İkiside yok ne güzel dimi..Dost başka sevgili başka. Dost açığını sevgili ile kapatamazsın. Sevgili de dostun yerini tutamaz.neyse karışık yazdım.
Deniyorum kimseye güvenemiyorum.. Yani bir yanlışını gördüğüm an soğuyorum yapmacık olamıyorumYeni arkadaşlar edinip gezip eğlenerek kafanızı dağıtmaya çalışın.
24 yaşındasınız,16 yıllık dost diyorsunuz.olsa olsa çocukluk arkadaşı olur .ikiniz de büyüyorsunuz,zaman içinde başka başka kişilerle tanşacaksınız,fikirleriniz çatışacak ve zannettiğiniz kadar yakın olmadığınızı göreceksiniz.biz buna büyümek diyoruz.
evli bir adamdan hoşlanmayı ise,duygusal boşluğunuza veremiyorum maalesef.arkadaşınızın,gerçekten arkadaşınız olmadığı ile bu konunun alakası yok.kendinize farklı arkadaşlar bulun.evli adamlardan da ,kendi iyiliğiniz için uzak durun.
Çok düz biriyim mutlulugu haram kılmıştır kendime gibi hissediyorum.. Hiçbirşey yapasım gelmiyor biran geliyor mutlu oluyorum sacımı boyamayı düşünüyorum vs sonra amann diyorum yine yaşam sevincim yoo olmuş bakıyorum ki... Manevi boşluk daha çok. Din konusunda sarsıldım. Dua etmek bile zor geliyor Allaha yakınlaşmak istiyorum olmuyor hissedemiyorum24 yaşındasınız,16 yıllık dost diyorsunuz.olsa olsa çocukluk arkadaşı olur .ikiniz de büyüyorsunuz,zaman içinde başka başka kişilerle tanşacaksınız,fikirleriniz çatışacak ve zannettiğiniz kadar yakın olmadığınızı göreceksiniz.biz buna büyümek diyoruz.
evli bir adamdan hoşlanmayı ise,duygusal boşluğunuza veremiyorum maalesef.arkadaşınızın,gerçekten arkadaşınız olmadığı ile bu konunun alakası yok.kendinize farklı arkadaşlar bulun.evli adamlardan da ,kendi iyiliğiniz için uzak durun.
En iyi arkadaşım üniversiteden mezun olduktan sonra onun Boşluğunu kapatmak için yanlış ilişkilere doğru yol almıştım.
Dostluk da bitiyor malesef. Ama sakın bi sevgili ile kapamaya çalışmayın bu durumu ikisi çok başka durumlar.
Yanlış kararlar alabilirsiniz.
Kesinlikle duygusal boşluk bu. Oysa kötü birşey ama insan hoşlanma duygusuna engel olamıyor o da ayrı..
Ne yapayım peki? Sevgili ile kapatmaya calısmam zaten sevgili konusunda sorunluyum kimseye güvenim yok korkularım kaygılarım var B.k gibiyim cidden ya
Ya onu aklıma gelmişken yazdım.. Boşluk cidden can sıkıcıbenim de en yakın arkadaşlarımdan biri ayvalığa yerleşti,diğeri de Marmara adasına gidiyor.iki arkadaşım vardı,dostum dediğim,kendimi boşlukta hissediyorum ama karşı cinsten birinden hoşlanmak aklımdan bile geçmedi.
Sevgi ihtiyacı vardı her insanda bi şekilde giderilmeli.
Ama yolunuza bakın mutlaka iyi insanlar iyi arkadaşlıklar vardır ya da yalnız kalın ne var.
Sen de benim gibisin ben de şu an kimseyle konuşmuyorum böyle kafam daha rahat ama inan.
Kimseden hayır yok ki.
Sevgi duygusunu unuttum resmen.. Birini cok cok sevdiğimi bilmiyorum yada karsıya gösterebildiğimi öle biri gelsin ki beni yumusak bşri yapsın istiyorum sevmeyi sevilmeyi öğretsin ama nerde..
Dostluguna bi sey diyemiyorum insanlar degisiyor. Hic ummadigin hareketler de bulunuyor. Ben de kac dostlugumu bitirdim.
... ama sakin evli biriyle iliski yasarsam bu boslugum dolar diye dusunme cunku oyle seyler basina gelir ki suan ki boslugunu bile ararsin.
Okuyorsan ona odaklan ya da çalışıyorsan işine, belki vakti vardır daha.
Ya da Sosyal çevre de iyi gelebilir illa sevgililik olmasına gerek yok.
Kendinle ilgilen gez dolaş vaktin varsa.
Umutsuz olma yeter ki.
böyle dostlar var olmayada devam edecek akışına bırak yaşın da çok genç daha samimi iyi dostlarda bulabilirsin sevgili konu suna gelince aşk kendiliğinden bir gün seni bulur bu günlerde geçici takma kafana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?