- 22 Temmuz 2015
- 190
- 42
- 13
- 32
- Konu Sahibi caglasaban
-
ben soyunmak olarak bakmıyorum. derslerım ıyı evet ama bunlar yuksek lısans yada burs ıcın katkı saglıyor. bır reklam sırketınde yada banka da calısmak ıstedgınız de dıploma notuna bakmıyorlar.. Psıkolojı okuyanların ceyregı psıkolog oluyor zaten.psıkolog unvanıyla mezun olur fakat okul hastane banka rehabıtılasyon merkezı rekalm vb sırketlerde calısabılır. benım amacım okulda basarılı olduktan sonra ıyı para kazanıp hayatta da basarılı olmakşöhret için, sanat için derken meslek için soyunmak mı moda?
madem bu kadar başarılısınız, eğitiminize, kendinize güveniyorsunuz, neden kolayı seçiyorsunuz?
hem de en kolayı yani soyunmayı.
Bu tarz şeylerin olmadığı nadir. Hatta kamera arkasında evli barklı insanların "ben bunu bu gece götürürüm, iddiaya giriyor musun" diye konuştuklarını da biliyoruz. Her şey ortada, kimin eli kimin cebinde belli değil. Çekimlerde kadının meme ucu görünmüş tın, kukusu görünmüş hiç. Genelde destursuz insanlar, Tabi düzgünlerde var ama nadir ve sesini duyurmak için başarısını kullanmak durumunda bu da kolay para olmuyor aksine daha çok çalışmak gerekiyor.aynen bu tarz seyler ar mı pek bılgım yok.bu yuzden dezavantajları da sormak ıstedım. tesekkurler yorumunuz ıcın
o halde bikinili poz verin, bilbordlarda reklam panolarında yer alsın.ben soyunmak olarak bakmıyorum. derslerım ıyı evet ama bunlar yuksek lısans yada burs ıcın katkı saglıyor. bır reklam sırketınde yada banka da calısmak ıstedgınız de dıploma notuna bakmıyorlar.. Psıkolojı okuyanların ceyregı psıkolog oluyor zaten.psıkolog unvanıyla mezun olur fakat okul hastane banka rehabıtılasyon merkezı rekalm vb sırketlerde calısabılır. benım amacım okulda basarılı olduktan sonra ıyı para kazanıp hayatta da basarılı olmak
bende katılıyorum size çünkü öyle bir algı oluşmuş sanıyorum bu nednele bende öyle düşünüyorumben özel sektörde profesyonel birinin miss turkey e katıldığını öğrensem gülesim gelir, pek ciddiye alamam o kişiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?