mıss turkeye katılmak

dusunuyorum . derslerım oldukca ıyı. ortalamam 4 uzerınden 3.5 yuksek lısans yapıcagım ,ingilizcemde var. kendımı gelıstırıyorum zaten. cevre gıbı fırsat yaratabılır. ılla psıkolog olupp kılınık accam dıye bır sey dusunmuyorum belkı ozel bır sırkette calısırım. amacım basarılı olmak sadece

Ben bu açıdan bakmıştım olaya. Meslek için bir katkısı olacağını sanmıyorum ama böyle bir isteğiniz varsa katılın bence. Dereceye girerseniz değişik yerler görürsünüz farklı bir dünyayı tanımış olursunuz giremezseniz de anı olur.

Anı olsun istersen neden olmasın ama mesleğine yarardan çok zarar olur bence yapamazsın gibi geliyor

illa ofıs acmak zorunda degılım kı. ozel sırkette calısabılırım. benım ıcın onemlı olan işimi iyi yapmak ve yukselmek

Mesleginiz acisindan cok katki saglar mi emin olamadim.
Ama bir ani olarak kalir diye katilmak istiyorsaniz olabilir elbette.
Ancak karsiniza cikacak insanlar, sizden beklentileri, diger bayanlarla yasayacaginiz cekisme, hirs vs bunlari iyi dusunup tartin...

Sacma geldi bana.

Hangi miss turkey guzeli ekran karsisinda olmayan bir meslek yapip da halen taninmakta?

Popstarlar gibi olur sonunuz bence.

Hadi oyunculuk vs dusunseniz tamam mantikli. Ama psikologluk icin gereksiz

Ben göze almazdim sanırım bu riski.
Rick diyorum çünkü bana gore risk.
İlk 3 e giremezsem ben rezil oldum diye 1 ay evden cikamam.
Ama siz derseniz ben öyle değilim bir anı olarak kalır umursamam katilin deneyin
öle degılım bırıncı falanda olmak ıstemıyorum ölesıne bı katılsam mı dusuncesı... olabılır mıyım olabılır. bellı olmaz tabı

Mesleğinizde ve bunu hayatınıza yansıtma biçiminizde başarılı olun. Benim bi tanıdığım var sevmem kendisini karakteri nedeniyle ama neyse... kendisi sözümona padagog, evlilik terapisti falan filan ama özel hayatındaki rezillikler dillere destan, doğru düzgün giyinik göremezsiniz, insan psikolojisinden zerre anlamaz, hobilerinin arasında iftira vardı, evliliğini bir yıl bile yürütemedi ama evlilik terapistiyim diye dolanır, tek eşli yaşayamaz vs...

Yani diyeceğim o ki, bacak boyu, güzellik vs hikaye. Bu bahsettiğim şahıs mesela her yere kendini ekler tanınayım diye oysa ilginçtir rezilliği mesleğinin önüne geçti :))) Siz cidden işinize başarılı olmak istiyorsanız bunu yaşamınıza yansıtarak yapmaya çalışın. Alakasız şeyler yani yapacağınız işinizle alakasız olan şeyleri duyurmak bir işe yaramaz. Ben çok iyi hamur işi yaparım ama bunu işimle ne şekilde bağdaştırabilirim? Ben çok iyi kek yaparım o yüzden de bu dosya hakkında yazacağım rapora güvenin gibi abuk bir bağlantı olur bu

Bu dünyana faydası olur mu bilmem de öteki dünyana zararı olur.

Sacma geldi bana.

Hangi miss turkey guzeli ekran karsisinda olmayan bir meslek yapip da halen taninmakta?

Popstarlar gibi olur sonunuz bence.

Hadi oyunculuk vs dusunseniz tamam mantikli. Ama psikologluk icin gereksiz
cevre bakımından dusundum psıkologluk ılla yapacagm meslek degıl sadece ıyı para kazanmak ıstıyorum ozel sırkette de calısabılırım. cevremde ıkı arkdasım katıldı. avantajlarını gordugu ıcıın etkılenms olbılırım. cevreleri genıs.

Birincisi; amin.

İkincisi; bence o yarışmaya katılanlar çok basit duruyor. O camiada bir tanıdığım var çok çok yakın bir erkek arkadaşım kendisi. Bir şekilde birinin en yakın derecede akrabası ve şu an Türkiye'de konuşulan, en çok show programı yapan o isimin işte. Erkek mankenlik teklifi aldı hem referanslar hem fiziği ile. Referans zaten şu an Türkiye'nin en önemli tv programcısı. Onun aracılığı ile gidiyor bu çok ünlü bir modacı "amca"mızın ofisine gittiğinde perdeli bölüm gördüğünü ve merak edip baktığını söyledi. Gördüğü şey; çift kişilik yatak. Ofiste, gizli yerde çift kişilik yatak? Çok manidar. Ve yalan değil, düğünlere davetlere katılan bir arkadaşım bu. Uydurmaz da asla! Neyse daha açmayayım.

Önce yataktan geçiyorlar sonra da podyumdan! Kısacası bu.

tesekkurler ben de sız gıbı dusunuyorum aslında ben egıtımıme onem veren bırıyım zaten. her unıversıte mezunuda ısını yapamıyor gercekten. dıploma ıcın okuyan cok ben öle bır tıp degılım, sadece hayatta basarılı olmak ıstıyorum

Açıkçası ders notlarınız benim için bir şey ifade etmiyor çünkü Türk eğitim sistemine zerre güvenmiyorum. O yüzden iyisinizdir kötüsünüzdür diyemem. Mesleğe atılırsınız biraz deneyim kazanırsınız ancak o zaman anlaşılır ne kadar iyi bir psikolog olacağınız. Yanlış anlamayın size değil bu sözlerim. Dediğim gibi tamamen eğitim sistemimizin eksikliğiyle alakalı.

Çevreniz genişleyebilir onu bilemiyorum. Tabii öyle bir ortamda yaşıyoruz ki sizi de anlıyorum. Gençler mesleğe kolayca adım atabilmek için maalesef ki yetenekli ve hevesli olmanın tek başına yeterli olmadığının farkında. Farklı yollar düşünüyorlar. Yine de bence güzellik yarışmasına katılmaktan başka bir çare bulabilirsiniz. Dediğim gibi ben şahsi olarak güzellik yarışmalarından hoşlanmıyorum. Bence katılmayın.

Istiyorsaniz deneyin elbette sonuçta hayaliniz var ortada.

böle bırsey var miss turkey de var mı bilmiyorum .

çok ön planda olan unlü isimlerin ( ön yargılı olmıyım hepsi değildir ama geneli öle zannımca )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…