Mişş meğer...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
16 yıllık dostum sandığım kişi.. Bir ömür boyu dost kalırız sandığım kişi meğer öyle olmayacakmış. Çok şey paylaştık atlattık kah güldük kah kavga ettik tartıştık. Ve değiştik büyüdük farklılaştık. Eskiden küsünce duramazdık. Fakat şimdi anlıyorum ki o baya bir değişti o da ailesi gibi vefasız biri umursamaz sadece kendini düşünen biri. Asla benim kadar duygusal derin bir insan olmadı olamaz. Keşke bende olmasam. Yalnız hissediyorum kendimi. Onunla artık anlaşamıyoruz zor zamanlarını benimle geçirdi fakat şimdi başka arkadaşıyla yakınlar eksikliğimi hissetmiyor tabiki. Bu yüzden kesmedik ama 3 hafta olacak konusmuyoruz sohbet etmiyoruz gecen yolda karsılastık birşey yokmus gibi davrandık boş boş konuşup evlerimize yol aldık. İçimde dolmayan boşluk derinleşiyor.. Seveceğim bir erkek olsaydı keşke. Ve sevileceğim. Yaşım 24. Bu arada işyerinde biri var evli biri 30 yasında ona karsı değişik bir çekim duyuyorum hepsi boşluktan olmalı. Kendime yakıştıramıyorum evli birini begenmeyi dahi.. Kötü hissediyorum. Tabiki sadece beğenmekle kalacak birşey. Cidden mutlu olmak istiyorum artık tek dostumun nefes alma sebebimin antidepresan olması ne sıkıcı. Bugün kötüyüm cidden mutsuzum ve canım cok sıkılıyor..

Yeni arkadaşlar edinip gezip eğlenerek kafanızı dağıtmaya çalışın.

24 yaşındasınız,16 yıllık dost diyorsunuz.olsa olsa çocukluk arkadaşı olur .ikiniz de büyüyorsunuz,zaman içinde başka başka kişilerle tanşacaksınız,fikirleriniz çatışacak ve zannettiğiniz kadar yakın olmadığınızı göreceksiniz.biz buna büyümek diyoruz.

evli bir adamdan hoşlanmayı ise,duygusal boşluğunuza veremiyorum maalesef.arkadaşınızın,gerçekten arkadaşınız olmadığı ile bu konunun alakası yok.kendinize farklı arkadaşlar bulun.evli adamlardan da ,kendi iyiliğiniz için uzak durun.

Kesinlikle duygusal boşluk bu. Oysa kötü birşey ama insan hoşlanma duygusuna engel olamıyor o da ayrı..

En iyi arkadaşım üniversiteden mezun olduktan sonra onun Boşluğunu kapatmak için yanlış ilişkilere doğru yol almıştım.

Dostluk da bitiyor malesef. Ama sakın bi sevgili ile kapamaya çalışmayın bu durumu ikisi çok başka durumlar.
Yanlış kararlar alabilirsiniz.

Çok düz biriyim mutlulugu haram kılmıştır kendime gibi hissediyorum.. Hiçbirşey yapasım gelmiyor biran geliyor mutlu oluyorum sacımı boyamayı düşünüyorum vs sonra amann diyorum yine yaşam sevincim yoo olmuş bakıyorum ki... Manevi boşluk daha çok. Din konusunda sarsıldım. Dua etmek bile zor geliyor Allaha yakınlaşmak istiyorum olmuyor hissedemiyorum

Ne yapayım peki? Sevgili ile kapatmaya calısmam zaten sevgili konusunda sorunluyum kimseye güvenim yok korkularım kaygılarım var B.k gibiyim cidden ya

Kesinlikle duygusal boşluk bu. Oysa kötü birşey ama insan hoşlanma duygusuna engel olamıyor o da ayrı..

benim de en yakın arkadaşlarımdan biri ayvalığa yerleşti,diğeri de Marmara adasına gidiyor.iki arkadaşım vardı,dostum dediğim,kendimi boşlukta hissediyorum ama karşı cinsten birinden hoşlanmak aklımdan bile geçmedi.

Ne yapayım peki? Sevgili ile kapatmaya calısmam zaten sevgili konusunda sorunluyum kimseye güvenim yok korkularım kaygılarım var B.k gibiyim cidden ya

Sevgi ihtiyacı vardı her insanda bi şekilde giderilmeli.

Ama yolunuza bakın mutlaka iyi insanlar iyi arkadaşlıklar vardır ya da yalnız kalın ne var.
Sen de benim gibisin ben de şu an kimseyle konuşmuyorum böyle kafam daha rahat ama inan.
Kimseden hayır yok ki.

Ya onu aklıma gelmişken yazdım.. Boşluk cidden can sıkıcı

Sevgi duygusunu unuttum resmen.. Birini cok cok sevdiğimi bilmiyorum yada karsıya gösterebildiğimi öle biri gelsin ki beni yumusak bşri yapsın istiyorum sevmeyi sevilmeyi öğretsin ama nerde..

Dostluguna bi sey diyemiyorum insanlar degisiyor. Hic ummadigin hareketler de bulunuyor. Ben de kac dostlugumu bitirdim.

... ama sakin evli biriyle iliski yasarsam bu boslugum dolar diye dusunme cunku oyle seyler basina gelir ki suan ki boslugunu bile ararsin.

Sevgi duygusunu unuttum resmen.. Birini cok cok sevdiğimi bilmiyorum yada karsıya gösterebildiğimi öle biri gelsin ki beni yumusak bşri yapsın istiyorum sevmeyi sevilmeyi öğretsin ama nerde..

Okuyorsan ona odaklan ya da çalışıyorsan işine, belki vakti vardır daha.

Ya da Sosyal çevre de iyi gelebilir illa sevgililik olmasına gerek yok.
Kendinle ilgilen gez dolaş vaktin varsa.

Umutsuz olma yeter ki.

Öyle bir düşüncem yok.. Bu kişi dine bağlı biri devamlı ilahi dinliyor kuran filan cok ilginç biri.. Anlam veremiyorum aslında sanki bana yakın davranıyor garipsiyorum

Okuyorsan ona odaklan ya da çalışıyorsan işine, belki vakti vardır daha.

Ya da Sosyal çevre de iyi gelebilir illa sevgililik olmasına gerek yok.
Kendinle ilgilen gez dolaş vaktin varsa.

Umutsuz olma yeter ki.

Umut herzaman olmuyor günüm günümü tutmuyor.. Gez dolaş diyorsun da kiminle?

böyle dostlar var olmayada devam edecek akışına bırak yaşın da çok genç daha samimi iyi dostlarda bulabilirsin sevgili konu suna gelince aşk kendiliğinden bir gün seni bulur bu günlerde geçici takma kafana

böyle dostlar var olmayada devam edecek akışına bırak yaşın da çok genç daha samimi iyi dostlarda bulabilirsin sevgili konu suna gelince aşk kendiliğinden bir gün seni bulur bu günlerde geçici takma kafana

Sırf can sıkıntısından sacma birşey yaptım suan bir ara tanısıp olmayacagı için iletişimi kestiğim kişiye mesaj attım hal hatır sordum ölesine konusmam geldi içimden. Bu kişiyi istememe sebebim ise yaşı 35 inançsız biri benimde kafam karısık ama ben inanmak yolundayım bu arada. Ve hayatında cok kadın olmus.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…