• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

missed abortus

3 dusugum var . 7 haftalik 9 haftalik ve 1 kimyasla gebelik. Gebeliklerim hep 2 haftadan gerideydi. İlk gebelikte bebegi gorduk alttan ultrasonla eve bi geldim 30 dk icinde dusuk yaptim.ikinci gebelik 7 haftlikti. Sadece kese vardi. Kanamam baslayince doktora gittik ve kesenin eridigini bu gebeligin beni zehirleyebilecegini soyledi. Kurtaj oldum. Kimyasal gebelik zaten malum gebelikten bile sayilmiyor. Ayrica doktorlarin bu bebek sagliksizdi o yuzden dusuk yaptin demesinede aldirmayip genetik testlerin yapilmasi gerekiyor ilk dusukten sonra. Resmen doktorlarin buldugu bi yalan bu sagliksizdi dustu denmesi. Cunku engelli bebekler dunyaya geliyor onlar nasil dusmmuyorlar peki dunyaya geliyor sonucta onlarda sagliksiz. Banna gelince bende genetik testlerimin sonucunu bekliyorum. Ayrica tum kurtaj yapan arkadaslar gecmis olsun diliyorum sizlere. Rabbim bizlere tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsinn ...
Kizlar 8 haftalik gittigimde bebegim hem haftasina gore ilerdeydi hem de kalp atisini duyduk hersey yolunda dedi dr um 11 haftada kontrole gittigimde bebegin tam 3 haftadir karnimda öldüğü söylendi :KK43: iki gün once kurtaj oldum dr um missed abortus yazmis benimle ayni durumu yasayan var mi .

3 dusugum var . 7 haftalik 9 haftalik ve 1 kimyasla gebelik. Gebeliklerim hep 2 haftadan gerideydi. İlk gebelikte bebegi gorduk alttan ultrasonla eve bi geldim 30 dk icinde dusuk yaptim.ikinci gebelik 7 haftlikti. Sadece kese vardi. Kanamam baslayince doktora gittik ve kesenin eridigini bu gebeligin beni zehirleyebilecegini soyledi. Kurtaj oldum. Kimyasal gebelik zaten malum gebelikten bile sayilmiyor. Ayrica doktorlarin bu bebek sagliksizdi o yuzden dusuk yaptin demesinede aldirmayip genetik testlerin yapilmasi gerekiyor ilk dusukten sonra. Resmen doktorlarin buldugu bi yalan bu sagliksizdi dustu denmesi. Cunku engelli bebekler dunyaya geliyor onlar nasil dusmmuyorlar peki dunyaya geliyor sonucta onlarda sagliksiz. Banna gelince bende genetik testlerimin sonucunu bekliyorum. Ayrica tum kurtaj yapan arkadaslar gecmis olsun diliyorum sizlere. Rabbim bizlere tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsinn ...
Canim oncelikle gecmis olsun rabbim bir daha gostermesin ben de onu arastiriyorum iste acik bir bilgi verilmiyor mol gebelik gecirdim ilkinde neden oluyor bu dedim tamamen sanssizlik deniyor ikinci bebegimi kaybettim yeni ben test yapmak istiyorum dedim yanasmadi 3 kayip olmazsa yapmiyorlarmis .ilk gebeligim moldu ama benim degerim sifirlandi ayrica hamile kalmadan da dr a gittim muayene oldum ardindan dusunduk ayrica ilk gebeligimde yasadigim kanama vb seyleri bunda yasamadim. Ben bir kayip daha yasamak istemiyorum rabbim bir daha gostermesin internette aksama kadar arastiriyorum belki daha once yasayanlardan birseyler ogrenirim diye .sindilik patoloji sonucunu bekliyorum canim anlayacagin elimizden birsey gelmiyor.

Ewt. Benimde ilk defa basima geldigi icin arastirmadilar devlet hast.3 ve sonrası düşük vs.bakiliyormus sadece patoloji alsi onda da birsey çıkmadi bekliyoruz:KK49:

Ewt. Benimde ilk defa basima geldigi icin arastirmadilar devlet hast.3 ve sonrası düşük vs.bakiliyormus sadece patoloji alsi onda da birsey çıkmadi bekliyoruz:KK49:
Iyi bari canim birsey cikmasin da .ins benim de cikmaz ama o kadar cok korkuyorum ki :KK17::KK17:

Rahimde perde olması, polipler ve miyomlar düşük sebebi olabiliyormuş. O yüzden en doğrusu hamileliğe karar verdiğimizde bir jinekoloğa gidip muayene olmak, varsa bir sıkıntı önceden önlem alınabilir.

Rahimde perde olması, polipler ve miyomlar düşük sebebi olabiliyormuş. O yüzden en doğrusu hamileliğe karar verdiğimizde bir jinekoloğa gidip muayene olmak, varsa bir sıkıntı önceden önlem alınabilir.
Gittim canim gittim hem de bir taneyle de yetinmedim ama olmayinca olmuyor iste

Gittim canim gittim hem de bir taneyle de yetinmedim ama olmayinca olmuyor iste

Vajinal muayenede birşeyden şüphelenince HSG çekimi istiyorlar, onda detaylı görünüyor aslında. Uzman ellere denk gelmek lazım demek...
Çok geçmiş olsun, sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip etsin Allah

Vajinal muayenede birşeyden şüphelenince HSG çekimi istiyorlar, onda detaylı görünüyor aslında. Uzman ellere denk gelmek lazım demek...
Canim yapildi vajinal.muayene yumurtaliklarin gayet iyi dendi dogurgan bir kadinsin dedi smir testi yapildi kan tahlili falan hicbor problem yoktu gebelik oncesi benim daha onceki gebeligim mol gebelikti .6 ay bekle dedi bekledik sonra gebelik dusunduk. 8 haftamda da hersey yolundaydi haftasina gore ilerdeydi kalp atimi da vardi ne oldu anlamadik

Amin canim inşallah patoloji sonucu ins kotu gelmez vallahi geceleri uyuyamiyorum

Amin canim inşallah patoloji sonucu ins kotu gelmez vallahi geceleri uyuyamiyorum

Başka bir neden var belki de, sebepsiz bile olabiliyor. Herşeye çok üzülüyoruz yıpratıyoruz da olduğunda da bir hayır var olmadığında da, ama kabullenmek zor geliyor. Allah yardımcın olsun, güzel haberlerini bekleriz.

Başka bir neden var belki de, sebepsiz bile olabiliyor. Herşeye çok üzülüyoruz yıpratıyoruz da olduğunda da bir hayır var olmadığında da, ama kabullenmek zor geliyor. Allah yardımcın olsun, güzel haberlerini bekleriz.
Sagol canim allah razi olsun sen de hamilesin galiba saglikla kucagina al insallah bebegini

Selam kızlar bende 23 Eylül günü 10 haftalıkken bebeğimin 7+5te gelişiminin durduğunu ve kalbinin atmadığını öğremdim Cumartesi kürtaj olacaktım ama Cuma akşamı kendi düştü bebeğim :( bana da dr missed abortus yazdı raporuma. Içimde 1.5cmlik bi parça kaldı onuda vakumla aldılar. O gün kabus gibiydi ve ben keseyi gördüm 1-2 gün atamadım keseyi çöpe. Şimdi toparlandım kendimi yeni gebeliğime hazırlıyorum kısmetse. Herşey bizim için şükür edip bu psikolojiden bir an önce kurtulmak için elimden geleni yapıyorum. 2.gittiğim dr.beni çok motive etti Allah razı olsun kendisinden. Hadi şimdi hep birlikte elele verip bu günleri birlikte aşmaya çalışalım.

Back
X