ne yazık dua etmekten başka bi çaremiz yok.. rabbim yardımcıları olsun tez durdurulsun bu vahşet inşallah...
Yok, tek yönlü almadım zaten, sizin insan olmak yeterli yorumunuzu desteklemek için yazdım
Özür dilerim ve teşekkür ederim:13:
böyle yorumlar ancak tartışma başlatır başka işe yaramaz. konunun öneminden uzaklaştırır. hatta sizin bu yorumunuzu görüp evet evet ben de bunu diyorum diye kışkırtanlar bile olur, oluyor.
kimin üzülüp üzülmediğini, kimin samimi olup olmadıgını Allah bilir.
zaten başkalarının düşüncesi değil oradaki insanlar önemli şuan en azından benim için. şu üzülmüş bu gülmüş çok da mühim değil yani. zorla vicdan edinilmez neticede
Eğer ülkemiz bu idamlar için bir girişimde bulunmazsa çok üzüleceğiz
Göz göre göre 528 kişinin ölümünü seyredecek miyiz yani(
Ben sitem ettim sadece kışkırtmak istesem ilk yoruma malum olaylardan girerdim duam kalbim onlarla ve herpimizden bunu istiyorum tepkimizi belirtmek istiyorum artık insanlar bu kadar basit ölmesin istiyorum zulme karşı susan dilsiz şeytan olmak ölümleri kullananlardan olmak istemiyorum
diyorum ya siz gayet içten yazmış olsanız da yorumdan kendine pay çıkaran cok insan oluyor.
ben bundan rahatsızım.
konu idamlar ve o tartısılsın istiyorum bende. sen üzüldün o üzülmedi gibi hesap sormak bize düşmez.
Anladım haklısınız. Bu arada ülkemden de çok beklentim var başta iktidar. Ama umut yok sadece beklenti.Gerçi bunu kim istiyor o da önemli eğer isteyen büyükse türkiye neyapsın.
Anladım haklısınız. Bu arada ülkemden de çok beklentim var başta iktidar. Ama umut yok sadece beklenti.Gerçi bunu kim istiyor o da önemli eğer isteyen büyükse türkiye neyapsın.
Öyle ama sadece kınanmasın,bir şeyler yapılabilir,yapılmalı.
ben de hükümetin sessiz kalacağını düşünmüyorum. neticede Rabia için de çok tepki gösterdi özellikle başbakan.
eminim idama da tepkilerini koyacaklardır, bizler ancak dua edebiliyoruz ama hükümetin yapacakları ses getirir cinsten olur. bekliyoruz.
Eğer ülkemiz bu idamlar için bir girişimde bulunmazsa çok üzüleceğiz
Göz göre göre 528 kişinin ölümünü seyredecek miyiz yani(
bu idamların infaz karar tarihleri belli mi? aradım bulamadım umalımki bişeyler yapılabilecek kadar ileri bi tarihe atmış olsunlar.. yoksa daha engel olmak adına tek bi adım bile atılamadan çoktan bitmiş olur herşey..
İdam kararıyla ilgili son hükmün okunma tarihi 28 Nisan ama idam ne zaman bilmiyorum
28 nisan bişeyler yapmak için yeterli bi zaman engel olunabilir olunurda yüreğime su serpti bu tarih eminim dünyanın her yerinden tepki gelicektir ve engel olunacaktır.. bu kadar duyarsız olamaz hiç ama hiç kimse...
Nette bir genç kızımız oturma eylemine başlamış diye okudum, yine netten okuduğuma göre çok tepkiler var halktan, ünlüler bile kınamışlar, çağrı yapmışlar.
Arkadaşlar tekrar hatırlatayım 20 nisan fatih saraçhane lütfen bir olalım yanlış bir bilgi değilse idam kararı alınan bir de çocuk varmış 15 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?