- 27 Mart 2014
- 1.292
- 1.984
- 63
- Konu Sahibi caglasaban
-
Canım yukseklısans yapman için böyle yarısmalara gerek yok. Yeterince iyiyse ortalaman yeterimce azimliysen dil konusunda zaten gerekli bursu bulacaksındır maddi acıysa düşündüğün. Diğer şekilde nasıl bi katlı sağlar sana bilemedim. Ama sen yinede kararını bildir bize bari izlerken fln saga sola aaa bu arkadas cok iyi paikologtur bakmayın burrda olduguna fln diye reklamını yaparız:)onun ıcın cabalıyorum derslerım ıyı. ıyı bır yerde yuksek lısans yapmak hedefım. sadece ufakta olsa bı katkı olur dıye
merhaba oncelıkle şehitlerimizi saygıyla anıyorum,ruhları sad olsun.
öle asırı bır ıstek degıl benım kı katılanllar genellikle küçüklükten beri hayallim falan der.Benim yok. Oyunculuk hayalim falan da yok. Ama bana katkı sağlayabilceğini düşünüyorum. Hemde farklı bir anı olur .
çevremdekiler fiziğimin uygun olduğunu oradakilerden aşağı kalır bir yanım olmadığını ben olsam katılırdım tarzı şeyler söylüyor.
Psikolojı okuyorum kendı ofısımı acmayı düşünüyorum ilerde aslında amacım ofıste açsam ozel sırkette de calıssam ısımı en ıyı sekılde yapmak, yukselmek... Olabildiğince iyi yerlere gelmek istiyorum (eğitimimle alakalı). Tanınmam bakımından bana katkı sağlayabılır mesela.
( Eğitime onem verıyorum derslerım ıyı,öncelıgım yuksek lısans yapmak ve kendımı gelıstırmek, ufakta olsa katkısı tanınma vs gıbı katkıları olabılır dıye dusunuyorum,yurt dısı deneyımı saglayabılırım mıss turkey fırsatıyla belkı. bu tarz seyler. cevrem genısler gıbı..)
kendimi ne çok güzel ne çok çirkin buluyorum . normal bir yüzüm var . evet fiziğim uygun. 21 aşındayım.50 kıloyum. 1.76 boyum .
universite okuyorum ve yabancı dilim var (seviyem ıntermadite) katılmayı dusunursem daha da geliştiririm.
Aklıma takıldı sizinde fikirlerinizi almak istedim. Artıları ve eksileri neler olabilir?
diyelim ki yarışmaya girdin,ve dereceye girdin ,seninle sözleşme yapacaklar biliyorsun değil mi..başarılı okul hayatına mecburi mankenlik hayatın sebebiyle elveda diyebilirsin aklında bulunsun.merhaba oncelıkle şehitlerimizi saygıyla anıyorum,ruhları sad olsun.
öle asırı bır ıstek degıl benım kı katılanllar genellikle küçüklükten beri hayallim falan der.Benim yok. Oyunculuk hayalim falan da yok. Ama bana katkı sağlayabilceğini düşünüyorum. Hemde farklı bir anı olur .
çevremdekiler fiziğimin uygun olduğunu oradakilerden aşağı kalır bir yanım olmadığını ben olsam katılırdım tarzı şeyler söylüyor.
Psikolojı okuyorum kendı ofısımı acmayı düşünüyorum ilerde aslında amacım ofıste açsam ozel sırkette de calıssam ısımı en ıyı sekılde yapmak, yukselmek... Olabildiğince iyi yerlere gelmek istiyorum (eğitimimle alakalı). Tanınmam bakımından bana katkı sağlayabılır mesela.
( Eğitime onem verıyorum derslerım ıyı,öncelıgım yuksek lısans yapmak ve kendımı gelıstırmek, ufakta olsa katkısı tanınma vs gıbı katkıları olabılır dıye dusunuyorum,yurt dısı deneyımı saglayabılırım mıss turkey fırsatıyla belkı. bu tarz seyler. cevrem genısler gıbı..)
kendimi ne çok güzel ne çok çirkin buluyorum . normal bir yüzüm var . evet fiziğim uygun. 21 aşındayım.50 kıloyum. 1.76 boyum .
universite okuyorum ve yabancı dilim var (seviyem ıntermadite) katılmayı dusunursem daha da geliştiririm.
Aklıma takıldı sizinde fikirlerinizi almak istedim. Artıları ve eksileri neler olabilir?
tabı kı de o
tabı kı de öle derslerım ıyı yurt dısında ya da turkıyede kı en ıyı unıversıtelerden bırınde yuksek lısans yapmayı dusunuyorum ( cabalıyorum ... ) sadece tanınmakta önemlı tabıkı ınsanlar memnun olursa benımle devam eder ufakta olsa bı etkı eder dıye duusnuyorum sadece
Aa ne güzel fikir ya. Esral Erol falan çok eğlenceli.Koftiden tanınmak yerine iş güç sahibi daha işe yarar ayakları sağlam basan bir genç olmak daha mantıklı bence. Yani bunun üzerine kendi emeğinle çaba sarfetmek daha akıllıca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?