• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

missed abortus

Benim sebebim polipmiş çünkü polip öncesi dört kaybım oldu. Polibi aldırdım 5 ay sonra denedik hamile kaldım devam ettik şükür. Benim polip rahim içindeydi bebeğin gelişimine engel olacak yerdeymiş doktor öyle demişti canım.
Canim kacinci dusukten snr rahim filmi cekldin ve fark ettnz.esine falan bakildimi.naskl 1 yol.izlednz bnm de 1 disuk oldu bi kac ay oldu tekrar gebe kalmadm.dogal olarak acabalar var kafam da

Evet canim iki kaybim var üçüncüsünu yasatmasin rabbim patoloji temiz cikinca bu kan pihtilasmasi genetik testlerini yaptiracagiz

Canim kacinci dusukten snr rahim filmi cekldin ve fark ettnz.esine falan bakildimi.naskl 1 yol.izlednz bnm de 1 disuk oldu bi kac ay oldu tekrar gebe kalmadm.dogal olarak acabalar var kafam da
Rahim filmi ikinci düşükten sonra çekildi temiz denildi ama maalesef polip rahim dokusuyla aynı renk olduğu için rahim filminde görünmemiş. Eşim Sperm testini ilk düşükten sonra vermişti onda sorun yoktu. Dördüncü düşükten sonra histeroskopi yapıldı orda belli oldu sebep

Rahim filmi ikinci düşükten sonra çekildi temiz denildi ama maalesef polip rahim dokusuyla aynı renk olduğu için rahim filminde görünmemiş. Eşim Sperm testini ilk düşükten sonra vermişti onda sorun yoktu. Dördüncü düşükten sonra histeroskopi yapıldı orda belli oldu sebep
Rahim.filmiyle histeroskopi ayni sey degl.o zaman.drek histeroskopimi yaptrmak.gerekiyor sence?bide biz.dusukten snr dr gerek yok dedi sperm.testi yapmadi sizin nasil.yapti

Evet canim iki kaybim var üçüncüsünu yasatmasin rabbim patoloji temiz cikinca bu kan pihtilasmasi genetik testlerini yaptiracagiz
Nerede yaptriyrsnz cnm hangi sehrde .bide dusuklerin arasinda ne kdr zaman var bnde bi kac aydr kalamiyrm gebe ilki dusuk

Rahim.filmiyle histeroskopi ayni sey degl.o zaman.drek histeroskopimi yaptrmak.gerekiyor sence?bide biz.dusukten snr dr gerek yok dedi sperm.testi yapmadi sizin nasil.yapti
Doktor neden öyle bir şey demiş ki? Bizim doktor hemen istedi. Ayrıca hangi doktora gitsem Sperm testi yapıldı mı diye soruyordu. Bana kalırsa direk histeroskopi yaptır. Rahim filminde bir sorun çıkarsa da düzeltmek için histeroskopi olacaksın. O yüzden en iyisi histeroskopi. Bir şey varsa da o an müdahale ediyorlar

Doktor neden öyle bir şey demiş ki? Bizim doktor hemen istedi. Ayrıca hangi doktora gitsem Sperm testi yapıldı mı diye soruyordu. Bana kalırsa direk histeroskopi yaptır. Rahim filminde bir sorun çıkarsa da düzeltmek için histeroskopi olacaksın. O yüzden en iyisi histeroskopi. Bir şey varsa da o an müdahale ediyorlar
Senin.ilk dusukten snrami yapildi histereskopi ve sperm.testi

kızlar kan pıhtılaşma testı yaptırmak ıcın uc ay mı gecmesı gerekiyor yaptıran var mı

kızlar yenıden hamıle olan var mı ne durumdasınız :KK54:ıns guzel haberler vardır ben hala beklıyorum malesef rahım fılmı cekındım genetık test yaptırdım ıkı hafta sonra da kan pıhtılasma testı var

arastırma hastanesınde yapıldığı ıcın malesef cok gun atıyorlar sonucların cıkması da 1 ayı buluyor aman saglıklı olsun da bekleyecegız ne yapalım ıkı defa bu acıyı yasadım cunku rabbım ucuncuyu yasatmasın korkuyorum o yuzden

Kizlar 8 haftalik gittigimde bebegim hem haftasina gore ilerdeydi hem de kalp atisini duyduk hersey yolunda dedi dr um 11 haftada kontrole gittigimde bebegin tam 3 haftadir karnimda öldüğü söylendi :( iki gün once kurtaj oldum dr um missed abortus yazmis benimle ayni durumu yasayan var mi .
Baya zaman geçmiş konuyu açalı ama bende de aynı sebepten histereskopi yapıldı. Rest plesenta dediler. Rahim duvarına yapışmış. Zor temizledik dedi doktor. Şuan sıkıntı yokmuş en az iki ay kiruacaksin dedi. Ya bebeğim olmaz sa artık. Baya kitle haline gelmiş orda yakarak aldık Rahime zarar vermemek için dedi. Bebeğim olsun istiyorum ikinci bebek istiyoruz. İnslalah bir sıkıntı çıkmaz. falan[QUOTE="melekpmb, post:

Bende 6kes kürtaj oldum bebeklerimin kalbi durdu 7ve 9 haftalik araliklarla 10 senelik evliyiz ama halen cocuk sahibi olamadik cok zor bir durum cok aci Allahim kimselere yaşatmasin inşallah

Back
X