Miss_curious'un Evi..

çok ferah ve güzel bir yuva olmuş, güle güle oturun

özellikle salonun çok sade ve şık..

bikaç şey sorucam ama :) buzdolabından memnun musun yani kombi tip olması diğerlerine göre daha mı iyi sence?

bir de bende kiraya çıkıcam sanırım evlendiğimde, mesela ankastre seti falan sen mi aldın yoksa evde var mıydı, yani kiraya çıkacaklara özel tavsiyelerin var mı ?

salon perdelerin ip perde mi bi de yatak odası halının markası ne öğrenebilirmiyim ?
evin hem şık hem sade hem spor,yeni nesil bi ev işte güle güle oturun
yemek masan ve konsol da harika çok güzel herşey :)

hersey cok güzel ve ferah allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin.
amin cnm cok tesekkurler...

cnm msj atiyorum hemen,amin cok sagol...Sizin de ayni sekilde..

çok zekli ce döşemişsiniz herşeyi beyaz yada kremdi galiba fiskosa benzer bişey gördüm sanki sehpamı köşedeydi en çok onu beğendim
tesekkurler cnm kosedeki sehpadan bahsediyorsun snrm ben de cok severim onu..

Bir evin aydınlık ve iç açıcı olması önemli. Çok güzel seçmişsiniz her şeyi. Allah güle güle oturmayı nasip etsin. Ömür boyu mutluluklar.
ben de oyle dusunuyorum cnm o yuzden hep acik renk tercih ettim.Cok tesekkurler kocaman bi amin bizden..
Eviniz çok güzel nazar değmesin
tesekkur ederiz cnm kira olmasa aslinda aklimdan gecen cok sey var uygulamak istedigim..Allah nasip eder de bi gun kendi evimize gecersek onu da paylasirim insallah..

oturma odalarımız aynı büyüklükte olduğundan bi sorayım dedim, tv niz kaç ekran?
cnm emin degilim ama 82 ekran olmasi lzm..

tesekkur ederiz cnm buzdolabimin kombi olmasindan cok memnunum tavsiye ederim..Cekmeceli oldugu icin daha fazla sey aliyor icine..Bir de cok kullandigin kisimlar ulasabildigin yerde egilmiyorsun..Ankastre seti biz kendimiz aldik ama davlumbaz kullandigim evde vardi,nasip olur da kendi evime tasinirsam onu alicam sadece..Onu da tavsiye ederim ankastreden memnunum..
salon perdelerim ip degil cnm cok fazla begenmiyorum ben ip perdeyi hani olur da bi gun cocuk odasi yaparsam orda kullanabilirm belki..Yatak odamdaki hali kaşmir'in finess modeli..
guzel dileklerin icin de ayrica tesekkur ederim..

evde hiçbir şey göze batmıyor, her şey zevkini gösteriyor diyecek fazla söz yok , bu arada yanıtın için de sağol.

allah yuvanda huzur ve mutluluk versin çok güzel ve özenle döşenmiş bayıldım

eviniz çok güzel huzurla sağlıkla oturun inş... eşyalarınızın hepsi zevkle seçilmiş.şayet biliyorsanız parke renginizi öğrenebilir miyim:)

tatlım ewine bayıldım çok sade şık cici bi ev:) salonuna bittim bittim o ne şahane uyumdur...nereden aldığını sorsam ayıp etmiş olurmuyumm??:/ güle güle otur evinde cnm :)

salondaki oturma grubunu ve de kırlentlerini beğendim :)senin yerinde olsam halımı daha koyu tonda ve parlamayan bir dokudan seçerdim ama ayrıca daha geniş bir orta sehpa evini daha modern bir hale getirir.

çeyizlerini de çok beğenmiştim evini de harika döşemişsin kapı merceğine taktığın şeyi çok beğendim çok zevklisin canım bir ömür huzurla yuvanda yaşaman dileğiyle.

evimi dekor ederken senden feyz alacam

canım evine bayıldım bayıldım bayıldım
herşey harika
salon takımın,yemek odası takımın,mutfağın,yatak odan,halılar,perdeler kısacası tüm eşyaların ço..ok güzel çok güzel bir evin varçok zevkli döşemişsin evini

Allah evinizde ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

allah yuvanda huzur ve mutluluk versin çok güzel ve özenle döşenmiş bayıldım

Gayet güzel. Özellikle salon

herşey çok güzel güle güle oturun :)

salonun mutfağın ve tabloların çok güzelll

eviniz çok güzel huzurla sağlıkla oturun inş... eşyalarınızın hepsi zevkle seçilmiş.şayet biliyorsanız parke renginizi öğrenebilir miyim:)

cok ama cok sagolun arkadaslar...darisi kendi evime insallah...Dudu2012 cnm parke rengimi bilmiyorum kendi evim olmadigi icin ben de cok seviyorum rengini sayet bi gun kendi evim alirsam dusunebilecegim renk secenekleri arasinda olur snrm..

güle gülee oturunnn

herşeyiyle çok güzel,sıcak bir ev güle güle oturun inşallah!!!

tatlım ewine bayıldım çok sade şık cici bi ev:) salonuna bittim bittim o ne şahane uyumdur...nereden aldığını sorsam ayıp etmiş olurmuyumm??:/ güle güle otur evinde cnm :)

salondaki oturma grubunu ve de kırlentlerini beğendim :)senin yerinde olsam halımı daha koyu tonda ve parlamayan bir dokudan seçerdim ama ayrıca daha geniş bir orta sehpa evini daha modern bir hale getirir.

cok sıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkcok modernnnnnnnnnnnnnncokkk begendımmmmmmmmmmmmmmmm gule gule huzurla otur canım

hepinize yorumlariniz icin ayrica tesekkur ederim kizlar..Fikir verebildiysem mutlu olurum..

gamzeemrah cnm salon mobilyami akdeniz mobilyadan almistim antalya'da, ama buna benzer modeller saloni markasinda da olabilir...Aslinda evimi dosemek oldukca aceleye geldi mesela tum evimin perdelerini yarim saatte sectim ve ciktim zamanimiz olmadigi icin..Halilar beni ugrastirmisti epey..Tam icime sineni bulana kadar ugrastim yaklasik bi 15 gun surmustu..Hepsi farkli yerlerden ve markalardan o yuzden..
sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…