- 22 Temmuz 2015
- 190
- 42
- 13
- 32
- Konu Sahibi caglasaban
-
dusunuyorum . derslerım oldukca ıyı. ortalamam 4 uzerınden 3.5 yuksek lısans yapıcagım ,ingilizcemde var. kendımı gelıstırıyorum zaten. cevre gıbı fırsat yaratabılır. ılla psıkolog olupp kılınık accam dıye bır sey dusunmuyorum belkı ozel bır sırkette calısırım. amacım basarılı olmak sadeceOldum olası saçma bulduğum bir yarışma ayrıca Psikoloji Bölümü'nde okuyan birinin bu ikisini bağdaştırması garibime gitti. Psikoloji okuyorsanız tanınmak ve kendinizi geliştirmek adına araştırmalar falan yaparsınız deneylere katılırsınız akademik kariyer düşünüyorsanız tabii durum makale yazmaya falan varır. Ben şahsen bu yarışmaya katıldığını bildiğim bir psikoloğu pek ciddiye almazdım. Kafası karışmış herhalde diye düşünürdüm. Üzgünüm önyargı belki de ama yorumum böyle.
hıc ısıltılı olduguna ınanmıyrum aslındaZannetmiyorum o dünyanın ışıltılı cazibesi sizi hedefinizden caydırma olasılığı daha yüksek . Ben böyle görüyorum tabi sizin iradeniz nasıl bilmiyorum
psıkologunuzun degıl ozel bır sırkette calısabılırım, daha kolaylıkla belkı. yurt dısı deneyımı saglayabılırım mıss turkey fırsatıyla belkı. bu tarz seyler. cevrem genısleer gıbı.
illa ofıs acmak zorunda degılım kı. ozel sırkette calısabılırım. benım ıcın onemlı olan işimi iyi yapmak ve yukselmekmesleğinde kendini miss Turkey derecesiyle mi tanıtıcan yani ?
miss Turkey derecesi oyunculuk da mankenlik de ise yarar psikolojide ne gibi bir katkısı olacak çözemedim bu konudaki basarilarilarınızla tanınırsınız kim takar bacak boyunu göğüs ölçüsünü gideceği psikolog için yani amacı piskolojik tedavi görmek olan takmaz en azından bana göre
öle degılım bırıncı falanda olmak ıstemıyorum ölesıne bı katılsam mı dusuncesı... olabılır mıyım olabılır. bellı olmaz tabıBen göze almazdim sanırım bu riski.
Rick diyorum çünkü bana gore risk.
İlk 3 e giremezsem ben rezil oldum diye 1 ay evden cikamam.
Ama siz derseniz ben öyle değilim bir anı olarak kalır umursamam katilin deneyin
merhaba oncelıkle şehitlerimizi saygıyla anıyorum,ruhları sad olsun.
öle asırı bır ıstek degıl benım kı katılanllar genellikle küçüklükten beri hayallim falan der.Benim yok. Oyunculuk hayalim falan da yok. Ama bana katkı sağlayabilceğini düşünüyorum. Hemde farklı bir anı olur .
çevremdekiler fiziğimin uygun olduğunu oradakilerden aşağı kalır bir yanım olmadığını ben olsam katılırdım tarzı şeyler söylüyor.
Psikolojı okuyorum kendı ofısımı acmayı düşünüyorum ilerdeaslında amacım ofıste açsam ozel sırkette de calıssam ısımı en ıyı sekılde yapmak, yukselmek. Olabildiğince iyi yerlere gelmek istiyorum (eğitimimle alakalı). Tanınmam bakımından bana katkı sağlayabılır mesela.
( Eğitime onem verıyorum derslerım ıyı,öncelıgım yuksek lısans yapmak ve kendımı gelıstırmek, ufakta olsa katkısı tanınma vs gıbı katkıları olabılır dıye dusunuyorum,yurt dısı deneyımı saglayabılırım mıss turkey fırsatıyla belkı. bu tarz seyler. cevrem genısler gıbı..)
kendimi ne çok güzel ne çok çirkin buluyorum . normal bir yüzüm var . evet fiziğim uygun. 21 aşındayım.50 kıloyum. 1.76 boyum .
universite okuyorum ve yabancı dilim var (seviyem ıntermadite) katılmayı dusunursem daha da geliştiririm.
Aklıma takıldı sizinde fikirlerinizi almak istedim. Artıları ve eksileri neler olabilir?
cevre bakımından dusundum psıkologluk ılla yapacagm meslek degıl sadece ıyı para kazanmak ıstıyorum ozel sırkette de calısabılırım. cevremde ıkı arkdasım katıldı. avantajlarını gordugu ıcıın etkılenms olbılırım. cevreleri genıs.Sacma geldi bana.
Hangi miss turkey guzeli ekran karsisinda olmayan bir meslek yapip da halen taninmakta?
Popstarlar gibi olur sonunuz bence.
Hadi oyunculuk vs dusunseniz tamam mantikli. Ama psikologluk icin gereksiz
tesekkurler ben de sız gıbı dusunuyorum aslında ben egıtımıme onem veren bırıyım zaten. her unıversıte mezunuda ısını yapamıyor gercekten. dıploma ıcın okuyan cok ben öle bır tıp degılım, sadece hayatta basarılı olmak ıstıyorumMesleğinizde ve bunu hayatınıza yansıtma biçiminizde başarılı olun. Benim bi tanıdığım var sevmem kendisini karakteri nedeniyle ama neyse... kendisi sözümona padagog, evlilik terapisti falan filan ama özel hayatındaki rezillikler dillere destan, doğru düzgün giyinik göremezsiniz, insan psikolojisinden zerre anlamaz, hobilerinin arasında iftira vardı, evliliğini bir yıl bile yürütemedi ama evlilik terapistiyim diye dolanır, tek eşli yaşayamaz vs...
Yani diyeceğim o ki, bacak boyu, güzellik vs hikaye. Bu bahsettiğim şahıs mesela her yere kendini ekler tanınayım diye oysa ilginçtir rezilliği mesleğinin önüne geçti :))) Siz cidden işinize başarılı olmak istiyorsanız bunu yaşamınıza yansıtarak yapmaya çalışın. Alakasız şeyler yani yapacağınız işinizle alakasız olan şeyleri duyurmak bir işe yaramaz. Ben çok iyi hamur işi yaparım ama bunu işimle ne şekilde bağdaştırabilirim? Ben çok iyi kek yaparım o yüzden de bu dosya hakkında yazacağım rapora güvenin gibi abuk bir bağlantı olur bu
Açıkçası ders notlarınız benim için bir şey ifade etmiyor çünkü Türk eğitim sistemine zerre güvenmiyorum. O yüzden iyisinizdir kötüsünüzdür diyemem. Mesleğe atılırsınız biraz deneyim kazanırsınız ancak o zaman anlaşılır ne kadar iyi bir psikolog olacağınız. Yanlış anlamayın size değil bu sözlerim. Dediğim gibi tamamen eğitim sistemimizin eksikliğiyle alakalı.dusunuyorum . derslerım oldukca ıyı. ortalamam 4 uzerınden 3.5 yuksek lısans yapıcagım ,ingilizcemde var. kendımı gelıstırıyorum zaten. cevre gıbı fırsat yaratabılır. ılla psıkolog olupp kılınık accam dıye bır sey dusunmuyorum belkı ozel bır sırkette calısırım. amacım basarılı olmak sadece
öle degılım bırıncı falanda olmak ıstemıyorum ölesıne bı katılsam mı dusuncesı... olabılır mıyım olabılır. bellı olmaz tabı
böle bırsey var miss turkey de var mı bilmiyorum .Birincisi; amin.
İkincisi; bence o yarışmaya katılanlar çok basit duruyor. O camiada bir tanıdığım var çok çok yakın bir erkek arkadaşım kendisi. Bir şekilde birinin en yakın derecede akrabası ve şu an Türkiye'de konuşulan, en çok show programı yapan o isimin işte. Çok ünlü bir modacı "amca"mızın ofisine gittiğinde perdeli bölüm gördüğünü ve merak edip baktığını söyledi. Gördüğü şey; çift kişilik yatak. Ofiste, gizli yerde çift kişilik yatak? Çok manidar. Ve yalan değil, düğünlere davetlere katılan bir arkadaşım bu. Uydurmaz da asla! Neyse daha açmayayım.
Önce yataktan geçiyorlar sonra da podyumdan! Kısacası bu.
çok büyük bi hayal değil ama bir heves var şuandaIstiyorsaniz deneyin elbette sonuçta hayaliniz var ortada.
Içinizde kalacağına deneyin bence sonradan pişman olursun belki keşke katilsaydim diye.çok büyük bi hayal değil ama bir heves var şuanda
sölemedim. annem karışmaz. babam ilk yok der sonra kabul eder. katı bir babam yokIçinizde kalacağına deneyin bence sonradan pişman olursun belki keşke katilsaydim diye.
Aileniz ne diyor peki.onlarda destek mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?