- 26 Eylül 2014
- 1.766
- 1.527
- 63
- 29
- Konu Sahibi caglasaban
-
Mesela size bir soru soruldugu zaman heyecandan ya da herhangi bir seyden sasirip sacma bir cevap verdiniz diyelim. Bunu o kadar iyi kullaniyorlar ki rezil ediyorlar insanlari salak durumuna dusuruyorlar.cevre bakımından dusundum psıkologluk ılla yapacagm meslek degıl sadece ıyı para kazanmak ıstıyorum ozel sırkette de calısabılırım. cevremde ıkı arkdasım katıldı. avantajlarını gordugu ıcıın etkılenms olbılırım. cevreleri genıs.
evet az baya zayıfım50 kilo cok az değil mi ama 1.76 için . gözümde canlandı bi an
evet az baya zayıfım
dusunuyorum . derslerım oldukca ıyı. ortalamam 4 uzerınden 3.5 yuksek lısans yapıcagım ,ingilizcemde var. kendımı gelıstırıyorum zaten. cevre gıbı fırsat yaratabılır. ılla psıkolog olupp kılınık accam dıye bır sey dusunmuyorum belkı ozel bır sırkette calısırım. amacım basarılı olmak sadece
çok büyük bi hayal değil ama bir heves var şuanda
cevre bakımından dusundum psıkologluk ılla yapacagm meslek degıl sadece ıyı para kazanmak ıstıyorum ozel sırkette de calısabılırım. cevremde ıkı arkdasım katıldı. avantajlarını gordugu ıcıın etkılenms olbılırım. cevreleri genıs.
vallahi artık doktor bile olsan dış güzelliğe önem veriyorlarGuzellikle çevre oluşturup başka alanda başarılı olmayı beklemek veya olmak büyük haksızlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?