- Konu Sahibi miss_curious
-
cok ama cok sagolun arkadaslar...darisi kendi evime insallah...Dudu2012 cnm parke rengimi bilmiyorum kendi evim olmadigi icin ben de cok seviyorum rengini sayet bi gun kendi evim alirsam dusunebilecegim renk secenekleri arasinda olur snrm..
sanırım parkenin rengi floorpan naturel meşe:) çünkü bizimde evimiz yapılıyor seçtiğim renge benzettim. dün döşenmiş eve aynı senin evdeki gibi durmuş ve çok mutlu oldum :):) en kısa zmanda bende resimleri eklicem. dilerim ki kendi evin olur en yakın zamanda onunda resimlerini eklersin.cevabın için teşekkür ederim.
bayılıyorum bu eve güle güle oturun :)
cnm evin çok güzel döşenmiş. evin sadeliğine bayıldım..güle güle ii günlrde oturun.
canım peki yemek odası takımının sadece vitrini mi var gümüşlü ve tv sehpası yok mu???:44:
çok beğendim dee
ya salon koltuklarını nereden aldın?? tam benim istediğim gibi o koltuklar, n'olur söyleeee
bu acele ile seçilmiş hali ise bilemiyorum :) herşeyy harika çokkkk güzel .. Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin... we Allahım bana da böle güzel bi ev nasip etsin:) aminn... :)hepinize yorumlariniz icin ayrica tesekkur ederim kizlar..Fikir verebildiysem mutlu olurum..
gamzeemrah cnm salon mobilyami akdeniz mobilyadan almistim antalya'da, ama buna benzer modeller saloni markasinda da olabilir...Aslinda evimi dosemek oldukca aceleye geldi mesela tum evimin perdelerini yarim saatte sectim ve ciktim zamanimiz olmadigi icin..Halilar beni ugrastirmisti epey..Tam icime sineni bulana kadar ugrastim yaklasik bi 15 gun surmustu..Hepsi farkli yerlerden ve markalardan o yuzden..
sevgiler..
bu acele ile seçilmiş hali ise bilemiyorum :) herşeyy harika çokkkk güzel .. Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin... we Allahım bana da böle güzel bi ev nasip etsin:) aminn... :)
huzur ve bereket eksik olmasın bu zevkle döşenmiş evden güle güle oturun inş :)
girişteki ayna çok güzel.. ayrıca turkuaz rengi aksesuarlar bayılıyorum..inşallah eviniz olur
Eviniz çok güzel çok beğendim güle güle oturun inşaAllah
Yalnız o girişteki anahtarlık ne kadar tatlı öyle yaa çok beğendimm
çok çok çok güzel iyi günlerde oturun bayıldım :114:
teşekkür ederim canımbenim tarzım aldıkların o yüzden senin çeyizini ve evini sık kullanılanlara ekledim kızmazsın inşallah
birşey daha soracam bilmiyorum daha önce biri sordu mu yatak odandaki avizeyi nerden aldın canım bi de kaça aldın benim aldığım yatak odasına uyumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?