Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun umarım ağrılarınız geçer dikkat edin kendinize bende de rahim arkasinda miyom var 7.5 cm henüz hamile değilim bakalım ne olacakMerhabalar.rahmimde miyom var ve 12 haftalık gebeyim .ağrılarım arttı özellikle gece yatamıyorum .Doğal olarak ne yapmalıyım ve bu ağrılar doğuma kadar sürecek mi .yardım lütfennnnn
Size de geçmiş olsun .hamile kalmadan önce mutlaka tedavi olun .inşallah geçer .ağrıları dayanılmaz hamilelikte çünkü .Geçmiş olsun umarım ağrılarınız geçer dikkat edin kendinize bende de rahim arkasinda miyom var 7.5 cm henüz hamile değilim bakalım ne olacak
Doğrudur rahîm kanalına doğru ilerlemiş dedi şuan amelîyat edemeyiz dedi yoksa rahmi alırız dedi kanaman olur ise 4 farklı doktora gittim hepsi aynısını söyleyince dedim kalsın en iyisiSize de geçmiş olsun .hamile kalmadan önce mutlaka tedavi olun .inşallah geçer .ağrıları dayanılmaz hamilelikte çünkü .
geçmiş olsun 10 ve 12 cm kadar laparoskopi ile alıyorlar asla tek dr ile kalmayın size hangi dr söyledi ise inanmayın 3 kez miyom ameliyatı geçiren biri olarak söylüyorum daha fazla geciktirmeyin ama tekrar geçmiş olsunDoğrudur rahîm kanalına doğru ilerlemiş dedi şuan amelîyat edemeyiz dedi yoksa rahmi alırız dedi kanaman olur ise 4 farklı doktora gittim hepsi aynısını söyleyince dedim kalsın en iyisi
geçmiş olsun korkmayın stres yapmayın inşallah sağlıklı bir şekilde hamileliginizi geçirirsiniz rabbim kucağınıza almayida nasip etsin inşallahMerhabalar.rahmimde miyom var ve 12 haftalık gebeyim .ağrılarım arttı özellikle gece yatamıyorum .Doğal olarak ne yapmalıyım ve bu ağrılar doğuma kadar sürecek mi .yardım lütfennnnn
İnşallahgeçmiş olsun korkmayın stres yapmayın inşallah sağlıklı bir şekilde hamileliginizi geçirirsiniz rabbim kucağınıza almayida nasip etsin inşallah![]()
Bazen kendiliğinden de küçülebiliyorlarmış.ameliyata gerek kalmadan iyileşir sizinki de inşallahDoğrudur rahîm kanalına doğru ilerlemiş dedi şuan amelîyat edemeyiz dedi yoksa rahmi alırız dedi kanaman olur ise 4 farklı doktora gittim hepsi aynısını söyleyince dedim kalsın en iyisi
Ameliyat önerilmedi 4 farklı hastane 4 farklı doktora göründüğüm içinBazen kendiliğinden de küçülebiliyorlarmış.ameliyata gerek kalmadan iyileşir sizinki de inşallah
Doğrudur ama 4 farkı hastane 4 farklı doktora göründüm hepsi gebeliğe engel değil dedi , şuan alamayız dediler aşılama yapılacak daha sonra tüp bebekgeçmiş olsun 10 ve 12 cm kadar laparoskopi ile alıyorlar asla tek dr ile kalmayın size hangi dr söyledi ise inanmayın 3 kez miyom ameliyatı geçiren biri olarak söylüyorum daha fazla geciktirmeyin ama tekrar geçmiş olsun
Allah gönlünüze göre versin inşallahDoğrudur ama 4 farkı hastane 4 farklı doktora göründüm hepsi gebeliğe engel değil dedi , şuan alamayız dediler aşılama yapılacak daha sonra tüp bebek
Hepimizin inşallahAllah gönlünüze göre versin inşallah
İnşallah tabi .peki sizin de ağrınız oluyor mu ve kaç haftalık hamilesiniz.yani gebelik ilerledikçe ağrısı azalır mı acababende de var 2 tane miyom ve hamileyim insallah bir sikinti yaratmazlar
bende agrilar oluyor ama rahmin buyumesine bagli dedi doktorum bi de bemim rahmim ters retrovert uterus onun da etkisi olabilir size ne dedi doktor nedenmis agrilarİnşallah tabi .peki sizin de ağrınız oluyor mu ve kaç haftalık hamilesiniz.yani gebelik ilerledikçe ağrısı azalır mı acaba
bende agrilar oluyor ama rahmin buyumesine bagli dedi doktorum bi de bemim rahmim ters retrovert uterus onun da etkisi olabilir size ne dedi doktor nedenmis agrilar
miyom gebelik oncesi ne kadardi ve nekadar buyumis 12
bende agrilar oluyor ama rahmin buyumesine bagli dedi doktorum bi de bemim rahmim ters retrovert uterus onun da etkisi olabilir size ne dedi doktor nedenmis agrilar
miyom gebelik oncesi ne kadardi ve nekadar buyumis 12 haftada
bende de cok agri oluyor bazen adet oluyor gibi yumirtaligima catal batiriyo yada bicak sapliyo gibi ama idare ediyorum cok dusunmemeye calisŞuan 6 cm .ilk başta küçük bir miyom var demişti sadece .ağrılar miyomdan dolayı dedi .Rahimde.sol tarafta ağrım çok .yani miyomun ağrısı.gecer mi acaba ilerleyen zamanda
bende de cok agri oluyor bazen adet oluyor gibi yumirtaligima catal batiriyo yada bicak sapliyo gibi ama idare ediyorum cok dusunmemeye calis