- 8 Eylül 2009
- 397
- 3
- 116
- Konu Sahibi miss_curious
-
amin cnm cok tesekkurler...hersey cok güzel ve ferah allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin.
cnm msj atiyorum hemen,amin cok sagol...Sizin de ayni sekilde..canım eviniz çok güzel olmuş her konuda zevklerimiz tutuyo benim evimde hemen hemen böylefakat şu yatak başındaki aynalarından ben şifonyerimin üstüne düşünmüştüm ama bi türlü bulamadım nerden ve nekadara aldın özelden msj atarsan çok sevinirim ALLAH TADINIZI HİÇ BOZMASIN.........
tesekkurler cnm kosedeki sehpadan bahsediyorsun snrm ben de cok severim onu..çok zekli ce döşemişsiniz herşeyi beyaz yada kremdi galiba fiskosa benzer bişey gördüm sanki sehpamı köşedeydi en çok onu beğendim
ben de oyle dusunuyorum cnm o yuzden hep acik renk tercih ettim.Cok tesekkurler kocaman bi amin bizden..Bir evin aydınlık ve iç açıcı olması önemli. Çok güzel seçmişsiniz her şeyi. Allah güle güle oturmayı nasip etsin. Ömür boyu mutluluklar.
Eviniz çok güzel nazar değmesin
cnm emin degilim ama 82 ekran olmasi lzm..oturma odalarımız aynı büyüklükte olduğundan bi sorayım dedim, tv niz kaç ekran?
tesekkur ederiz cnm buzdolabimin kombi olmasindan cok memnunum tavsiye ederim..Cekmeceli oldugu icin daha fazla sey aliyor icine..Bir de cok kullandigin kisimlar ulasabildigin yerde egilmiyorsun..Ankastre seti biz kendimiz aldik ama davlumbaz kullandigim evde vardi,nasip olur da kendi evime tasinirsam onu alicam sadece..Onu da tavsiye ederim ankastreden memnunum..çok ferah ve güzel bir yuva olmuş, güle güle oturun
özellikle salonun çok sade ve şık..
bikaç şey sorucam ama :) buzdolabından memnun musun yani kombi tip olması diğerlerine göre daha mı iyi sence?
bir de bende kiraya çıkıcam sanırım evlendiğimde, mesela ankastre seti falan sen mi aldın yoksa evde var mıydı, yani kiraya çıkacaklara özel tavsiyelerin var mı ?
salon perdelerim ip degil cnm cok fazla begenmiyorum ben ip perdeyi hani olur da bi gun cocuk odasi yaparsam orda kullanabilirm belki..Yatak odamdaki hali kaşmir'in finess modeli..salon perdelerin ip perde mi bi de yatak odası halının markası ne öğrenebilirmiyim ?
evin hem şık hem sade hem spor,yeni nesil bi ev işte güle güle oturun
yemek masan ve konsol da harika çok güzel herşey :)
Kizlar sonunda evimin resimlerini ekliyorum..
Evimiz kira,umarim bi gun kendi evimizin resimlerini de ekleyebilirim..
Evimize hos geldiniz
GİRİŞ
MUTFAK
OTURMA ODASI
SALON
YATAK ODASI
TUVALET ışıktan ötürü renk biraz sari cikmis..
evde hiçbir şey göze batmıyor, her şey zevkini gösteriyor diyecek fazla söz yok, bu arada yanıtın için de sağol.
allah yuvanda huzur ve mutluluk versin çok güzel ve özenle döşenmiş bayıldım
Gayet güzel. Özellikle salon
herşey çok güzel güle güle oturun :)
salonun mutfağın ve tabloların çok güzelll
eviniz çok güzel huzurla sağlıkla oturun inş... eşyalarınızın hepsi zevkle seçilmiş.şayet biliyorsanız parke renginizi öğrenebilir miyim:)
güle gülee oturunnn
herşeyiyle çok güzel,sıcak bir ev güle güle oturun inşallah!!!
tatlım ewine bayıldım çok sade şık cici bi ev:) salonuna bittim bittim o ne şahane uyumdur...nereden aldığını sorsam ayıp etmiş olurmuyumm??:/ güle güle otur evinde cnm :)
salondaki oturma grubunu ve de kırlentlerini beğendim :)senin yerinde olsam halımı daha koyu tonda ve parlamayan bir dokudan seçerdim ama ayrıca daha geniş bir orta sehpa evini daha modern bir hale getirir.
çeyizlerini de çok beğenmiştim evini de harika döşemişsin kapı merceğine taktığın şeyi çok beğendim çok zevklisin canım bir ömür huzurla yuvanda yaşaman dileğiyle.
evimi dekor ederken senden feyz alacam
cok sıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk cok modernnnnnnnnnnnnnn cokkk begendımmmmmmmmmmmmmmmm gule gule huzurla otur canım
hepinize yorumlariniz icin ayrica tesekkur ederim kizlar..Fikir verebildiysem mutlu olurum..canım evine bayıldım bayıldım bayıldım
herşey harika
salon takımın,yemek odası takımın,mutfağın,yatak odan,halılar,perdeler kısacası tüm eşyaların ço..ok güzelçok güzel bir evin var çok zevkli döşemişsin evini
Allah evinizde ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?