiyorsunuz hem bebek görmeye gidelim diyince gitmek istemiyorsunuz sonra da onlar çagirsin diyorsunuz. Acaba tanismamak icin bahane mi ariyorsunuz?
E kafam karışınca haliyle tanışmak istemedim burda ki fikirlere dayanarak yanlış yada doğru yaptığıma karar vereceğim. Demek istediğim onlarda bi adım atmıyor. Hep esim diyor onu cagiralimmi bunu cagiralimmi diye.bende haliyle istese onlar çağırır diye düşünüyorum.

Ben eşimin iş arkadaşlarının eşleriyle görüşmeyi dogru bulmuyorum, aramızda bir sorun olsa eşlerimize yansır, bütün gün birlikte çalışmaya mecburlar, aralarında sorun olsun istemem.

Amannn destur.. almayın bekarlari evinize.nemelazim belki size göz koyar filan!
Nedendir bu tavır bekarlara karşı anlayamiyorum.:işsiz:

Tanışmıyoruz diye kimseye gitmediginiz gibi, onlarida davet etmemissiniz..ne şekilde tanışmayı planlıyorsunuz peki?
Yoksa sizde antisocial birisinizde haberiniz mi yok?

Ben davet ederek tanıştım hep eşimin arkadaşlarının eşleriyle.Şuanda kardeş gibi olduk hatta sürekli birbirimize destek çıkıp görüşüyoruz.Ama kendimize yakın bulduğumuz kişilerle tabiki.Bebek için gitmek de normal bende öyle çok gittim Bebek görmeye hemde tanışmış oldum.Bizimde akraba falan yok burada arkadaş edindim böylelikle sende görüş bence sevmediklerine görüşmezsin.
Teşekkür ederim haklısınız .

Ben evli bekar ayrımı yapmadım yapmamda . Evlileri eşleriyle .evli olmayanları da topluca çağırmak istiyor yemeğe hani onların eşi yok ya yemeğe cagiralim sevaptir diyor .bu ayrımı yapmak için bekar dedim özellikle. Işte esim bu kadar iyi niyetli de benim kafamı karıştırıyorlar.

Tanışmıyoruz diye kimseye gitmediginiz gibi, onlarida davet etmemissiniz..ne şekilde tanışmayı planlıyorsunuz peki?

Eşinizin iyi niyetine güvenin o zaman.temkinli olmak guzel ama önyargılı olmak yanlış.

Ben evli bekar ayrımı yapmadım yapmamda . Evlileri eşleriyle .evli olmayanları da topluca çağırmak istiyor yemeğe hani onların eşi yok ya yemeğe cagiralim sevaptir diyor .bu ayrımı yapmak için bekar dedim özellikle. Işte esim bu kadar iyi niyetli de benim kafamı karıştırıyorlar.

Evinize davet ettiklerinizden hoşlanmadıklarınıza sonradan mesafe koyabilecek biri misiniz?
Eğer öyleyseniz tanışmak için evinize davet edebilir, bekarları yemekte ağırlayabilirsiniz.

Bizde herkesle ailece görüşmeyiz ama önce davet eder ölçer tartarım eşimin arkadaşlarını, evlilerin eşleriyle anlaşamayacaklarımı hemen söylerim eşime, şu arkadaşının eşinin kafa yapısı bana uymadı, sen arkadaşınla dışarıda görüş ama ailece görüşmek istemiyorum diye, bekarlar içinde aynı şey geçerli, efendi, edep adap bilenleri tekrar tekrar davet ederim, laubali olanı da bunun gözlerini beğenmedim iyi bakmıyor, lütfen sende samimi olma derim.
Eşimde benim arkadaş çevremi bu şekilde tanıdı, sen görüş ama beni görüşmelere dahil etme dediği arkadaşlarımla dışarı da görüştüm.

Bende eşimin arkadaşlarının eşlerini tanımıyodum geldiler bize öyle tanıştık bi kaç kerede biz gittik tanıştım sevdiğim insanlarda oldu hiç hoşlanmadığım bir daha görüşmek istemediğim insanlarda oldu
Bende hiç sevmem böyle eve misafir gitmeyi gelmelerini hiç hoşlanmam
Zaman zaman
Eşim erkek arkadaşlarıyla vakit geçirsin ben kız arkadaşlarımla geçireyim isterim

konuyu ben yazdım sandım :)
benim eşimde gidip gelmeyi çok seviyo. ama kimse bizi biz davet etmeden etmiyo. yani biz davet ettik diye kendilerini borçlu hissederek davet ediyolar bunu hissedebiliyorum. siz davet edin bi kere ondan sonra duruma göre hareket edersiniz.

Eşimin çevresi geniştir ama evimize davet edeceği arkadaşları bellidir. Ailece gorusulecek çiftleri çağırir ben de davet ederim.

Sen hiç tanışmadan nasıl fikir sahibi olacaksın o arkadaşlar ve eşleri hakkinda? Ben öyle samimi de olmadığı iş arkadaşı bebek evlat edinince heveslendim çok hoşuma gitti ve hediye alıp gönderdim, onlar da şaşırmış.. Bebek ziyareti en güzelidir hem.

Ukalalik etmek istemem ama kaç senelik evlisiniz? Sen çalışıyor musun? Acaba eşinin arkadaşlarına karşı bi önyargin mi var?

Evinize davet ettiklerinizden hoşlanmadıklarınıza sonradan mesafe koyabilecek biri misiniz?
Eğer öyleyseniz tanışmak için evinize davet edebilir, bekarları yemekte ağırlayabilirsiniz.

Bizde herkesle ailece görüşmeyiz ama önce davet eder ölçer tartarım eşimin arkadaşlarını, evlilerin eşleriyle anlaşamayacaklarımı hemen söylerim eşime, şu arkadaşının eşinin kafa yapısı bana uymadı, sen arkadaşınla dışarıda görüş ama ailece görüşmek istemiyorum diye, bekarlar içinde aynı şey geçerli, efendi, edep adap bilenleri tekrar tekrar davet ederim, laubali olanı da bunun gözlerini beğenmedim iyi bakmıyor, lütfen sende samimi olma derim.
Eşimde benim arkadaş çevremi bu şekilde tanıdı, sen görüş ama beni görüşmelere dahil etme dediği arkadaşlarımla dışarı da görüştüm.
Teşekkür ederim cevabınız için . Eskiden tanıdığımız arkadslarimizla görüşüyoruz bekar olsun evli olsun .zaten nisanliyken az cok birbirimizin cevresini tanimistik ama iş arkadslari nerde durmalı onu bilememistim. dediğiniz gibi yapacağım.tekrar saolun

konuyu ben yazdım sandım :)
benim eşimde gidip gelmeyi çok seviyo. ama kimse bizi biz davet etmeden etmiyo. yani biz davet ettik diye kendilerini borçlu hissederek davet ediyolar bunu hissedebiliyorum. siz davet edin bi kere ondan sonra duruma göre hareket edersiniz.
Aynen bende bazen öyle hissediyorum.bence beni en iyi siz anlarsınız :)

Eşinize hak verdim ben. İnsanlar direkt anne karnından dost arkadaş olmuyor ya bir şekilde tanışmak lazım. Belki çok seveceksiniz o insanları?
Benim bir arkadaşım ve eşiyle tanışmıyoruz diye eşim soğukluk etse üzülürüm. Asosyal gibi gelir.
Ki bu şekilde sevdiğiniz arkadaşlarınız da olur. Benim eşimin sıradan bir iş arkadaşı vardı biz eşiyle çok iyi anlaştık kaynaştık, sık sık gidip gelir olduk arkadaş olduk. Eşlerimiz de bizden sonra daha samimi oldular. Şimdi ayrı şehirlerde yaşıyorruz ayrı işlerde çalışıyorlar ama hala birbirimize gidip geliriz.
Bence bir fırsat vermelisiniz.

gidip gelmeden taniyamazsiniz zaten insanlari.

ayrica nesi varmis bekar insanlarin? o zaman evli kiz arkadaslarimizin evine gitmeyelim; potansiyel tehlikeyiz ya hani; maazallah eslerine goz koyariz falan.

Tovbe yarabbim.

Back
X