Keanu Reeves çoğunlukla bu şekilde dolanır ortalıkta zaten. :))
Adam hayattan bezmiş bir halde gibi bir görünüm sergilediği için dalga konusu da olmuştur.
Zavallı Keanu hiç arkadaşı yok, giyecek kıyafeti yok, yiyeceği yok falan diye.
Hatta ve hatta videolar da çekmişler bununla ilgili.
Yalnız adam cidden çile çekmiş bir insan.(
Yazık.(
Ama çok cool yine de bence her haliyle.
Uzun zaman önce okuduğum için kendim toparlayamadım şimdi olayları. Bu sebeple vikiden alıntılayayım.
Aralık 1999'da Reeves 'in kız arkadaşı Jennifer Syme, ölü bir kız çocuğu doğurdu. Nisan 2001'de Jennifer Syme Marilyn Manson'ın partisinden sonra aldığı alkol ve uyuşturucu sonucu bir trafik kazası geçirdi ve hayatını kaybetti. Mezarı Los Angeles'ta kızlarının mezarının yanındadır. Keanu Reeves'in üç kızkardeşi vardır. Bunlardan Kim, yıllardır lösemidir, bakımını Reeves üstlenmiştir ve sürekli kardeşini evinde ziyaret eder.
Kız kardeşi ölmüş de olabilir bilmiyorum. Adam bir ara hayata küsmüş yani. Çok etkilemiştir onu bunlar.(
Kızlar Koleston Köpük Boya çıkarmış saç için
Bildiğin boyanın kafaya köpük gibi sıkılanı yani
Ekstra bir kişiyi gerek kalmıyor kendikendine uygulayabiliyorsun o yüzden çok pratik
Üstelik kapatıcılığı da çok iyiymiş
Ama kutuda belirttiği renkten daha koyu yapıyormuş saçı bu da dipnot!
Eki Görüntüle 212254
İşte biz kızların yaşlansakta üzerimizden atamadığımız en pis huylarımızdan birisi
Ekran yakışıklısının peşinden sürüklenmek...
Yalnız o karakter direkt tribüne oynuyor, lostta da vardı o çocuk ama çok sönüktü, gerçi bir arkadaşım ordan beri kesiyordu ama benim dikkatimi pek çekmemişti
diziyi izlemedim ama afişten losttaki bloommuydu bilemedim:26:
şey, yalnız o fare değil, sincap.
bu arada o fotoğraftaki elseve gece serumu mu? etkisini gördün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?