MissA'nın Vitrini

Herkes izliyor diye ben izlememiştim lost u bilsem valla bunu bulmak için izlerdim adam bi röportaj veriyo çok haklısın direkt tribünlere oynuyo

Lostun ilk sezonunda zaten onun rolleri ilk bölümlerini izleyebilirsin.
Burdakinden çok çok farklı bir karakterde.
Aslında lostu ben çok seviyorum sonu fiyasko olmasa baştan otur izle diye tavsiye etmek isterdim ama sonunda küfür yememek için ağzımı açmıyorum.
Genede izlediğim için pişman değilim. Ah be az mantık yürütüp, kafa patlatmadık üzerine, ne günlerdi

wampire diaries de pislik bi rolü var ya bi de zamanında aldatılmış sonra acısını çıkarıyo kötü çocuk olmuş falan daha bi çekici geliyo :) valla topik in konusu neydi onu da kaçırdık damon a döndürdük muhabbeti

damon damon damonnn :'O sezona girdi.napıcamı şaşırdım..........

ay buarada çok güzel diziler var tavsiye ederim. 1. sırada playfull kiss var 2 günde bitirdim :) romantik komedi.izledkten sora pişman olan olursa gelsin yuzume tykursun :)

Sizin canınız sağolsun kızlar topikte neymiş

Vampire Diaries'in paylaşım alanı yok mu forum içinde? Yoksa bir girişim göstermelisin bence Aurnia

Damoncıların az olmadığı kanaatindeyim

ay buarada çok güzel diziler var tavsiye ederim. 1. sırada playfull kiss var 2 günde bitirdim :) romantik komedi.izledkten sora pişman olan olursa gelsin yuzume tykursun :)

Hmm öyleyse elimin altındakileri bitirip ona da bir bakmak lazım:)

Hemen indirmeye başladım bunu. Biraz da ilk bölüme baktım, çok hoşuma gitti. Görüntü kalitesi çok iyi olan bir sürüm indiriyorum onun da etkisi vardır.

Missa Secret Garden'a da bakmalısın, çok güzel bir dizidir.

Tamam hemen ekliyorum listeme

HOWL

Allen Ginsberg'in şiiri Howl yani Ulama üzerine yapılmış uzun metraj film.
Aslında belgesel olarak çekilmesi düşünülmüş ama sonra fikir değişimiyle bu halini almış.
Film herkesin hoşuna gidecek türden değil, benim içinse en çekici tarafı yarı animasyon olması
Ben filmlerin arasına animasyon sıkıştırılmasını seven biri olduğumdan benim çok hoşuma gitti
Ayrıca müziklerini de Carter Burwell yapmış zaten o şekilde buldum bu filmi

Konusu şöyle; Ginsberg'in Ulama adlı şiiri, içinde müstehcenlik bulunduğu iddiasıyla yayıncısının mahkemeye verilmesini anlatıyor.
Biz bir yandan mahkemenin seyrini izlerkenn bir yandan Ginsberg'in şiirini ilk defa sesli okuduğu yere dönüyoruz. Şiir okunurken animasyon izliyoruz...
Ve öbür yandan Ginsberg röportaj verirken hayatına geri dönüşler yapıyoruz.

Üstelik filmin süresi de çok uzun değil o yüzden tam tadında bitiyor.

Sanatın önemini, zihniyetleri nasıl içten ve derinden değiştirebildiğini(!) bir kez daha görüyoruz.​

3 Adet Aspirin ve ona yetecek kadar az miktarda balı karıştırıp yüzünüze masaj yaparak sürüyorsunuz, bir süre bekletip yıkıyorsunuz. Akne ve izlerinden kurtuluyorsunuz.

Bende yeni duydum, işe yarar mı bilmem ama paylaşmak istedim

Son düzenleme:
dimi amaaa tvde bile kaplan desene leopar dediklerini duydum hatta yilan desenine bile leopar demislerdiii:44:

Renklerin ve modelin birbirine yakın olmasından kaynaklanan bir sorun sanırım ama gene de dikkat etmek lazım

Tüm kaplanlardan özür diliyorum

Hayatımda 2 kere kuaföre kaş aldırdım
Genelde kendim temizliyorum
Kaşlarımı Ebru Gündeş'inkilere benzeticekler diye korkuyorum
Ama bu aralar aklımda gidip bir şekil verdiresim var
Şöyle bir model düşünüyorum ama biraz daha kalınını
Gene de kesin karar verebilmiş değilim

şekil verdirebilecek kadar kaşının olması güzel :) seçtiğin model de hoşmuş gerçekten..
bu arada topiğin çok hoş..teşekkürler paylaşımlar için :)

şekil verdirebilecek kadar kaşının olması güzel :) seçtiğin model de hoşmuş gerçekten..
bu arada topiğin çok hoş..teşekkürler paylaşımlar için :)

Ben teşekkkür ederim...
Valla ben modeli beğendim ama inş kaşım bu şekli alır tabi yaptırmaya karar verirsem

Sabahları olan ağız kokusunu geceden önlemek mümkün
Nasıl mı?

Dentiste Plus White adlı bu diş macunundan yatmadan önce dişlerinizi fırçalarken bir miktar kullanıyorsunuz
Sabah kalktığınızda nefesiniz güzel kokmasa da en azından kötü kokmuyor.

Ben daha denemedim henüz yeni duyduğum için ama en kısa zamanda eczaneden tedarik edicem
Fiyatı 10-15 lira arası birşeymiş

Kafamı nerelere vursam Yarabbi

Bu adamın hali ne böyle

Matrix'in yakışıklısı, Kasım'da Aşk Başkadır'ın romantik prensi Keanu Reeves noldu sana ya

Erkeklere olan ilgim azaldı bu fotoğrafları görünce

Iykkk

Keanu Reeves çoğunlukla bu şekilde dolanır ortalıkta zaten. :))
Adam hayattan bezmiş bir halde gibi bir görünüm sergilediği için dalga konusu da olmuştur.
Zavallı Keanu hiç arkadaşı yok, giyecek kıyafeti yok, yiyeceği yok falan diye.
Hatta ve hatta videolar da çekmişler bununla ilgili.

Yalnız adam cidden çile çekmiş bir insan. (
Yazık. (

Ama çok cool yine de bence her haliyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…