Ağlama yaaa

canım miskim. 4 ay çok kısa bir süre. Zaman ilerledikçe birbirinize alışacaksınız. Oda yeni hala dünyada tanımaya çalışıyor. En büyük destekçisi sensin yani annesi

seninle öğrenecek herşeyi aklına gelebilecek herşeyi. Öfkeyi de sevgiyi de.

Bende yalnızdım biliyorsun seni şu an çok iyi anlıyorum hatta benimde açtığım bikaç konu var istersen bir bak onlara da çok güzel tavsiyeler var. Şimdi beş dk da olsa bebişi koy kanguruya sar göğsüne çık dışarıya. Hasta olmasından korkarsan daha çok hasta edersin bebeğini. Hava al beraber yapın alışverişi. Soyutlama kendini. Bu yorgunluk düzelmeyecek evet ama alışacaksın canım benim

Büyüdükçe farklı hallerini göreceksin hep. Bu seni gerçekten mutlu edecek. Betül ne zaman yürüdü,anne baba dedi,ne zaman desteksiz oturmaya başladı... İşte bunlar hep dönüm noktası oldu benim için. Herseferinde daha çok alışmaya başladım anneliğe de betüle de. Tek sihirli nokta o uyuduğu zaman sen de uyuyacaksın,dinleneceksin. Geçen seneki geyik topiğinde ben hep netteydim. Evi mok götürüyordu ama uzatıp ayağımı betülü bi yandan sallarken bi yandan sizle yazışıyordum. Arada uyuyordum. Akşam yemeği vs hiç düşünmeden. Sende yap dinlen başka türlüsü yok çünkü senin gücünü toplaman lazım.