E tamam da neden ben arkadaşı alttan almak zorundayım? Kaldı ki yani ilk mesajıma falan bakabilirsiniz, "Ay iğrençsiniz, puu sana" tarzı bir mesaj değil. Yaptığının hoş olmadığını belirten bir mesaj, ki arkadaş hatalı olduğunu falan da düşünmüyor bana kalırsa gayet pişkinler. Cevap olarak "Allah senin de başına versin sen çok mu hatasızsın kendini ne sanıyorsun haydi defol git" tarzı asabi bir cevap alırsam sinirlenirim ve bana da cevap hakkı doğar üzgünüm. Kaldı ki buna rağmen mesajlarım gayet alttan alan tarzdaydı, hakaretleri ve bedduaları başlatan karşı taraf oldu. Bu konuda mesuliyet kabul etmiyorum, dediğim gibi mesajlarıma bakabilirsiniz. Karşı taraf da "Evet doğru söylüyorsunuz düşünemedim" tarzı bir cevap verseydi burada kimse üstüne gitmezdi. İnsanların sinirlendiği inatla kendini haklı çıkarma çabası ve karşı tarafı "Siz hata yapmıyor musunuz haa, teyzeler" tarzı eleştirmesi ve aşağılamaya kalkması oldu. Yoksa nerede seks yaptığının bir önemi yok. Ama ailesini rahatsız etmeye de hakları yok, misafirinizin prezervatif çöpünü atmak bir kere dahi olsa sizin de hoşunuza gitmez bence, sanmıyorum. Kaldı ki çok rahatlar yani, kimin attığını bile bilmiyor, ama ona rağmen atıldığına emin ve hala gitmeyi düşünüyor. Hoş değil yani, kimse kusura bakmasın. Olay seks yapıp yapmamalarından ziyade tavırları ve haklı çıkma çabaları burada.