Buraya neden fazla bakılmamış diyenlerdenim bunu sadece kk da değil face de de gördüm bir çok ölümü paylaşıpğ buna itiraz etmeyen bir sürü kişi tanıyorum yani bunlar tesaduf değil hatta bazı yorunlar o kadar samimiyetsiz ki sırf neden kimse yok denildi diye yazılmış olmalı konu açılalı ne kadar oldu tepkiler ne kadart sürede gedi bu bile herşeyi ortaya koyar.ayrıca rabiye işaretini bilmem ne işaretine çevirip paylaşan da bir çok grup var bırakın da buna da tepki gösterelim bir çok şey için protesto yaapıldı hadi şimdi yirmi nisanda tüm samimi insanları bekliyorum ama yok bazı ölümler sadece yarıştır
Samimiyetsizlik yarışına,sayfa hesabına hiç girilmesin bence.
Tecavüz edilip öldürülen çocuklar,soğuktan donan bebekler ve hastaneye yetiştirilemediği için ölen bebekler konusunda da aynı duyarlılığı görmek isterdim.
işte bunu diyorum dünya böyle çocuklarla dolu iken ben önce kendi ülkeme bakarım diyen üyeler de gördük
O onların ayıbı.Haksız yere öldürülen insanın dini,dili,ırkı ne olursa olsun insandır.
her zaman diyorum tabiki önce insandır ayrıca müslümanlar kardeştir bu da bir gerçek
Müslümanlar bir bütün olamıyor ki meryemd...
Biz de kendi aramızda mezhep davasına girdik mi tamam...
Mezhepler vs hikaye bazı farlkılıklar vardır mutlaka ama bazı açık şirkler yanlışlar vardır bunun dışında kişinin ben müslümanım demesi yeterlidir o kşi beşere karşı müslümandır gerisini biz değil Allah yargılar.Yani munafıklığını biz bilemeyiz.mısırlılar müslümandır bu bize yeter kardeş olmak için ayrıca dedğim gibi herşeyden önce insan olması yeterdir hatta canlı olması.
Mezhepler vs hikaye bazı farlkılıklar vardır mutlaka ama bazı açık şirkler yanlışlar vardır bunun dışında kişinin ben müslümanım demesi yeterlidir o kşi beşere karşı müslümandır gerisini biz değil Allah yargılar.Yani munafıklığını biz bilemeyiz.mısırlılar müslümandır bu bize yeter kardeş olmak için ayrıca dedğim gibi herşeyden önce insan olması yeterdir hatta canlı olması.
Kıskançlık?:26:Hem üzülüyorum onlara,hem de kıskanıyorum.
Kıskançlık?:26:
Dini bir tarafa bırakalım, zira vicdan ve merhamet için ille de din gerekmiyor, içinde biraz olsun merhamet, vicdan, insan sevgisi olan herkes ölümlere üzülür zaten, ki herkesin üzüldüğünü düşünüyorum, en azından burda
Gözlerinin içi gülüyor hepsinin,şehit olacaklar.Bu dünyadan en güzel sıfatla ayrılacaklar.
Ben de zaten başta insan hatta canlı olması yeterli demiştim yorumum tek yönlü ele alınmasın lütfen
şehit olan birinin yüzünü hiç gördün mü? Aşık oluyor insan.
Buraya neden fazla bakılmamış diyenlerdenim bunu sadece kk da değil face de de gördüm bir çok ölümü paylaşıpğ buna itiraz etmeyen bir sürü kişi tanıyorum yani bunlar tesaduf değil hatta bazı yorunlar o kadar samimiyetsiz ki sırf neden kimse yok denildi diye yazılmış olmalı konu açılalı ne kadar oldu tepkiler ne kadart sürede gedi bu bile herşeyi ortaya koyar.ayrıca rabiye işaretini bilmem ne işaretine çevirip paylaşan da bir çok grup var bırakın da buna da tepki gösterelim bir çok şey için protesto yaapıldı hadi şimdi yirmi nisanda tüm samimi insanları bekliyorum ama yok bazı ölümler sadece yarıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?