mıss turkeye katılmak

onun ıcın cabalıyorum derslerım ıyı. ıyı bır yerde yuksek lısans yapmak hedefım. sadece ufakta olsa bı katkı olur dıye
Canım yukseklısans yapman için böyle yarısmalara gerek yok. Yeterince iyiyse ortalaman yeterimce azimliysen dil konusunda zaten gerekli bursu bulacaksındır maddi acıysa düşündüğün. Diğer şekilde nasıl bi katlı sağlar sana bilemedim. Ama sen yinede kararını bildir bize bari izlerken fln saga sola aaa bu arkadas cok iyi paikologtur bakmayın burrda olduguna fln diye reklamını yaparız:)

azcik kilo al derim :) senden bir iki santim fazlam var ama 65 kilo oldugimda ciddddi anlamda ciroz gibi oluyorum. 50 kilo ne demek arkadasim:) ayrica zamaninda benide cok durtuklediler katilmam icin. sanirim uzun boylu olmanin kaderinde bu var turkiyede :) hatta cocukluktan itibaren aile fertlerim bana spor yaptirir yedigime ictigime benden cok dikkat ederlerdi kilom korunsun diye. ama ben katilmadim en yakin arkadasim katildi hatta kampa falan goturduler biseyler biseyler oldu ben okula devam ettim allllahtan devam etmisim bulasmamisim. o arkadasim elendi sonra ve su an cast ajanslarini kapi kapi dolaniyor malesef. figuranlik vs rolleri kapiyor genelde. ve ben oh be iyiki katilmadim diyorum hatta Bi sene de Aydin dan katilan baska biri daha vardi birebir tanimam ama kucuk yer ailesini vs bi sekilde taniyip haberdar oluyorsun o da ayni sekilde figuranlik iste filmlerdeki guzel ama aptal kadin vs rollerinde. yani asagilamak falan degil amacim. ki arkadasim ve o koz cidddddi anlamda taş gibilerdi birden fazla dil bilmekle beraber bircok hunerleri vardi ama o tarz iste bi yerlere gelmekte sans faktoru ve cevre faktoru cidddddi manada onemli. bence iyi dusun derim, o sektore giris yapip bi sekilde yer edinmek isteyen o kaddddsr cok cin fikirli kalitesiz insan var ki aralarinda bogulursun

Mesleginle ilgili hic bir katki saglayacagina inanmiyorum oraya katilan herkes taniniyo mu cevremi ediniyo ancak ilk uce gircen de sonra tv sektorunde olsan oule bi hevesim var oyuncu manken vs olcam desen neyse ne alaka psikolojiyle arti ilk uce giremezsen kimse seni zaten hatirlamayacak mantiksizzzz geldi bana

Bana güzellik yarışması insan onuruna aykırı geliyor. Giy bikinileri üzerinde hiçbir emeğin olmadığı, uzun bacaklarını, kalkık poponu vs oylamaya sun. 3 kuruşluk jürinin önünden geç. Elin angutu hımm beli biraz kalın diyip puan versin. Gerizekalı 3 5 soruya barış istoorum diye cevap ver. Beğenilirsen de sevinçten ağla falan, sanki büyük uğraşlardan sonra bir başarı elde ettin,Pazar resmen.

Sana ne gibi bir yarar sağlayabilir ki? Ben asla güzellik yarışmasına katılmış olduğunu bildiğim bir psikoloğa gitmezdim. Bakış açısı belli çünkü.

Hadi okumamış olsan bu şekilde bir iş yaparsın ama başka şansın yoktur. saygınlık gibi bi derdin, üzerine kafa yorduğun birşey yoktur. Üzerinde emek harcadığın şeylerle başkalarıyla rekabet et bence. Ayrıca Türkiye de o işler çok boktan, kokuşmuş bir düzende yapılıyor.

miss turkey'e katılmış bir psikolog mesleğine uygun hareket eden bir psikolog değildir.
insanlara katıldığınız yarışmaları referans göstermeyeceksiniz nihayetinde.

Olabilir neden olmasın
Ama bu daha çok Amerikalı bakış açısı Türk mantığına uymayabilir
Ne bilym tacize maruz kalma riskiniz artabilir gibi geldi.Onun haricinde denenebilir bence de ama brn olsam büromu açmadan uğraşmam bilr ki o zamana kadar ylisans yapmış olmanız lazm.sizin kararınız.herkes bi yorun yapar sonra cayarsınız bence kendiniz düşünün daha çok

diyelim ki yarışmaya girdin,ve dereceye girdin ,seninle sözleşme yapacaklar biliyorsun değil mi..başarılı okul hayatına mecburi mankenlik hayatın sebebiyle elveda diyebilirsin aklında bulunsun.

bence bulaşma. türkiye de bu işlerin arkaında binbir dolap dönüyor. çok büyük hayallerim yok vs diyorsun ama inan bir kez adım attın mı büyüsüne kapılır, daha fazlasını istersin ama daha fazlasını elde etmek için kendinden çok fazla feragat etmen gerektiğini görürsün. yazık olur...

mesleğinize ne gibi bir katkısı olacakmış idrak edemedimne alaka

bu tür bahaneler için değil de böyle isteğin varsa hayalinse katıl yani

O işler o kadar kolay değil bence. Yarışmaya katılmak yani. Ben nedense yarismacilarin hep torpilli olduklarını ve o sebeple yarışmaya katilabildiklerini düşünüyorum. Çünkü vasat durumda olan çok yarışmacı gördü bu gözler Isinizde iyi olursaniz zaten isminiz duyulur. Miss Turkey in bu konuda bir şeyler katacagini dusunmuyorum. Ünlü olmanın buyusune kapılıp okulu bile birakabilirsiniz. Hiç gerek yok. Ama yinede siz bilirsiniz tabiki. Yarışmaci olmaya hak kazanirsaniz bizide bilgilendirin. Takip edelim.

tanınmak ıcın mıss turkıy e gırmek yerıne
keske alanınızda bı ün yapsanız bı arastırma hıc yapılmamıs bı tez yapsanız da oyle tanınsanız
bu daha mantıklı degıl mı ?

canım vücudunu sergileyip sadece dış güzellikle bir derece almış olmak mesleğine en ufak da yraar sağlayacaksa hiç sağlamasın bence. gerek yok. miss turkey e katılanlar genelde ünlü olma hayali kuran, içi boş , şarkıcılık mankenlik yaparak hayatını sürdürecek gereksiz insanlar. senin mesleğin ve kariyerin bunların kat kat üstünde zaten.

Bence katil. Farkli bi deneyim olur. İcinde kalmasin en azindan. Torunlarina falan ben miss turkeye katildim diye anlatirsin cok havali bisey
(bu arada bu senenin birincisi hic hosuma gitmemisti)

bence katılmayın ona ayırdığınız vaktin sizin derslerinizi olumsuz yönde etkileyeceğini düşünüyorum konsantrasyonunz ilginiz dağılabilir rahata ve diğer şeylere vakit ayırınca ders çalışmak zor gelebilir vs bunlar benim fikirlerim..ha belki yaz döneminde oluyordur 3 ayda falan o kısmını bilmiyorum ama her türlü sizi derslerden soğutacağını düşünüyorum

Koftiden tanınmak yerine iş güç sahibi daha işe yarar ayakları sağlam basan bir genç olmak daha mantıklı bence. Yani bunun üzerine kendi emeğinle çaba sarfetmek daha akıllıca.
Aa ne güzel fikir ya. Esral Erol falan çok eğlenceli. Sene de max 2-3 kez denk geldiğim için mi bana öyle geliyor, bilmedim gerçi..

İçinde kalmasın katıl. Yok mesleğimde ilerlemek falan bahanelerine de sığınma. Dürüstçe de, taş gibiyim katılmak istiyorum diye :))

Not: Benim de boyum o kadar olsaydı ben de üniversitedeyken şansımı denerdim :)

bi resim gönder istersen katıl veya katılma dielim
kazanırsan kazanınca da gel buraya yaz o zaman da sana ofis mi açayım modellik yapıp dizilerde mi oynayım anketi yapalım

derslerini ve egitimini kotu etkileyecegini dusunmuyorsan katil kaybedecek birseyin yok.
Biri dereceye giremezsen sokaga cikamazsin demis ama sen kendini normal guzellikte goruyosun bi tarafin kalkik degil O yuzden rezil oldum diye dusunecegini sanmiyorrum saglikli olan da bu.
Arti esra erolda psikologluk yaparsin diyenler de cikmis ama genelde miss turkey ile derece yapmis kadinlar spikerlik olsun oyunculuk olsun mesleki olarak cok olumsuz laf yiyecek insanlar degil
Yine biri onu yapicagina bi tez yaz farkli bi arasyirma yap ta bi hayrin olsun demiss sanki diyen kisinin arasstirmalari yurtdisi makaleleri havada ucusuyo akil verene kadar sen yapaydin.
Ay sinirlendim
Yavrum sen de egitimli birisin de kendi kararlarini vermekten bu kadar aciz misin?
Kayil katilma hayat memat meselesi de degil kaybesecegin bisey de yok en olmadi ani olur o ortamda farkli kisilikler gorur dunyanin senin cevrenden ibaret olmadiginin fafkina varirsin degisik bi deneyim olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…