- 22 Temmuz 2015
- 190
- 42
- 13
- 32
- Konu Sahibi caglasaban
-
tabı kı de öle derslerım ıyı yurt dısında ya da turkıyede kı en ıyı unıversıtelerden bırınde yuksek lısans yapmayı dusunuyorum ( cabalıyorum ... ) sadece tanınmakta önemlı tabıkı ınsanlar memnun olursa benımle devam eder ufakta olsa bı etkı eder dıye duusnuyorum sadecemesleğinde kendini miss Turkey derecesiyle mi tanıtıcan yani ?
miss Turkey derecesi oyunculuk da mankenlik de ise yarar piskoloji de ne gibi bir katkısı olacak çözemedim bu konudaki basarilarilarınızla tanınırsınız kim takar bacak boyunu bilmem neyi
aslında bırıncı olmak falan ıstemıyorum ole farklılık olsun dıye dusundum. ama oda farklı bır deneyım olur . 1 sene sozlesme ımzalıyorsun evlılık ve proje yok . kendı tanıtım yurt dısı vs gıtme zorunlulugu varHeyy maşallah boy kilo çok iyi bence katılın,diyelimki kazandın ne yapacaksın ozaman bildiğim kadarıyla belli bi kuralları var yurt dışında temsil gibi falan
onun ıcın cabalıyorum derslerım ıyı. ıyı bır yerde yuksek lısans yapmak hedefım. sadece ufakta olsa bı katkı olur dıyeKoftiden tanınmak yerine iş güç sahibi daha işe yarar ayakları sağlam basan bir genç olmak daha mantıklı bence.
Zannetmiyorum o dünyanın ışıltılı cazibesi sizi hedefinizden caydırma olasılığı daha yüksek . Ben böyle görüyorum tabi sizin iradeniz nasıl bilmiyorumonun ıcın cabalıyorum derslerım ıyı. ıyı bır yerde yuksek lısans yapmak hedefım. sadece ufakta olsa bı katkı olur dıye
Eğitime onem verıyorum derslerım ıyı,sınıfta en ıyı ogrencılerdenım .öncelıgım kendımı gelıstırmek. cok basarılı bır psıkılog olmak ıcın sadece bı avantaj olabılır dıye dusundum yuksek lısans yapıcagm, ufakta olsa katkısı tanınma vs gıbı katkıları olabılır dıye dusunuyorum. hemen saldırmanızın mantıgı nedır ?Miss turkeye cikip psikolog olarak taninsaniz evlilik programlarinda psikolog olarak oturabilirsiniz. Mantikli!
psıkologunuzun degıl ozel bır sırkette calısabılırım, daha kolaylıkla belkı. yurt dısı deneyımı saglayabılırım mıss turkey fırsatıyla belkı. bu tarz seyler. cevrem genısleer gıbı.Bu yarışmanın mesleğinize katkısını anlayamadım. Şahsen benim psikolojim bozuk olsa en son dikkat edeceğim şey psikoloğumun miss turkey e katılıp katılmadığı olur herhalde.
Eğitime onem verıyorum derslerım ıyı,sınıfta en ıyı ogrencılerdenım .öncelıgım kendımı gelıstırmek. cok basarılı bır psıkılog olmak ıcın sadece bı avantaj olabılır dıye dusundum yuksek lısans yapıcagm, ufakta olsa katkısı tanınma vs gıbı katkıları olabılır dıye dusunuyorum. hemen saldırmanızın mantıgı nedır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?