Miss_curious'un Evi..

tesekkurler cnm mutlu oldum bak simdi,soyle bi baktim da 2.5 sene olmus kulube uye olali..Bi suru de topiik acmisim saka maka..sevgiler cnm..
eviniz çok güzel:))

belki yazmışsınzıdır ama hepsini okuyamadım acaba oturma odanızda ki köşeyi nereden aldınız?
sagol cnm oturma odamdaki kose belli bi markaya ait degil antalya akdeniz mobilya'dan almistim..kolay gelsin cnm..

salon takımınızdaki koltuklarınızı çok beğendim tam benim tarzım :)bende evlilik hazırlıklarındayım şu an koltuk takımınızı nerden aldıgınızı öğrenebilirmiyim?
cnm salon koltuk takimimi antalya akdeniz mobilyadan almistim, ancak saloni mobilyada da olabilir ayni urunden bir bak istersen..sevgiler..
canım ya bulamadım ikeanın sitesinde yoktu
markası ne belki ordan bulurum

Eki Görüntüle 379636
aaa cnm sen abajuru sordun sanmistm ben...Tavan lambam koctas'tan kusura bakma ya, genelde onu soruyorlar ben de oyle dsunmusum..

canım laptop masanı ve mutfak masa ve sandalyelerini nerden aldın ve ne kadara aldın tabiki çok mu soru sordum ben yafff :S

Son düzenleyen: Moderatör:
canım laptop masanı ve mutfak masa ve sandalyelerini nerden aldın ve ne kadara aldın tabiki çok mu soru sordum ben yafff :S
cnm kusura bakma ya cok uzun zaman olmus yazali ama yine de cevapliyim laptop masami ikeadan almistim,mutfak masami ise bi mobilya magazasindan almistim bilindik bi yer degil yani..
cok guzel gule gule saglicakla oturun insallah
tesekkur ederiz cnm...

forumdaki en güzel evlerden bi tanesi zevkle döşenmiş Allah mutlu günlerde oturmanızı nasip etsin inş. bu arada mutfak perden kullanışlı mı canm temizliğinde falan sorun yaşıyormusun bende zebra düşünüyorum da...

Eviniz çok güzel, Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Mutluluklar :)

canım güle güle otur evini çok begendim zevkle döşenmiş..

amin kizlar cok sagolun daha guzelleri sizlerin olsun insallah...Hayalbalaban cnm mutfak perdemden memnunum ama henuz yikamadim sildim sadece leke tutmuyordu..

hepai çok zevkli ve modern seçimler evinde çok güzelmiş aydınlık ferah evlere bayılırım özellikle mutfağını çok begendim çünkü buzdolabın benimkiyle aynı :) mutlulukla sağlıkla huzurlu oturun inşallah..

Evinize bayıldım çok güzelmiş :) Kapı süsünüzü nerden aldınız ? çok hoş görünüyor :)

eviniz çok güzel güle güle oturun.özellikle salon ve vestiyer çok güselll

resimli askı çok güzel.evinde çok güzel kullanışlı ve hoş mobilyaların.allah huzur versin bir ömür boyu

allah nazarlardan korusun. eviniz çok güzelmiş arkadaşım. çok zevkli döşenmiş. güle güle oturun

Amin kizlar cok tesekkurler,daha guzelleri sizlerin olsun insallah..Mococo cnm kapi susumu alali epey oluyor ama vakti zamaninda boyner'den almistim..
Allah evlerimizden en basta saglik olmak uzere, huzuru eksik etmesin..Sevgiler..

öncelikle mutlu mesut yaşamanızı dilerim.herşey mükemmel paylaşım için sağol sıcacık bir ev herşey yerli yerinde ne eksik ne fazla ,insanın evden çıkası gelmez ben baktıkca ferahladım evde büyük görünüyür evim kira demişsin inşaşallah daha iyileri senin olur.mutluluklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…