Merhaba eğer ameliyat olursanız doktorunuzu iyi araştırın. Ben Ankara’da Prof Dr. ÖK* a laparaskopik ameliyat oldum. Hayatımı mahvetti. Pelvik sinirlerim zarar gördü. Kalça ve bacak ağrıları yaşıyorum. Ameliyata verdiğim paradan daha fazlasını fizik tedavi ve alternatif diğer tedavilere harcadım ve harcamaya devam ediyorum. Kaç doktor gezdim bilmiyorum. Ameliyat öncesinde ne kalça ne bel ne bacak ağrım vardır. Hepsi ameliyattan sonra oldu. Sağ tarafta Obturator siyatik ve femoral sinirimde kalınlaşma ödem oluştu. Bunu teşhisi söylediğimde beni kimse bununla suçlayamaz diye yükseldi. Hatta teşhisi koyan fizik tedavi doktorunu mahkemeye veririm fln dedi. Hayatımda bu kadar çirkin ve egoist bir hareket görmedim.yani benimle alakası yok senin önceden olan bir sorunun bu diyip başından attı. Sonra beni geç kalmışlıkla vs suçladı. Miyomlarım bu boyuta kadar gelene kadar nasıl farketmemişim. Kendisi hastalarını dinleyip not almadığı için kimseden haberi yok. Oysa ki ben kendisine geldiğimde 1 sene önce daha küçük boyutlu miyomlar tespit edildiğini ama şikayetim olmadığı için takip edileceğini söyledim. Ama miyomlarım birden çok hızlı bir şekilde büyümüş…. Yani bunun da suçlusu ben oldum. Yani kısaca 5 kişiden birinin olduğu ne olacak ya dediğiniz bu ameliyat umursamaz bir doktorun elinde faciaya dönüşebilir…..