- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
- Konu Sahibi JaneRizzoli
-
Merhabalar. Aslında diğer konumun devamı gibi bu konu ama ordan yazdığımda kimse fark etmedi. Yeni konu açmak zorunda kaldım.
Miyomum var rahim içinde. 8cmlik. Doktor ameliyat demişti ama şimdilik ameliyat olamayacağım.
Benim sorum şu, bu büyüklükte bir miyomla hamile kalıp sağlıklı gebelik geçiren var mı? Hamilelikte çok problem çıktı mı? Düşüğe vs sebep oldu mu?
Nasıl bir antibiyotik? Erkek arkadaşımda ilaçlı tedaviden yana.8 cm göze büyük geliyo ama korkmayın bir çok kadında daha büyükleri bile olabiliyor. bir antibiyotiğe bakar
passaparola doktorlar diyorum.Nasıl bir antibiyotik? Erkek arkadaşımda ilaçlı tedaviden yana.
8 cm göze büyük geliyo ama korkmayın bir çok kadında daha büyükleri bile olabiliyor. bir antibiyotiğe bakar
Doktor ameliyata yönlendirdi. Ama başka bir doktor ameliyat olmasan da olur dedi. Erkek arkadaşım( o da doktor) olmamamdan yana. Şimdilik bu yüzden olmayacağım. Zaten okul durumu var en erken yaza olabilirim ameliyatı.
Benimse içimi rahatlatmaya ihtiyacım var.
Canım çok geçmiş olsun .miyomunuz artık dr lar tarafından da büyük diye nitelendirilen boyutta . Hamile kalabilir misiniz bilmiyorum çünkü miyom bu kadinsal uzvumuzun hemen hemen her yerinde gelişebiliyor ve gebeliğe engelleyecek bir yerdeyse alınması ya da farklı şekilde tedavi edilmesi şart . Ben şuan hamileyim hamilelik öncesinde de sürekli kontrollere giderdim ama küçüktü demekki görünmedi 8 haftalıkken gittim 7 cm miyomum olduğunu öğrendim bir hafta sonra tekrar gittim 8 cm olmuş . Hamilelik hormonları miyomu hızla büyütüyor ve hamilelikte çok sancı yapıyor . Ayrıca konumu ve miyomun gelişimi bebeği de riske edebiliyor. Miyom öyle birşey ki bu süreçte doktorlar da net bişey soylehemiyor .mesela benim arkadaşım dördüncü ayda miyomdan dolayı düşük yaptı ama miyomla çok rahat doğum yapanlar da var ben sadece dua ediyorum kanamam olduğunda hastaneye koşuyorum nasibi varsa inşallah kokusunu alıcam melegimin .Merhabalar. Aslında diğer konumun devamı gibi bu konu ama ordan yazdığımda kimse fark etmedi. Yeni konu açmak zorunda kaldım.
Miyomum var rahim içinde. 8cmlik. Doktor ameliyat demişti ama şimdilik ameliyat olamayacağım.
Benim sorum şu, bu büyüklükte bir miyomla hamile kalıp sağlıklı gebelik geçiren var mı? Hamilelikte çok problem çıktı mı? Düşüğe vs sebep oldu mu?
merhabaMerhabalar. Aslında diğer konumun devamı gibi bu konu ama ordan yazdığımda kimse fark etmedi. Yeni konu açmak zorunda kaldım.
Merhaba canım. Ben 5 cm miyomla hamile kaldım hatta miyomun tehlikeli yerde olduğunu ve 2 tane olduğunu hamileliğinde öğrendim.dr mucize şekilde hamile kalmışsın dedi.zor bi hamilelik geçirdim ağrısı çok oldu. Doğumdan 4 sene sonra aldırdım şimdi bebek istiyoruz tekrar hayırlısı olur inşallah bekliyoruzMerhabalar. Aslında diğer konumun devamı gibi bu konu ama ordan yazdığımda kimse fark etmedi. Yeni konu açmak zorunda kaldım.
Merak ettim ne yaptınız? Benimde rahmin ortasinda 6 cm miyom var ve gebelik düşünüyorum. Siz gebe kaldınız mi ya da ameliyat oldunuz muMerhabalar. Aslında diğer konumun devamı gibi bu konu ama ordan yazdığımda kimse fark etmedi. Yeni konu açmak zorunda kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?