Herkes izliyor diye ben izlememiştim lost u bilsem valla bunu bulmak için izlerdimadam bi röportaj veriyo çok haklısın direkt tribünlere oynuyo
wampire diaries de pislik bi rolü var ya bi de zamanında aldatılmış sonra acısını çıkarıyo kötü çocuk olmuş falan daha bi çekici geliyo :) valla topik in konusu neydi onu da kaçırdık damon a döndürdük muhabbeti
ay buarada çok güzel diziler var tavsiye ederim. 1. sırada playfull kiss var 2 günde bitirdim :) romantik komedi.izledkten sora pişman olan olursa gelsin yuzume tykursun :)
ay buarada çok güzel diziler var tavsiye ederim. 1. sırada playfull kiss var 2 günde bitirdim :) romantik komedi.izledkten sora pişman olan olursa gelsin yuzume tykursun :)
Hemen indirmeye başladım bunu. Biraz da ilk bölüme baktım, çok hoşuma gitti. Görüntü kalitesi çok iyi olan bir sürüm indiriyorum onun da etkisi vardır.
Missa Secret Garden'a da bakmalısın, çok güzel bir dizidir.
Leoparı çok fazla sevmem ama bu kızın elbisesi çok hoşuma gitti
Ayakkabılarıyla spor bir görüntü de oluşturmuş
Makyaja diyecek yok
Ancak saçları sevmedim çok sıradan
Eveeett
dimi amaaatvde bile kaplan desene leopar dediklerini duydum hatta yilan desenine bile leopar demislerdiii:44:
şekil verdirebilecek kadar kaşının olması güzel :) seçtiğin model de hoşmuş gerçekten..
bu arada topiğin çok hoş..teşekkürler paylaşımlar için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?